Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_300098624 travel concept, people in the airport.jpg
Aeroflot kåret: "World’s Leading Airline Brand 2017"

Aeroflot kåret: "World’s Leading Airline Brand 2017"

Det russiske flyselskab, Aeroflot, løb med en af de helt store priser ved World Travel Awards 2017. Aeroflot blev kåret til World's Leading Airline Brand 2017. 

Aeroflot modtog den flotte pris den 10. december, 2017 ved en prisceremoni på den vietnamesiske ferieø Phu Quoc. De vandt prisen foran kompetente konkurrenter som Emirates, Singapore Airlines og American Airlines. 

World Travel Awards er kendt som turistindustriens Oscar, og de centrale kriterier for at vinde de prestigefulde priser er "produktkvalitet" og "serviceniveau".

Ry fra fortiden er forældet - flysikkerhed er i top

Aeroflot kæmper i øjeblikket med at gøre op med et ry om dårlig flysikkerhed. Rygtet skyldes tidligere tider, men i dag er tingene ganske anderledes, og Aeroflot er et supermoderne flyselskab.

  • Ny flyflåde: Aeroflots fly er i skrivende stund 4,2 år i gennemsnit. Det er et lavt tal sammenlignet med flere af de andre store flyselskaber. Nye fly betyder generelt bedre sikkerhed, samt nyeste udstyr og teknologi ombord. Derudover har Aeroflot mange nye langdistancefly på vej over de næste år (Airbus 350).
  • 7 ud af 7 stjerner i sikkerhed: Aeroflot scorer 7 ud af 7 mulige stjerner i sikkerhed på www.airlineratings.com.  
  • 4 stjerner på Skytrax: Aeroflot er udnævnt som 4-stjernet flyselskab af luftfartsguiden SKYTRAX (http://www.airlinequality.com). Aeroflot går desuden benhårdt efter at slutte sig til de 9 flyselskaber i verden, der regnes som 5-stjernede af SKYTRAX. De fem stjerner forsøger Aeroflot blandt andet at opnå via stor fokus på sikkerhed, og ved at blive ved med at forny deres flyflåde. 
shutterstock_681411907.jpg

Vi har selv testet - Mathias med aeroflot i Vietnam

Hos Check Point Travel gør vi altid meget ud at at teste de fly, hoteller og oplevelser, som vi anbefaler "jer" - vores kunder. Vi har derfor haft Mathias fra marketingafdelingen i Vietnam, hvor han fløj med Aeroflot både ud og hjem. Mathias var glad for flyveoplevelsen med Aeroflot.

"Det var en rigtig fin oplevelse at flyve med Aeroflot. Jeg fløj både på Business Class, men også på almindelig Economy Class fra Hanoi til Moskva. Aeroflots Ecomony Class var fuldstændig som hos de andre store flyselskaber, jeg har fløjet med. Sæderne var fine, der var puder, tæpper, sutsko og høretelefoner til skærmen i sædet foran. Udvalget af film var ganske udmærket, og betjeningen fra flyets personale var behagelig og professionel". 

mathias Aeroflot.jpg
Mathias gør klar til en lur på Aeroflots Business Class på en rejse mellem Moskva og Hanoi.

Flyv med Aeroflot til gode priser - på rejser med CPT

På flere af vores rejser er det en mulighed at flyve med Aeroflot. Mange steder er der penge at spare sammenlignet med andre flyselskaber, og derfor ligger det os meget på sinde at forklare, at Aeroflot er et topmoderne flyselskab med god service og høj sikkerhed. 

I kan for eksempel flyve med Aeroflot på vores rejser til Vietnam og Thailand - her får I en god pris og nogle rigtig gode forbindelser. 

Se vores rejser til Vietnam             Se vores rejser til Thailand