Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
KhanomAava-desktop.jpg

Khanom - Det kan I opleve

Måske står I overfor en rejse til Khanom. Måske er I bare ved at undersøge mulighederne for en ferie i skønne ThailandLige meget hvad kan I sikkert bruge lidt tips og input til, hvad I kan foretage jer i Khanom - når I ellers kan løsrive jer fra den lange, hvide sandstrand.

Tag på marked

Hvad siger I for eksempel til at udforske det lokale marked? Her kan I, hver onsdag og søndag morgen, møde de lokale, der strømmer til med alverdens varer. Tag en bus fra hotellet ind til byen og gå en hyggelig tur igennem det farvestrålende marked, indsug duftene og smag de lokale retter ved de opstillede gadekøkkener. I kan også se udvalget af friskfanget fisk, der ligger på række i fiskeboderne og høre tilråbene fra de travle sælgere ved markedets små stande. De fleste lokale ernærer sig med landbrug eller fiskeri, og derfor er der masser af frisk frugt, grøntsager og fisk på markedet.

MARKED - To gange om ugen afholder man i Khanom et kæmpestort marked. Et rigtigt thailands marked. Det må I ikke gå glip af

Besøg tropeøen Koh Samui

Ønsker I lidt luftforandring på rejsen til Khanom, så kan I tage et smut til tropeøen Koh Samui. På en dagstur til Ko Samui kan I slappe af på smukke sandstrande, og finder I maske og snorkel frem, kan I dykke ned i et levende og farvestrålende koralrev. I kan også nyde en god frokost på en af de gode lokale restauranter, inden I sejler tilbage til Khanom.         

Oplev regnskoven i Khao Luang National Park

Hvis I har lyst til at skifte strandmiljøet i Khanom ud med frodige naturoplevelser, kan I tage en dagstur til Khao Luang National Park. Nationalparken ligger cirka 100 kilometer syd for Khanom.

Her kan I vandre på smukke stier mellem grønne bjerge, lytte til lydene af små kilder, brusende vandfald og mærke fugtigheden i den frodige regnskov.

VANDFALD & JUNGLE - Tag med hotellet på tur og bad i vandfald omgivet af jungle og med udsigt til havet, Check Point Travel

Tag på jagt efter lyserøde delfiner

I Khanom kan I opleve en sjælden dyreoplevelse helt tæt på. I Khanom-bugten lever der nemlig albinodelfiner, der har en speciel lyserød nuance.

Fra den gamle færgebro kan I tage en bådtur ved solopgang eller solnedgang og se om I kan få øje på disse specielle delfiner.

 

LYSERØDE DELFINER - Farvandet ud for Khanom er et af de ganske få steder i verden, hvor man kan opleve lyserøde delfiner, Check Point Travel

Udforsk jordens indre

Hvis I har brug for skygge fra solen en dag, kan I besøge Khao Wang Thong-hulen, som ligger mellem Khanom og Don Sak.

Under belysning fra flere lamper går I gennem et netværk af grotter, smalle passager og over klare kilder.

I må ikke udforske hulen selv, da den er stor og glat. Derfor går I ind i hulen sammen med en ranger, som kender stedet og ved, hvordan I skal bevæge jer. Det er en særlig oplevelse at gå gennem den store klippehule og se stenformationerne i denne mystiske underjordiske verden.

En guidet gruppetur med en ranger tager cirka en time. Hulen er åben for besøgende indtil kl. 17:00.

 

GROTTER - Tag med på tur til nogle af de spektakulære grotter, der ligger i Khanom-området, Check Point Travel

Udsigt over Khanom

Hvis I ønsker at opleve en smuk udsigt, bør I besøge vandfaldet Samed Chun.

Vandfaldet ligger på en bjergside over Nai Phret-området vest for Khanom. Fra vandfaldet kan I nyde en fantastisk udsigt over Khanom-bugten mod øst.

Der er også en lille naturlig pool her, hvor I kan køle af.

Hvis I ønsker at høre mere om vores rejser til Khanom, er I velkomne til at ringe til os på telefon 86 13 77 44. I kan også sende en rejseforespørgsel og modtage et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud på en rejse til Khanom

Swimming Pool (6)

15

dage

GOD TIL SOMMER

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Bangkok, Khao Sok og Khanom
  • 2 nætter på 4-stjernet hotel i Bangkok
  • 2 dages naturoplevelser i Khao Sok National Park
  • Jungleeventyr, flodsejlads og elefanter
  • 9 nætter på 4-stjernet strandresort i Khanom
  • Landsbyliv, skønne strand og lyserøde delfiner i Khanom
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

kr. 14.400

Fra kr. 14.200

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
Beach & Pool.jpg

15

dage

God til sommer

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Badeferie i Khanom - Aava Resort
  • 12 nætter på 4-stjernet strandresort
  • En uopdaget perle med smukke strande
  • Spis morgenmad med havudsigt
  • Autentisk landsbyliv og gode udflugter
  • For dem der vil opleve det ægte Thailand
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

kr. 13.200

Fra kr. 12.000

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn