Rejseforedrag

På denne side kan du følge med i vores foredragsaktiviteter landet over.

Ved rejseforedragene har du mulighed for at komme med på medrivende rejser i ord og billeder, når vores entusiastiske foredragsholdere øser ud af deres rejseerfaringer og giver gode tips om flere af vores rejsemål.

Foredragene er gratis og for alle, der har lyst til en hyggelig aften i rejsens tegn.

Program for rejseforedrag:

Alle foredragene er fra kl. 18:30-21:30.

Programmet ser således ud: 

Oktober: Sri Lanka, Thailand og Cuba

Tirsdag d. 25/10, Kildeskovshallen, Gentofte (Alle pladser er besatte, men kontakt os for at komme på venteliste)
Onsdag d. 26/10, Fynske Medier, Odense

Tilmelding 

Ønsker du at tilmelde dig et eller flere af foredragene, bedes du sende en E-mail til rejseforedrag@cpt.dk med navn(e), e-mail og antal deltagere, samt hvilken dato du ønsker at deltage. Du kan også ringe og tilmelde dig på telefonnummeret: 86 13 77 44.

Kvitteringen for tilmeldingen til foredraget giver kr. 500 i rabat pr. person, der har deltaget i foredraget, ved bestilling af en ny rejse. Denne rabat gælder kun nye bookinger, kan ikke kombineres med andre rabatter og gives i et år fra foredragets afholdelse.  

Jeres foredragsholdere

Ved efterårets foredrag vil det endnu en gang være John og Henrik, der drager rundt i kongeriget for at dele ud af deres store viden om vores spændende rejsemål. At rejse har været en stor del af begge deres liv i mange år, og de nyder at fortælle og dele deres historier og oplevelser fra alverdens interessante steder. John og Henrik er to af ejerne af Check Point Travel.

 

John Lau Jensen
Manager Sales & Production
jlj@cpt.dk 

John er antropolog og lidt af en eventyrer. Han har altid været begejstret for at rejse, og hans rejser har bragt ham til mange af verdens fjerneste afkroge - blandt andet Nepal som han har besøgt mere end 30 gange. John er et omvandrende rejseleksikon og kan give tips og anbefalinger om alt fra de mindste, lokale gadekøkkener i Hanoi, til hvor man finder de bedste strande på Sri Lanka, og hvor man kan tage hen på kør-selv rejser i USA.

  

 

 

Henrik Særmark-Thomsen
Bureauchef
hst@cpt.dk

Henrik er bureauets chef og har derfor masser af bolde i luften. Alligevel nyder han at finde tid til at tage ud og holde foredrag, da han elsker at dele sin entusiasme ved at rejse og at fortælle om de spændende steder, han har været - og det er mange. Han beretter levende om alt fra familieferier i Thailand, Vietnam og Florida til spændende rundrejser i Cuba. Henrik er uddannet journalist, men efter et par år på diverse dagblade vendte han "hjem" til rejsebranchen, som han havde været i tidligere som guide i blandt andet Thailand og Kina.                                                                      

De spændende rejselande

Herunder kan du få en lille appetitvækker om de skønne rejsemål, som du kan høre mere om til foredragene dette efterår.

Cuba

cuba rejseforedrag, cuba foredrag check point travel, kuba, rejseforedrag cuba, cubaforedrag, foredrag cuba, rejseforedrag check point travel, rejseforedrag, check point travel

Cuba er noget ganske særligt. Et rejsemål som ingen andre. Følg med på byvandring gennem Havannas historiske gader, der kantes af gamle amerikanske dollargrin og kolonitidsbygninger i malerisk forfald. Oplev det landlige Cuba i Viñales-dalen, hvor pukkelformede kalkstensbjerge kaster skygge på det vidstrakte kludetæppe af grønne tobaksmarker, der passes af solbrændte bønder i stråhat og med cigarstumpen vippende i mundvigen. Følg med til Cubas smukkeste by, Trinidad. En lille perle fra den spanske kolonitid med lave huse i pastelfarver, tegltage og brolagte gader, der fører til hyggelige torvepladser og små spillesteder med masser af stemning og god musik. Oplev strandene ved Det Caribiske Hav og få en historie eller to om revolutionen og Fidel. Det er nu Cuba skal opleves. Forandringer er på vej.
 

 

Sri Lankarejseforedrag sri lanka, sri lanka rejseforedrag, rejseforedrag check point travel, foredrag check point travel, foredrag sri lanka. check point travel

Sri Lanka har alt det, der skal til for at give en uforglemmelig rejseoplevelse. Landet har en smuk og meget varieret natur, en spændende forhistorie -som man stadig kan se tydelig spor af og et meget rigt dyreliv. Oplev de endeløse grønne temarker i det centrale højland, se kolonistilsbygningerne fra dengang britterne regerede på øen, tag på udkig efter de sjældne leoparder i Yala eller se elefantflokkene i Minneriya National Park, mærk historiens vingesus ved de ældgamle, farvestrålende huletempler i Dambulla, gå en tur mellem tempelruiner og statuer i kongebyen Polonnaruwa og nyd udsigten fra det spektakulært beliggende klippefort, Sigiriya. Endelig har Sri Lanka også skønne strande, så efter en rundtur fyldt med oplevelser kan I passende vaske støvet af ved en dejlig strand.
 

Thailand

thailand, rejser til thailand, badeferie thailand, strandferie thailand, badeferie, solferie i thailand, koh samui, rejseforedrag, foredrag om thailand, check point travelThailand har igennem flere år været et populært turistmål. Her er også noget for enhver. Landet rummer smukke badestrande - både på fastlandet og på hyggelige tropeøer. Og her er frodige regnskove, som du kan udforske på spændende vandreturer og måske støde på elefanter, næsehornsfugle eller andre eksotiske dyr. I hovedstaden Bangkok venter helt andre oplevelser. Her kan du udforske gyldne templer, der ligger side om side med moderne skyskrabere og rygende gadekøkkener. Derudover kan du nyde det velrenomerede thailandske køkken og opleve thaiernes oprigtige gæstfrihed. 

 

Brug for hjælp?

Check Point Travel i sociale medier

Nyheder og gode tilbud

Få tilbud, rejseinspiration
og nyheder direkte
i din indbakke

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få spændende nyheder, gode rejsetilbud og masser af rejseinspiration.