Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +

Cuba med dansk rejseleder | private grupper

Cienfuegos.jpg

Det er en stor oplevelse at besøge Cuba på egen hånd, men det har nu også sine store fordele at rejse i Cuba med en dansk rejseleder. Og hos Check Point Travel kan I faktisk få arrangeret en rejse til Cuba med dansk rejseleder til jeres egen private gruppe. Måske en familietur eller en gruppe venner, der gerne vil have en dygtig dansk rejseleder med...  

MFI.jpg

 

Af MATHIAS FISCHER
Rejse-specialist hos 
Check Point Travel

Hvorfor dansk rejseleder i Cuba?

Der er flere gode grunde til, at det kan være at foretrække at rejse med dansk rejseleder i Cuba. Det giver en hvis tryghed, at man har en dansktalende person, der kender stederne og ved, hvordan tingene fungerer i Cuba.

Den danske rejseleder giver jer også en masse viden om Cuba. På den måde får I mere ud af jeres rejse i det unikke land. 

Jeres private gruppe får også glæde af jeres rejseleders erfaring. Vores rejseledere er yderst professionelle og erfarne, og de elsker at dele deres fascination af Cuba med jer. 

HAVANNA - private restauranter, paladars, har været med til at hæve standarden og kvaliteten på maden i Havanna og andre byer, Check Point Travel

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Overvejer I en rejse til Cuba - og tænker I, at en privat tur med dansk rejseleder kunne være det rigtige for jer, så kontakt os og hør mere om mulighederne.

I kan ringe til os på: 86 13 77 44 eller sende os en mail på: cpt@cpt.dk