Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Istock 918241876

Castel Sant’Angelo i Rom

Castel Sant'Angelo er en af Roms mest imponerende og historiske seværdigheder. Bygningen er et slot, der engang fungerede som en fæstning og som et mausoleum til kejser Hadrian og hans efterfølgere.

Slottet ligger på bredden af floden Tiber og er et imponerende syn, med dens runde tårne og store bro, der fører over til bygningen. Det er en vigtig del af Roms arkitektur og historie og har været en del af byen i mere end 2000 år.

Shutterstock 1069626692

Spændende historie

Castel Sant'Angelo har også en interessant historie, da den har været brugt til en række forskellige formål gennem tiden. Den har været brugt som fængsel, våbenlager og til sidst som et museum. Det var også en del af Vatikanet og blev brugt som flugtvej for paver i tilfælde af angreb på Vatikanet.

Castel Del Angelo Con Angel Bridge

Udsigt over Rom

Men udover dens historiske betydning, er Castel Sant'Angelo også et fantastisk sted at besøge, hvis du vil nyde en fantastisk udsigt over Rom. Fra toppen af tårnet kan du se ud over byen og nyde udsigten over nogle af Roms mest ikoniske seværdigheder, herunder Peterskirken og Colosseum.

1889261

Så hvis du besøger Rom, så sørg for at tage en tur til Castel Sant'Angelo. Det er en seværdighed, som vil efterlade dig med en dybere forståelse af Roms rige historie og arkitektur og en følelse af ærefrygt over dens imponerende design og betydning for byen.

Læs om flere seværdigheder i Rom her!