Cuba med dansk rejseleder | private grupper

Cienfuegos.jpg
Rejs med dansk rejseleder i privat gruppe

Det er en stor oplevelse at besøge Cuba på egen hånd, men det har nu også sine store fordele at rejse i Cuba med en dansk rejseleder. Og hos Check Point Travel kan I faktisk få arrangeret en rejse til Cuba med dansk rejseleder til jeres egen private gruppe. Måske en familietur eller en gruppe venner, der gerne vil have en dygtig dansk rejseleder med...  

MFI.jpg

 

Af MATHIAS FISCHER
Rejse-specialist hos 
Check Point Travel

Hvorfor dansk rejseleder i Cuba?

Der er flere gode grunde til, at det kan være at foretrække at rejse med dansk rejseleder i Cuba. Det giver en hvis tryghed, at man har en dansktalende person, der kender stederne og ved, hvordan tingene fungerer i Cuba.

Den danske rejseleder giver jer også en masse viden om Cuba. På den måde får I mere ud af jeres rejse i det unikke land. 

Jeres private gruppe får også glæde af jeres rejseleders erfaring. Vores rejseledere er yderst professionelle og erfarne, og de elsker at dele deres fascination af Cuba med jer. 

shutterstock_209254996 La Bodeguita del Medio in Havana, Cuba, the birthplace of Mojito.jpg

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Overvejer I en rejse til Cuba - og tænker I, at en privat tur med dansk rejseleder kunne være det rigtige for jer, så kontakt os og hør mere om mulighederne.

I kan ringe til os på: 86 13 77 44 eller sende os en mail på: cpt@cpt.dk

Cuba med dansk rejseleder.jpg

UDSOLGT!

Rundrejse på Cuba med dansk rejseleder
  • Kompetent og indlevende dansk rejseleder
  • Små grupper med max 20 deltagere
  • Stort og spændende udflugtsprogram
  • Gode hoteller og næsten alle måltider
  • Ture i Havana, Viñales, Trinidad og Remedios
  • Tid til afslapning ved Det Caribiske Hav
Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.
Tina.jpg (1)

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Tina kom til Check Point Travel i 2001 og har siden hen særligt vejledt vores kunder om rejser til især Cuba, USA og Latinamerika. Hun kender disse områder indgående fra adskillige rejser og har desuden boet et år i det nordøstlige USA samt et halvt år i San Diego.

Heldigvis deler Tina hellere end gerne ud af sin viden og hjælper dig gerne med råd og vejledning om netop dine behov og ønsker.

86 13 77 44 | tkr@cpt.dk