Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
t Elephant Hills Luxury Tented Camp Khao Sok National Park Thailand Activities Jungle Trekking 6.jpg

Gold Award til Elephant Hills 🐘

Luksusteltlejren Elephant Hills i Khao Sok-nationalparken i Sydthailand har netop vundet en meget flot pris. Vores faste samarbejdspartner er nemlig blevet tildelt Pacific Asia Travel Associations "Gold Award 2017" i kategorien "Environment - Ecotourism Project".

Elephant Hills får den flotte øko-turistpris for deres store indsats for bevarelse af områdets naturlige dyreliv - især deres meget anerkendte Elephant Conservation Project, samt for deres velgørende projekter i lokalområdet, hvor de for eksempel hjælper fattige skolebørn til bedre forhold. 

Stolthed i regnskoven

Elephant Hills fortæller, at de er utroligt stolte over at modtage endnu en anerkendelse for deres mange velgørende projekter for miljø- og lokalsamfund. Elephant Hills vinder denne pris i en konkurrence med 220 nominerede projekter fra 77 organisationer. Prisen vil officielt blive overrakt til repræsentanter fra Elephant Hills ved PATA Gold Awards, der afholdes i Macao den 15. september.

Skal I en tur til Elephant Hills?

Hos Elephant Hills får I den unikke oplevelse ved at overnatte i luksuriøse safaritelte og på den måde komme helt tæt på den frodige natur. En række udflugter og oplevelser er inkluderet i prisen på vores rejser til Elephant Hills.

Drømmer I om at opleve elefanterne, den tætte regnskov, komme på junglesejlads og vandre til lyden af brøleabernes morgenkald? Så send os en rejseforespørgsel

INDHENT ET TILBUD 

SE REJSER TIL KHAO SOK

Herunder kan I se et par de rejser, der tager jer til de spændende og smukke jungleoplevelser i Khao Sok:

Swimming Pool (6)

15

dage

GOD TIL SOMMER

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Bangkok, Khao Sok og Khanom
  • 2 nætter på 4-stjernet hotel i Bangkok
  • 2 dages naturoplevelser i Khao Sok National Park
  • Jungleeventyr, flodsejlads og elefanter
  • 9 nætter på 4-stjernet strandresort i Khanom
  • Landsbyliv, skønne strand og lyserøde delfiner i Khanom
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

kr. 14.400

Fra kr. 14.200

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn