Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_282139523 NEGOMBO, SRI LANKA -.jpg
Badeferie på Sri Lanka

Badeferie på Sri Lanka

Sri Lanka er et fantastisk rejsemål, hvis I ønsker en badeferie ved smukke strande og i eksotiske omgivelser. Både på øst-, vest- og sydkysten er der dejlige sandstrande, hvor I kan slappe af og bade i det lune hav.

Vil I på badeferie på Sri Lanka i vinterhalvåret, anbefaler vi at lade rejsen gå til Sri Lankas vest-/ sydkyst. På østkysten kan der nemlig komme monsunregn i denne periode. Om sommeren er det omvendt. Her anbefaler vi at lade badeferien gå til østkysten.

I kan se, hvor strandene ligger på vores kort over Sri Lanka.

Badeferie på vest-/sydkysten

På Sri Lankas sydvestlige kyst kan I besøge skønne Unawatuna på vores rejse Badeferie i Unawatuna, hvor I har hele 12 nætter ved stranden på et 4-stjernet resort, der blandt andet byder på flere swimmingpools, gode værelser og spændende udflugtsmuligheder. 

Badeferie på østkysten

På østkysten af Sri Lanka er der også flere dejlige steder, der er perfekte til en skøn badeferie.

Trincomalee på nordøstkysten har nogle af landets smukkeste strande, og de indbyder virkeligt til en dukkert. Vandet er lavt, så I kan gå 100 meter ud i vandet, uden vandet når jer til brystet. Her er færre turister end på vestkysten, så der er plads nok på stranden. Fra Trincomalee har I også mulighed for at komme på hvalsafari.

Arugambay ligger på den sydøstlige kyst og er et populært sted for surfere og badende turister. Fra Arugambay kan I også se elefanter, besøge Kumana National Park, hvor der blandt andet er mange specielle fugle, og I kan besøge gamle ruiner og arkæologiske seværdigheder.

I Pasikudah midt på østkysten kan I nyde de smukke omgivelser og de lange, uspolerede strande, hvorfra I kan gå langt ud i vandet før, det bliver dybt.

Vil I høre mere om mulighederne for rejser til Sri Lanka, så kontakt os på 86137744 eller send os en rejseforespørgsel.

BESTIL ET TILBUD HER

Badeferier i hele verden

Check Point Travel er specialist i badeferier. Vi gør en dyd ud af at finde de rigtige hoteller og resorts, og lægger vægt på, at I får valuta for jeres penge.

Se alle vores badeferier her.