Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Tulum 02.jpg

Hvorfor badeferie i Tulum?

Mexico er meget mere end sombrero og tequila. Landet byder også på fremragende badestrande. En af vores favoritter er stranden i Tulum på Yucatan-halvøen. Her kan I læse mere om, hvorfor I skal tage på badeferie i netop Tulum.

Vi har valgt stranden i Tulum som endemål for både Mexico - Kultur, natur & strand og Det bedste af Mexico - og så har vi vores Badeferie i Tulum. Grundene til at vi anbefaler at tage på badeferie netop her er mange. For det første er Tulum en rigtig hyggelig lille by. Her er slet ikke så turistet som ved de traditionelle og populære valg Playa del Carmen, Cancun og de andre badebyer bed Riviera Maya. I Tulum er der det, I skal bruge af små restauranter, caféer og små strandbarer, der ligger strøet mellem palmerne.

Få et tilbud

TULUM - Klipperne indrammer et strandstykke i Tulum.

Kridhvide sandstrande

Udover den hyggelige atmosfære, så er endnu et meget vigtigt kriterium for en lækker badeferie opfyldt i Tulum - og det handler om strandene. Strandene er kridhvide, beklædt med palmer og indbyder til ren afslapning og dejlig badeture.  

Vandet er lyseblåt og klart, og bag palmerne til den anden side findes junglen og stemningsfulde ruiner af et gammelt mayatempel.

MEXICOS BEDSTE STRAND - Stranden i Tulum hører til blandt de bedste i Mexico. Her tilbringer I nogle afslappende dage efter rundrejsen

Stemningsfuldt strandhotel

Endnu en grund til at tage på badeferie til Tulum med Check Point Travel er, at I kommer til at bo på et super hyggeligt og stemningsfuldt strandhotel helt nede ved en privat, kridhvid sandstrand. Hip Tulum Hotel er et Eco-hotel, der ligger omgivet af kokospalmer og har 32 værelser i fredfyldte omgivelser ved stranden. 

I bor i Superior Garden View-værelse med King size seng og egen terrasse og hængekøje. I bor enkelt og hyggeligt, og når I bliver sultne kan I nyde et lækkert måltid med havudsigt fra stedets fusionsrestaurant.

Hip Tulum 08.JPG

Naturskønne udflugter

En sidste grund vi vil fremhæve som argument for at tage på badeferie i netop Tulum er, at I her har mulighed for at tage på opdagelse væk fra stranden, når lysten melder sig. I Sian-Ka'an Biosphere Reserve kan I opleve smukke og frodige landskaber - vi anbefaler at gøre det på en tur i selskab med en guide. Her venter jungle, mangrove, uberørte koralrev og et utal af små øer. 

Naturområdet, der er erklæret som verdensnaturarv af UNESCO, er også hjemsted for brøleaber, myreslugere, pumaer, vaskebjørne, jaguarer, søkøer, delfiner og hundredvis af fuglearter.

Guiden kan tage jer med på vandre- og sejlture og fortælle jer om den spændende natur i oplever. En anden mulighed er kombineret kajak- og snorkeltur, hvor guiden viser jer de fremragende snorkelsteder.

shutterstock_93117952 Girls kayaking in in Sian Ka an Biosphere Reserve, Tulum, Mexico.jpg

Få et tilbud på en badeferie i Tulum

Har I fået lyst til at tage på badeferie i Tulum, en rundrejse i Mexico - eller vil I bare høre lidt mere om mulighederne - så kan I sende os en rejseforespørgsel og få et uforpligtende tilbud. 

Bestil et tilbud

Tulum 06.jpg

16

dage
Yucatan rundrejse i bil
  • I får det bedste af Yucatan
  • Mayaernes kongebyer Chichén Itza og Calakmul
  • Folkeliv og kolonitidscharme i Merida og Campeche
  • Oplev flamingoer og krokodiller i Celestun
  • Afslapning og badeferie i Playa del Carmen
  • Flyrejse, billeje og gode hoteller

Fra kr. 14.300

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn