Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Fort myers beach.jpg

Tag på havfisketur i Fort Myers

Elsker I spændingen ved at fiske? Og drømmer I om at fange noget andet end torsk og fladfisk? I Fort Myers på det vestlige Florida kan I, udover at nyde sol og fremragende strande, komme på dybhavsfiskeri og fange nogle virkeligt spændende fisk, som Ikke findes i de danske farvande.

Fisketure i Fort Myers for alle

BFMS_fishing1.jpg

Hvis I virkelig vil ud at fange nogle interessante krabater, så er der gode muligheder i Den Mexicanske Golf ud for Fort Myers. I kan tage på en halvdagstur, heldagstur, natfiskeri og komme på private fisketurer. Det er kun fantasien - eller måske pengepungen, der sætter grænsen.

Det er en spændende oplevelse at ligge fra land i morgensolens første stråler og så sejle afsted, fulde af forventning. Når I er kommet tilpas langt ud begynder det spændende fiskeri.

Disse fisk kan I fange

I sejler typisk 30-50 km ud i den Mexicanske Golf i farvande, der er 20–25 meter dybe. Her har I mulighed for nogle store og spændende fangster! I kan fange havaborre (røde og sorte), flammesnapper, grunt, porgy, kongemakrel, spansk makrel, sergentfisk og hajer. Det er altså nogle helt andre og noget mere eksotiske fisk, end dem vi kender fra de danske farvande.

I kan få store fiskeoplevelser på flere af vores rejser til Florida - for eksempel Det bedste af Florida, hvor I har tre nætter i Fort Myers.

Book en fisketur med det hele fra Fort Myers Beach

Der findes masser af firmaer, der tilbyder dybhavsfiskeri ud fra Fort Myers Beach. I kan bestille en fisketur hjemmefra, eller I kan tjekke mulighederne på stedet, når I er fremme i Fort Myers Beach.
Fisketurene er oftest med erfarne fiskere, der er behjælpelige med at sætte madding på krogen, rense fiskene I fanger osv. Nogle steder er der endda lokale restauranter, der er villige til at tilberede jeres fangst, så I kan slutte dagen med at nyde et lækkert måltid med de friske fisk, I selv har fanget. 

Prisniveauet svinger alt efter, hvilken type tur I ønsker. Den billigste løsning er en af de korte ture på en båd med mange gæster. Og det dyrere alternativ er en privat båd for hele dagen. En dag med fiskeri kan koste alt fra små 100 dollar pr. person til mere end 1.000. Tjek i øvrigt vores forslag til 7 sublime oplevelser ved The Beaches of Fort Myers and Sanibel.

Fiske fra land

I Fort Myers Beach-området behøver I ikke tage afsted med båd for at komme til at fiske. I kan tage op til det meget populære fiskespot, Matlacha Bridge, 45 minutter fra Fort Myers Beach, og slutte jer til lystfiskerne, der står med snøren i vandet og håber på at få bid. Matlacha Bridge, der ligger mellem fastlandet og Pine Island, er et godt sted til fiskeri, da vandet ved broen er påvirket af flere tidevandssystemer, som bringer fisk til broen. Der er bogstaveligt talt fiskere ved broen døgnet rundt - specielt når der er sæson for tarpon - en af de store og mest populære saltvands "game fish", der er kendt for sin styrke- og sikkert vil give jer kamp til stregen.

I kan tage på fisketur i Fort Myers-området på flere af vores Floridarejser. Vi har af og til tilbudskampagner, så I kan komme ekstra billigt til Florida - tjek om I skulle være heldige under vores side med rejsetilbud