Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
WASHINGTON - byen rummer nogle af Verdens bedste muesser, blandt National air and space museum med en imponerende samling af flyvemaskiner, Check Point Travel

I astronauternes fodspor

Var I også fascinerede af hele historien om Andreas Mogensen, da han blev den første dansker i rummet i 2015? Ved Kennedy Space Center Visitor Complex, der er beliggende ved Cape Canaveral på Merrit Island, stik øst for Orlando på Floridas østkyst, kan I dykke ned i rumfartens spændende mysterier og blive klogere på de enorme raketter, de store missioner og selvfølgelig astronauterne, der gennem tiden har forladt jordens overflade for at udforske verdensrummet omkring os.

Oplev en ”rocket launch” fra Kennedy Space Center

Det er ikke kun NASA’s tidligere storhedstider og berømte opsendelser, I kan se nærmere på under et besøg på Kennedy Space Center. I kan nemlig være så heldige at opleve en vaskeægte ”rocket launch”. Der er løbende nye affyringer fra centrets Launch Complex. Det er en god idé at holde sig opdateret på www.kennedyspacecenter.com for at læse mere om aktuelle events og affyringer. I skrivende stund (marts 2017) er der en opsendelse af ”SpaceX Falcon 9” under opsejling. Her skal en kommunikationssatellit for central- og sydamerikansk TV skydes til vejrs.

Andre oplevelser ved Kennedy Space Center

Skulle I ikke være så heldige at opleve en opsendelse, så er det stadig spændende at besøge Kennedy Space Center Visitor Complex. Her kommer I på opdagelse blandt rumfærger og rumfartøjer, der er udstillet sammen med månebiler, landingsmoduler og meget andet.
I centrets biografer kan I se film om rumfartens spændende historie, og så kan I komme med en bus helt ud til affyringsramperne, hvor de historiske opsendelser har fundet sted.

Er I slet ikke til rumkapsler og månelandinger, så kan I kaste jer ud i et hav af spændende underholdning i SeaWorld Orlando

Besøg Kennedy Space Center i Florida

I kan besøge Kennedy Space Center på flere af vores floridarejser. På rejserne Det bedste af Florida, Poolvilla og strand i Florida og Familieferie i Florida har I overnatninger i Orlando, og med bil til rådighed kan I let køre cirka 1 times kørsel østpå til Kennedy Space Center på Merrit Island.

Ønsker I at høre mere om mulighederne for spændende rumoplevelser, så send os en forespørgsel, og vi vender tilbage til jer med et tilbud.

Send rejseforespørgsel

SOUTH BEACH, MIAMI - Se de berømte livreddertårne, der er blevet et vartegn for Miami og South Beach.

12

dage
Det bedste af Florida
  • Fantastiske temaparker og shopping i Orlando
  • Bo ved de hvide strande i badebyen Madeira Beach
  • Blandt alligatorer og airboats i Everglades
  • Koralrev, delfiner og charmerende Key West
  • Aftenliv og stranddage i Miami South Beach
  • Inkl. fly, hoteller og billeje

Fra kr. 9.900

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.
REC Panama City Beac 470

12

dage
Familieferie i Florida
  • Verdensklasse temaparker i Orlando
  • God mad og mærkevarer til spotpris
  • Sydstatsstemning og søkøer i Crystal River
  • Badeferie i stemningsfulde Madeira Beach
  • Hotel ved en af USA’s bedste sandstrande
  • Inkl. fly, hoteller og billeje

Fra kr. 9.350

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn