Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_97706066 Toroweap point at sunrise, Grand Canyon National Park..jpg

Rejsetyper - Find den rigtige

Folk er forskellige, og derfor er det også meget forskelligt, hvordan folk ønsker at rejse. Det har vi stor forståelse for hos Check Point Travel. Af samme grund har vi derfor flere forskellige rejsetyper, så der er noget for de flestes smag. Herunder kan I læse om, hvilke rejsetyper vi tilbyder, og endnu vigtigere - I kan finde ud af, hvilke rejsetyper der passer bedst til jer.

Rejser på egen hånd

Vores rejser på egen hånd er tilrettelagte rejser, der som oftest kombinerer flere destinationer eller byer og områder på rejsen. Vi arrangerer fly, tur/retur, gode hoteller med morgenmad og transport mellem de byer eller områder, som I besøger på rundrejsen. 

Hvad dagene skal indeholde af oplevelser, har I selv mulighed for at bestemme. Derfor er rejser på egen hånd for jer, der gerne vil have ordnet det praktiske, men samtidig nyder at have friheden til selv at planlægge, hvad de enkelte dage skal indeholde af oplevelser - eller måske nyder I bare at tage dagene, som de kommer.

I rejsernes dagsprogrammer kan I finde masser af forslag til, hvad I kan bruge dagene på egen hånd til. Her kan I læse om kendte seværdigheder og vores personlige forslag, som I kan opleve på egen hånd. Og ønsker I hjælp til at arrangere nogle af udflugterne hjemmefra, så hjælper vi jer gerne. 

Kør-selv-rejser

Med en kør-selv-rejse er der total frihed til selv at bestemme rute og sammensætte rejsen, som I ønsker. Vi tilbyder gennemprøvede og veltilrettelagte kør-selv-rejser til Cuba og USA. Men har I andre ønsker, hjælper vi jer gerne med at sammensætte rejsen.

Kør-selv-rejser kan være en fantastisk rejseform for både familier og par. Det er en rejseform for jer, der sætter pris på følelsen af frihed samt på den store fleksibilitet det giver at køre selv og selv bestemme tempoet. 

Badeferier

Vores badeferier er for jer, der har lyst til en ferie med afslapning i smukke omgivelser og gode måltider, solbadning, strandhygge og en dukkert i poolen.

Vi tilbyder badeferier til eksotiske destinationer som Florida, Thailand, Sri Lanka, Maldiverne, Cuba og Malaysia. Rejsemålene har alle fantastiske strande og dejligt klima, og ferien vil indbyde til afslapning, samvær og opladning af batterier. 

Rejser med dansk rejseleder

Vi har rejser med dansk rejseleder til Cuba. Rejserne er nøje tilrettelagt i samarbejde med erfarne danske rejseledere, og her er I garanteret tid til at opleve de fascinerende store klassikere kombineret med oversete perler og overraskende indslag.  

Vores rejser med dansk rejseleder er for jer, der gerne vil rejse i selskab med en dansk rejseleder, der kan guide jer på dansk og vise jer landenes mange seværdigheder. Rejserne med dansk rejseleder er grupperejser med maksimalt 20 deltagere. Det vil sige, at grupperejserne også er for jer, der sætter pris på at rejse sammen med andre mennesker og opleve de store oplevelser sammen.

Få et tilbud på den rejsetype, der tiltaler jer

Nu har I læst en kort beskrivelse af vores forskellige rejsetyper. 

Har I lyst til at høre mere om mulighederne, eller at få et konkret tilbud på en rejse, så kan I sende en rejseforespørgsel. I kan også ringe og høre mere på 86137744.

Send rejseforespørgsel