Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +

4 fede naturoplevelser | Se vores forslag

KAUAI - imponerende Waimea Canyon løber ud i den forrevne Napali kyst og skaber nogle spændende landskaber og smukke isolerede strande, Check Point travel

Dybe vandfald, tætte regnskove, stejle klippekyster og grønne risterrasser så langt øjet rækker. Det er fantastisk at tage ud i verden og opleve natur, der ikke ligner den, vi har i Danmark. I denne artikel får I 4 konkrete anbefalinger til store naturoplevlser rundt om i verden.   

MFI.jpg

 

Af MATHIAS FISCHER
Rejse-specialist hos 
Check Point Travel

Ha Giang, Vietnam

Det nordlige Vietnam byder på smuk og frodig natur. Kun få turister finder så langt nordpå i landet, og dem der gør bliver belønnet med vidunderlig natur.

"De uendelige rækker af stejle bjerge i Ha Giang, Vietnam, er som taget ud af et eventyr - et barsk og på samme tid ubeskrivelig smukt område, med små landsbyer, minoriteter i traditionelle klæder og et vanvittigt miks af natur og mennesker forenet via smalle stier som giver dig mulighed for at komme langt væk og helt tæt på."

- John Lau Jensen, Check Point Travel

I kan besøge Ha Giang på vores rejse "Det uopdagede Nordvietnam".

HA GIANG - Er et isoleret område i det nordlige Vietnam, som de færreste kender til. Hvis I vægter eventyr og oplevelser over komfort, så overvej rejsen, "Det Ukendte Nordvietnam", Check Point Travel

Bryce Canyon, USA

Mulighederne for store naturoplevelser i USA er mange og fantastiske. Et af de spændende og flotte steder man kan besøge er Bryce Canyon.

"Bryce Canyon National Park i Utah er bare enestående. Den skiller sig ud fra de andre store nationalparker, fordi den er håndgribelig og på en eller anden sær måde lille. Man kan gå ned mellem de mange spir (hootoos), der er korte og lange ture. Da jeg var der fik vi snevejr på vores tur, så farverne skiftede fra dyb orange og røde til hvide.
Tip: Besøg parken udenfor højsæsonen (som er omkring skolernes sommerferie) og kom gerne ved daggry eller skumring for da er farverne de dybeste og mest intense."

- Dorte Kuula, Check Point Travel

I kan besøge Bryce Canyon på for eksempel vores rejse "Storbyer og nationalparker i vest".

BRYCE NATIONALPARKEN - de forrevne klipper udgør et fascinerende amfiteater ved solnedgang, hvor alle nuancer af rødbrun præsenteres på bedste vis, Check Point Travel
BRYCE CANYON - find vandrestøvlerne frem og gå på opdagelse mellem de høje sandsøjler, Check Point Travel

Solnedgang og stjernehimmel over Hawaii

Hawaii er et utroligt alsidigt naturparadis. Snorkel med havskildpadder, gå gennem frodig regnskov og golde vulkanlandskaber - alt sammen indenfor få timer. Flere steder på Hawaii kan I desuden nyde smukke solnedgange og klar stjernehimmel - for eksempel på Big Island.

"Solnedgang og stjernehimmel fra Mauna Kea-vulkanen på Big Island, Hawaii er en ganske særlig naturoplevelse. Det er utroligt flot at køre fra kysten op gennem skyerne til toppen af bjerget. Herfra er det en meget smuk og stemningsfuld oplevelse at se solen gå ned, mens de vilde vulkanlandskaber skifter farve. Når mørket for alvor er faldet på er der herfra en af verdens klareste stjernehimler, hvilket er utroligt fascinerende at opleve."

- Mathias Fischer, Check Point Travel

I kan få disse naturoplevelser på for eksempel vores rejse "Det bedste af Hawaii". 

DSC_0229.jpg
DSC_0234 (1).jpg

Hos elefanter i Thailands jungle

Thailand er meget andet end lækre strande. Her er både rismarker, jungle og et væld af spændende dyr. I Khao Sok National Park venter for eksempel mange spændende naturoplevelser.

"Elephant Hills i Khao Sok Nationalpark (det sydlige Thailand) er en fantastisk oplevelse. Det er en af de absolut smukkeste nationalparker i Thailand, og de lokale rangers tager dig med på vandretur i junglen mellem kæmpetræer, lianer og orkidéer. Du kommer også på kanotur og er helt tæt på elefanterne, når du hjælper med at vaske og fodre dem. Natten tilbringer du i luksuriøse safaritelte med faste senge og eget bad og toilet. Og er du vild med smuk natur, så kan du overveje at tage en ekstra nat på deres lake camp. Her bor du i husbåd med egen kano og udsigt til bjerge og jungle. Når du vågner om morgenen, kan du høre gibbonaberne kalde fra trækronerne. Det er ganske enkelt magisk."

- Henrik Særmark-Thomsen, Check Point Travel

Oplev magien i Khao Sok på eksempelvis vores rejse "Khao Lak, Khao Sok og Khanom".

ELEPHANT HILLS - Er af National Geographic blevet indstillet til en pris for deres indsats for at rehabilitere de thailandske arbejdselefanter
JUNGLEVANDRING - Elephant Hills stedkendte naturguider tager jer med på junglevandring i Khao Sok Nationalpark

Herunder kan I se et lille udpluk af vores rejser med skønne naturoplevelser.

ZION NATIONALPARKEN - vandreture i alle sværhedsgrader fører dig rundt i de fascinerende landskaber og giver udfordringer til de aktive rejsende, Check Point Travel

21

dage
Storbyer og nationalparker i vest
  • Oplev San Francisco, Los Angeles og Las Vegas
  • Gå på opdagelse i Grand Canyon, Bryce og Zion
  • Bo tæt på nationalparkerne og få mere oplevelsestid
  • Tag på vandretur i Yosemite's storslåede natur
  • Nyd Stillehavskysten og dyrelivet på Highway 1
  • Inkl. fly, hoteller og billeje

Fra kr. 15.500

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.
Swimming Pool (6)

15

dage

GOD TIL SOMMER

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Bangkok, Khao Sok og Khanom
  • 2 nætter på 4-stjernet hotel i Bangkok
  • 2 dages naturoplevelser i Khao Sok National Park
  • Jungleeventyr, flodsejlads og elefanter
  • 9 nætter på 4-stjernet strandresort i Khanom
  • Landsbyliv, skønne strand og lyserøde delfiner i Khanom
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

kr. 14.450

Fra kr. 14.250

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn