Rejseforedrag

På denne side kan du følge med i vores foredragsaktiviteter landet over.

Ved rejseforedragene har du mulighed for at komme med på medrivende rejser i ord og billeder, når vores entusiastiske foredragsholdere øser ud af deres rejseerfaringer og giver gode tips om flere af vores rejsemål.

Foredragene er gratis og for alle, der har lyst til en hyggelig aften i rejsens tegn.

Program for rejseforedrag:

I øjeblikket har vi ingen planlagte rejseforedrag.

Så snart vi har fastlagt nye foredrag, vil det komme til at stå her. Du kan også holde dig opdateret på nye rejseforedrag ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller ved at holde øje på vores Facebook-side.

De spændende rejselande

Herunder kan du læse lidt om nogle af de destinationer, som vi jævnligt har på programmet til vores rejseforedrag rundt om i Danmark.

Cubacuba rejseforedrag, cuba foredrag check point travel, kuba, rejseforedrag cuba, cubaforedrag, foredrag cuba, rejseforedrag check point travel, rejseforedrag, check point travel

Cuba er noget ganske særligt. Et rejsemål som ingen andre. Følg med på byvandring gennem Havannas historiske gader, der kantes af gamle amerikanske dollargrin og kolonitidsbygninger i malerisk forfald. Oplev det landlige Cuba i Viñales-dalen, hvor pukkelformede kalkstensbjerge kaster skygge på det vidstrakte kludetæppe af grønne tobaksmarker, der passes af solbrændte bønder i stråhat og med cigarstumpen vippende i mundvigen. Følg med til Cubas smukkeste by, Trinidad. En lille perle fra den spanske kolonitid med lave huse i pastelfarver, tegltage og brolagte gader, der fører til hyggelige torvepladser og små spillesteder med masser af stemning og god musik. Oplev strandene ved Det Caribiske Hav og få en historie eller to om revolutionen og Fidel. Det er nu Cuba skal opleves. Forandringer er på vej.
 

Sri Lankarejseforedrag sri lanka, sri lanka rejseforedrag, rejseforedrag check point travel, foredrag check point travel, foredrag sri lanka. check point travel

Sri Lanka har alt det, der skal til for at give en uforglemmelig rejseoplevelse. Landet har en smuk og meget varieret natur, en spændende forhistorie -som man stadig kan se tydelig spor af og et meget rigt dyreliv. Oplev de endeløse grønne temarker i det centrale højland, se kolonistilsbygningerne fra dengang britterne regerede på øen, tag på udkig efter de sjældne leoparder i Yala eller se elefantflokkene i Minneriya National Park, mærk historiens vingesus ved de ældgamle, farvestrålende huletempler i Dambulla, gå en tur mellem tempelruiner og statuer i kongebyen Polonnaruwa og nyd udsigten fra det spektakulært beliggende klippefort, Sigiriya. Endelig har Sri Lanka også skønne strande, så efter en rundtur fyldt med oplevelser kan I passende vaske støvet af ved en dejlig strand.
 

Vietnam

rejseforedrag vietnam, vietnam rejseforedrag, rejseforedrag om vietnam, check point travel rejseforedrag, check point travel

Vietnam er et fantastisk rejseland, der blandt andet byder på store naturoplevelser, en meget venlig befolkning, og et indblik i spændende kulturhistorie. Oplev Ha Long-bugten på en sejltur med en traditionel junke, der sejler ind og ud mellem bugtens stejle, grønne klipper. Se Hanois brede boulevarder og smukke bygninger, der leder tankerne tilbage til den franske kolonitid. Og gå på opdagelse ved byens mange farvestrålende markeder, hvor der er mulighed for at købe eksotiske varer til billige priser. Ved Mekong-deltaet, i den sydlige del af landet, kan man få et indblik i, hvordan vietnameserne bruger deltaets enorme vandmængder til at dyrke alverdens frugt og grøntsager. I Hué venter kejsernes forbudte by og i hyggelige Hoi An ses sporene fra dengang byen var en af Sydøstasiens vigtigste handelsbyer. 

 

Hawaii

 
hawaii, honolulu, øhop hawaii, hawaii og usa, hawaii og new york, natur hawaii, hawaiirejse, rejser til hawaii, check point travel

På Hawaii-øerne venter en unik natur på at blive udforsket. Her er smukke, hvide palmestrande, hvor du kan slappe af og bade i de blå bølger. Eller du kan tage på en vandreturer i golde vulkanlandskaber, der er som taget ud af en rum-film. Centralt på øerne findes også frodige junglelandskaber, tætte regnskove og brusende vandfald. Fra kysten kan du flere steder komme på en spændende hvalsafari og se havets kæmper boltre sig. Og dykker du selv ned under havets overflade, venter en verden af farvestrålende koralrev, flotte havskildpadder og kæmperokker. Hawaii-øerne byder også på spændende kultur og historie. Det er for eksempel en stemningsfuld oplevelse at besøge mindesmærket for de faldne amerikanske soldater ved Pearl Harbor på Oahu. 


Thailand

thailand, rejser til thailand, badeferie thailand, strandferie thailand, badeferie, solferie i thailand, koh samui, rejseforedrag, foredrag om thailand, check point travelThailand har igennem flere år været et populært turistmål. Her er også noget for enhver. Landet rummer smukke badestrande - både på fastlandet og på hyggelige tropeøer. Og her er frodige regnskove, som du kan udforske på spændende vandreturer og måske støde på elefanter, næsehornsfugle eller andre eksotiske dyr. I hovedstaden Bangkok venter helt andre oplevelser. Her kan du udforske gyldne templer, der ligger side om side med moderne skyskrabere og rygende gadekøkkener. Derudover kan du nyde det velrenomerede thailandske køkken og opleve thaiernes oprigtige gæstfrihed.

 

 

Brug for hjælp?

Check Point Travel i sociale medier

Nyheder og gode tilbud

Få tilbud, rejseinspiration
og nyheder direkte
i din indbakke

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få spændende nyheder, gode rejsetilbud og masser af rejseinspiration.