Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Den Gule By Izamal (3)
Den Gule By Izamal
Izamal Gule By

"Den Gule by" Izamal

"Den Gule By" Izamal er en lille perle fra den spanske kolonitid. En by, hvor næsten alle huse er malet gule, og hvor man har fornemmelsen af, at tiden har stået stille. Byen ser ikke mange besøgende, da de fleste haster afsted mellem Chichén Itza og Mérida. Men i Izamal leves livet i et adstadigt tempo, som det hører sig til i en klassisk mexicansk by. Folk virker som om, at de har god tid, når man møder dem på gaden eller på det lokale marked. Og synet af hestevogne der triller rundt i gaderne fuldender billedet.

Engang var Izamal et helligt sted for områdets maya-indianere. Her opførte de 12 prægtige tempel-pyramider for at ære den højeste gud, Itzamná, og solguden Kinich-Kakmó. Så det var næppe noget tilfælde, at de spanske erobrere forvandlede de mange hedenske pyramider til en by med et stort kristent kloster i midten.

Den Gule By Izamal (4)

Gå en tur i de stemningsfulde gader, besøg klosteret Convento San Antonio de Padua og giv jer tid til at opleve markedet i byens centrum, Centro Mercado. Her er der også masser af madboder, hvor I kan få jer lidt frokost og noget koldt at drikke.

Fra Izamal er der ca. 1 times kørsel til Mérida

Hvis I ønsker at opleve Mexico, så er I altid velkommen til at sende os en rejseforespørgsel, så finder vi sammen den bedste rejse til jer.

Send rejseforespørgsel 

Tulum 06.jpg

16

dage
Yucatan rundrejse i bil
  • I får det bedste af Yucatan
  • Mayaernes kongebyer Chichén Itza og Calakmul
  • Folkeliv og kolonitidscharme i Merida og Campeche
  • Oplev flamingoer og krokodiller i Celestun
  • Afslapning og badeferie i Playa del Carmen
  • Flyrejse, billeje og gode hoteller

Fra kr. 14.300

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn