Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_529176901.jpg

Guide til Mexico

Her har vi samlet artikler, der giver jer en idé om nogle af de fantastiske steder og oplevelser, der venter jer i Mexico. Vi beskriver blandt andet strande, kommer med forslag til udflugter på en badeferie og foreslår, hvordan en tur til mytiske Chichen Itza kan foregå.

Fantastiske strande i Tulum

På flere af vores rejser til Mexico oplever I de fantastiske strande ved Tulum på Yucatan-halvøen. Her er sandet kridhvidt, solen skinner for det meste, og palmerne giver lidt tiltrængt skygge. 

På vores Badeferie i Tulum har I god tid til at se nærmere på området. Læs her hvorfor I skal tage på badeferie i Tulum

Og her kan I tjekke vores bud på fem fine oplevelser i Tulum

Flere af vores rundrejser i Mexico slutter også med nogle dage på stranden i Tulum - det gælder for eksempel rejsen Det bedste af Mexico

Forførende Chichen Itza

Mexico er rig på spændende kultur og historie, der rækker langt tilbage i tiden. Flere steder er disse spor tydelige, da der findes en række velbevarede ruiner og templer fra blandt andet mayaernes storhedstid. Det mest kendte af disse gamle spor fra mayaerne er uden sammenligning Chichen Itza. 

Her kan I gå på opdagelse mellem imponerende og yderst velbevarede templer og pyramider. Det er virkelig et indblik i en anden tid, hvor livet foregik på en meget anderledes måde, end vi kender det i dag.

Der er meget at se ved Chichen Itza. Derfor har vi lavet følgende lille guide, der giver jer et bud på, hvordan I kan tilbringe En dag ved Chichen Itza