Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_544327681.jpg
Oplev skønne Lovina sorte strande, vandfald og eventyr

Lovina - Oplevelser og sorte strande

Lovina er ikke helt som alle andre steder på Bali, med sine sorte strande står det i skærende kontrast til Sydøens mere gyldne strande.

Det er ikke kun strandene, der adskiller sig fra Sydøen. Noget af det første man registrerer, når man ankommer til det nordlige Bali er roen og antallet af mennesker. Selvom der naturligvis er hoteller, restauranter og andre tiltag, er antallet af turister markant lavere, og det giver en følelse af plads og frihed til at gå på opdagelse i områdets spændende muligheder.

Lemukih Waterfall - Bali, Indonesia..jpg

Selve Lovina er en sammensmeltning af flere mindre byer, og her finder I små hyggelige caféer, der serverer den berømte lokale (stærke) kaffe, og fine restauranter med alt fra lokale specialiteter, fremragende seafood til internationale klassikere.

Sorte strande og springende delfiner

Lovina strækker sig over adskillige kilometer langs Balis nordkyst, og der er rig mulighed for en forfriskende dukkert langs strandene, der prydes af mørkt, vulkansk sand.

Bliver tiden ved poolen alligevel for lang, byder området omkring Lovina på adskillige spændende udflugter. Særligt populære er sejlture i det tidligste morgengry på udkik efter de mange delfiner, der holder til i det rolige vand ud for Balis nordkyst. Der er ingen garantier, når man har med vilde dyr at gøre. Men chancerne for at se delfinerne er meget store, og med lidt held giver de en prøve på deres akrobatiske evner.

shutterstock_180222404.jpg

Dem med hang til templer bør arrangere en rundtur til et par af landsbyerne øst for Lovina. Her gemmer sig en række overdådigt udsmykket og sjældent besøgte småtempler. Pura Beji i Sangsit er et godt eksempel på et subak-tempel, der er nøje tilknyttet risdyrkningen. Pura Dalem i Jagaraga er også et besøg værd for sine fantastiske stenudskæringer. Kigger I godt efter, vil I inde mellem dæmonerne og fabeldyrene finde overraskende udskæringer som f.eks. en nydelig herre på bagsædet af en veteranbil samt to kampfly i luftkamp.

shutterstock_486242110.jpg

Snorkling er glimrende mange steder langs nordkysten. Men en særlig oplevelse fås ved Tulamben, hvor det amerikanske fragtskib Liberty sank lige ud for kysten for mere end 60 år siden. I dag vokser der koraler på det gamle skrog, og fisk i store mængder holder til omkring vraget. Skibet ligger på lavt vand en kort svømmetur fra kysten, så det kan opleves både af dykkere og snorklere. Turen til Tulamben kan nemt arrangeres fra Lovina.

Hvis I vil høre mere om vores spændende rejser til Bali så ring til os på 86 13 77 44.

I kan også få et uforpligtende tilbud på en rejse ved at sende en rejseforespørgsel.

Send rejseforespørgsel

TRADITION - Mand i traditionelle klæder.

15

dage

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Balis højdepunkter
  • 4 nætter i Ubud på Rama Phala Resort*** inkl. morgenmad
  • Udflugter i egen bil med engelsktalende lokalguide
  • 3 nætter i Amed på Santai Hotel*** inkl. morgenmad
  • 5 nætter i Sanur på Segara Village Hotel**** inkl. morgenmad
  • Badeferie med mulighed for spændende aktiviteter
  • Inkl. fly, hoteller, transporter, udflugter med engelsk guide

kr. 12.050

Fra kr. 11.850

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn