Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_745424440 Beautiful Balinese women in traditional costumes, Culture of Bali island and Indonesia.jpg

Eksotiske rejsemål

Hos Check Point Travel tilbyder vi et hav af rejser til eksotiske rejsemål. Det er faktisk noget af det, vi er allerbedst til. Her på siden kan I læse lidt mere om vores rejsemål om vinteren, rejser om sommeren, rejser med børn, samt hvilke rejsemål, der er gode i udvalgte måneder. Alle sammen til eksotiske rejsemål. 

Eksotiske rejser om vinteren

Vinteren er for mange mennesker et yndet tidspunkt at tage væk fra hverdagens trummerum - og i stedet besøge et eksotisk rejsemål. Hos Check Point Travel ved vi, at det forholder sig sådan, og derfor har vi mange gode muligheder at vælge i mellem.

Vinterrejse til Mexico

Mexico er en spændende eksotisk mulighed for en vinterrejse. Vores rejser til Mexico inkluderer eksotiske rundrejser, hvor I oplever højdepunkter som det legendariske mayakompleks, Chichen Itza, bader ved de eksotiske og smukke, hvide sandstrande i Tulum på Yucatan-halvøen, og besøger gamle, stemningsfulde kolonitidsbyer, hvor I oplever mexicanernes charmerende hverdagsliv udspille sig. Tænker I for eksempel på et eksotisk rejsemål i december, så kan I kigge nærmere på Mexico - Kultur, natur & strand. Og se det her kort over Mexico, så I kan se, hvor de eksotiske rejsemuligheder findes. 

DYRELIV - Den gamle kongeby Palenque ligger omgivet af jungle. Aber og fugle huserer i trækronerne. Her er det en tukan.

Flere eksotiske rejsemål til vinter

Det er ikke kun Mexico, der rykker om vinteren. Mulighederne er mange, og det er op til jer, hvad I er til. Drømmer I om en eksotisk badeferie, er Thailand for eksempel et oplagt valg. Vi har flere badeferier i Thailand, og det er oplagt at rejse til Thailand om vinteren, hvor der er koldt herhjemme. Den danske kulde bytter I ud med et rejsemål, der byder på masser af solskin og lækre strande. Besøg for eksempel Khao Lak, hvortil vi har flere rejser. Khao Lak - Le Vela er en af de gode muligheder. Hotellet er flot og nyt, og så er det også et godt bud på et rejsemål med børn, da værelserne er store og hotellets faciliteter er mange. 

LA VELA - I resortets Beach Club ved stranden kan I slappe af og nyde forskellige former for underholdning

Vinterrejse til eksotiske Sri Lanka

Sri Lanka er et dejligt rejsemål både sommer og vinter. Det eksotiske rejsemål er også fremragende med børn på en familietur. 

Det bedste af Sri Lanka er et fremrangende bud på en vinterrejse og et eksotisk rejsemål langt fra Europa. Her kan I opleve de store elefantflokke i Minneriya National Park, I kan gå i historiens fodspor i de ældgamle kongebyer og se pilgrimme og templer. Og på stranden i Koggala kan I slappe af og nyde en tur i bølgerne, og om aften kan I gå ombord i fisk og skaldyr på en af områdets gode fiskerestauranter. 

YALA - denne nationalpark er et af de bedste steder i Verden at observere den sky leopard, Check Point Travel

Rejser om sommeren

Er I blandt dem, der er på udkig efter et eksotisk rejsemål om sommeren? Så kan I overveje en rejse til Vietnam. Tag til dette eksotiske rejsemål i juli og få et væld af uforglemmelige oplevelser. Sejl på Halong-bugten mellem de grønklædte klipper, tag på rundtur i livlige Hanoi, hvor tusindvis af scootere suser rundt mellem travle gadekøkkener. Og ved Mekong-deltaet kan I drage på flodsejlads og se, hvor imponerende meget bønderne får ud af naturens ressourcer.  

FRISK FISK - Fiskere på floden i Hoi An i gang med dagens arbejde. Fiskene sælges på det lokale marked, Check Point Travel

Eksotisk sommerrejsemål

USA er et populært rejsemål blandt danskerne - og med god grund. Sommeren i USA er fantastisk. Her er gang i dyrelivet i nationalparkerne, og solen står nedover de åbne landeveje. Besøger I det eksotiske rejsemål om sommeren, kan I tage på badeferie i Florida, eller hvad med en rundtur blandt storbyer og nationalparker i vest? New York er også en populær destination, og mange nyder at besøge den unikke storby

NYand yellow cabs.jpg

Eksotisk rejsemål oktober

Hawaii er et skønt rejsemål året rundt. Leder I efter et eksotisk rejsemål i oktober, er Hawaii for eksempel en oplagt mulighed. Vejret er som regel dejligt varmt og solrigt, og naturen er fantastisk. De eksotiske øer byder på vulkaner, bounty-strande, fortryllende snorkling mellem fisk og havskildpadder og en afslappet ø-stemning. Hver ø har sine egne fordele, og hvad enten I besøger Oahu, Maui, Big Island, Kauai eller en kombination, så kan I se frem til storslåede oplevelser.  

HAWAII - Surfing og den afslappede stemning er nogle af Hawaiis kendetegn.

Få et tilbud på din næste eksotiske rejse. Ring til os på 86137744 eller send en forespørgsel her:

Få et tilbud på en eksotisk rejse

Det bedste af Cuba main.jpg

15

dage

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Det bedste af Cuba
  • Bo i hjertet af Havanas historiske bydel
  • Flot natur og tobaksbønder i Viñales
  • Fransk kolonitidshistorie i havnebyen Cienfuegos
  • Musik og stemning i Cubas smukkeste by Trinidad
  • All inclusive strandhotel ved Det Caribiske Hav
  • Inkl. fly, hoteller, bustransport og flere måltider

Fra kr. 15.400

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
KAUAI - imponerende Waimea Canyon løber ud i den forrevne Napali kyst og skaber nogle spændende landskaber og smukke isolerede strande, Check Point travel

20

dage
Hawaii - Det ultimative øhop
  • Oplev 4 meget forskellige øer på Hawaii
  • Kauai er en uspoleret naturperle
  • Maui har hvaler, strande og kystlandskaber
  • Big Island er regnskove, vulkaner og koralrev
  • På Oahu venter Honolulu, Waikiki og Pearl Harbor
  • Få det bedste af Hawaii på én rejse

Fra kr. 23.000

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.