Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_567711667 Beautiful view of Balinese traditional fields. Nature walk in green rice terrace. Happy mother hold happy little baby traveler. Travel adventure with child, family summer vacation in.jpg

Balis kultur – En oplevelse af de helt store

Balineserne er kendt for deres gæstfrihed, kreativitet og dybe åndelighed, og det er en oplevelse i sig selv at dykke ned i deres rige kultur.

Balis kultur er en af de mest fascinerende og varierede i verden, og øen er kendt for sin unikke blanding af hinduistiske og animistiske traditioner.

Besøg templer og helligdomme

En af de bedste måder at opleve Balis kultur på er ved at besøge de mange templer og helligdomme, som ligger rundt omkring på øen. Her kan du beundre den smukke arkitektur og blive vidne til lokale ritualer og ceremonier, som har fundet sted i århundreder. Det er også en god ide at deltage i en Balinesisk dans eller musikforestilling, som er fyldt med farverige kostumer, traditionelle instrumenter og fortællinger om Balis historie og mytologi.

Læs mere om Balis templer her!

B667788d Ebdf 4B27 8Bab 22Bc59175055

Oplev balinesisk kunsthåndværk

En anden måde at opleve Balis kultur på er ved at udforske dens kunst og håndværk. Balineserne er kendt for deres talentfulde kunstnere og håndværkere, som skaber alt fra malerier og skulpturer til tekstiler og smykker. Du kan besøge lokale markeder og gallerier for at se deres arbejde og måske endda købe nogle souvenirs med hjem.

shutterstock_662406640 Colorful Sarongs on Sale in the Market at Ubud in Bali, Indonesia.Traditional Batik Sarong in Asian.jpg

Smag på Bali

Mad er også en vigtig del af Balis kultur, og du vil hurtigt opdage, at balineserne er madelskere. Deres køkken er fyldt med smagfulde retter, der er lavet med friske, lokale ingredienser og krydderier. Prøv nogle af de lokale specialiteter, såsom Nasi Goreng (stegt ris), Gado Gado (grøntsagsret) eller Satay (grillspyd).

Shutterstock 1156773718