Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_790120444.jpg

Giv en rejse til Valentines Day

Findes der noget mere romantisk end at vise sin kærlighed ved at give? En helt speciel gave til en helt speciel person... Valentines Day er en oplagt anledning til at vise din udkårne, hvor meget han/ hun betyder for dig. Den 14. februar kan du give en rejse - så I får tid til romantik sammen - også efter Valentines Day er forbi...

MFI.jpg

 

Af MATHIAS FISCHER
Rejse-specialist hos
Check Point Travel

Den rejse har jeg godt nok fortrudt! Sådan har man nok aldrig nogensinde hørt nogen sige. For de fleste er rejser netop noget af det, man husker - og mange samler på sådan nogle oplevelser. At rejse i eksotiske og fremmede lande med den man elsker er noget helt specielt. At opleve sammen, udforske og gå på opdagelse med hinanden et ukendt sted.

Drømmer du om sådan nogle oplevelser - og har du lyst til at give din udkårne den ultimative Valentines-gave, så læs med her og få vores forslag til romantiske rejser...

Få et tilbud på en Valentines-rejse til din elskede

Khao Sok - Kærlighed i junglen

Vil du give din elskede en rejse med masser af eksotiske oplevelser - hvor I virkelig kommer ud i naturen, men under ordnede forhold? 

På vores rejse "Khao Lak, Khao Sok og Khanom" har I blandt andet 3 dage i junglen I Khao Sok, hvor I møder elefanter, kommer på vandretur mellem junglens dyr og lyde, og bor i luksustelt med naturen lige udenfor teltdugen. En af overnatningerne har I på søen, i et flydende luksustelt. Her kan I sidde sammen og nyde stilheden og se udover vandet.. Her er ingen opvask, ingen madpakker der skal smøres.. Der er kun jer to. Sammen. Lige der.  

Rejsen giver jer desuden masser af lækker strandtid i både Khao Lak og Khanom. Tid til afslapning og til at være sammen - bare jer to...

Romantik i canadisk bjælkehytte

Overskriften siger vist det hele... Giv din kæreste en Valentines-rejse til Canada og bo i smuk bjælkehytte ved Emerald Lake, omgivet af Rocky Mountains. Gå tur hånd i hånd mellem savtakkede bjergtinder, sejl i kano sammen på turkisgrønne gletsjersøer, og nyd et lækkert måltid om aftenen med rødvin i glasene og stearinlys på bordet..

EMERALD LAKE LODGE - På "Den Store Naturrejse" kommer I til at bo på Emerald Lake Lodge, der ses på billedet, Check Point Travel

Disse oplevelser kan blive jeres på rejsen "Canada - den store naturrejse". En fantastisk 21-dages rundrejse i det vestlige Canadas skønne natur.

GRIZZLY - Grizzly-bjørnen kan opleves flere steder i Canada. Her fanger den laks ved en flod udenfor Banff, Check Point Travel

21

dage
Canada - Den store naturrejse
  • Vancouver og sejltur gennem den canadiske skærgård
  • Ørne, bjørne, spækhuggere og hvaler på Vancouver Island
  • Vandreture i Whistler og vinmarker i Kelowna
  • Cykeltur ved Myra Canyon og kanosejlads i Revelstoke
  • Nationalparkerne Glacier, Yoho, Jasper og Banff
  • Inkl. fly, hoteller og billeje

Fra kr. 16.550

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Nyd hinanden under palmerne

Er definitionen for en god kærestetur for jer at ligge på en strand, få god mad og ellers lave så lidt som muligt, så kan du give en af vores skønne badeferier i Valentines-gave.

Vi kan for eksempel anbefale rejsen "Krabi og Koh Mook", hvor I får dejlige dage ved stranden. Først i skønne Khao Lak på fastlandet, og derefter på tropeøen Koh Mook, hvor I kan slænge jer sammen under palmerne.. 

Stå op til solens stråler, sid længe over morgenkaffen og de blødkogte æg, tag solbriller på, håndklæde under armen - og hinanden under den anden.. 

Læg jeres håndklæder helt tæt i sandet på stranden og nyd solen, den lune luft, udsigten over havet og at I oplever det hele med den eneste rigtige..  

Sivalai_Hytter paa stranden_ 010.jpg

15

dage

GOD TIL VINTER

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Krabi og Koh Mook
  • 7 nætter på 4-stjernet resort i Ao Nang
  • Tæt på strand, butikker og restauranter
  • 5 nætter i lækker bungalow på Koh Mook
  • Paradis-ø med blåt vand og vajende palmer
  • Tid til afslapning, snorkling og eventyr
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad 

kr. 11.800

Fra kr. 11.200

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Dig, mig og Mai Chau

I går på smalle stier gennem tætte rismarker. Jer to sammen med hinanden i hænderne. Stopper op. Ser en bonde foroverbøjet, der arbejder med stiklingerne. Et koncentreret arbejde under den stærke sol.

På hotellet nyder I en frokost, mens I ser udover landskaberne - rismarker og bjerge. I har tid til hinanden, og I taler om alt og ingenting. 

Cirka sådan kunne et par scener se ud fra en parferie i Vietnam. På rejsen "Natur, kultur og landsbyliv i Vietnam" besøger I Mai Chau og den skønne Mai Chau Eco Lodge, der ligger midt i rismarkerne. Rejsen byder på yderligere højdepunkter som Hanoi, Hoi An og Hué. 

shutterstock_475788304.jpg