"Indiens sansebombardement udfordrede min måde at leve på"

Vinni Kaalund har været i Indien med Check Point Travel, og hun oplevede at blive helt blæst bagover i et sandt sansebombardement, der har rykket ved måden hun tænker og lever sit liv på.

MFI.jpg

 

Af MATHIAS FISCHER
Rejsespecialist hos 
Check Point Travel

I 2016 var Vinni Kaalund i Indien sammen med en ven - på en rejse arrangeret af Check Point Travel. Oplevelserne, og de mange indtryk på rejsen, gjorde noget ganske særligt ved Vinni:

"Indien har udfordret min måde at leve mit liv på. Fordi det er så kontrastfyldt til, hvordan vi lever herhjemme. Jeg kom hjem med en dyb taknemmelighed over det, jeg har i Danmark. Indien er gået i mit blod og vil præge mig for livet."

Kopi af Supertilbud (34).png
Kopi af Supertilbud (30).png

Indien i en klasse for sig

Vinni har rejst rigtig meget i sit liv og besøgt eksotiske steder som Cuba, Vietnam, Thailand, Kenya og Myanmar. Men Indien var en rejseoplevelse i en klasse for sig selv:

"Indien overstråler alt. Det var en fantastisk livsoplevelse. Indien er virkeligt et bombardement af lyde, farver og mennesker. Alle ens følelser bliver anfægtet. Og duftene, støvet, spiritualiteten, helligdommene, klimaet, historien og arkitekturen - det er utroligt spændende og specielt."  

Kopi af Supertilbud (32).png
Kopi af Supertilbud (33).png

En rejse i sanserne

På rejsen besøgte Vinni: New Delhi, Alsisar, Pushkar, Jaipur og Agra. Og for Vinni var det én lang rejse i sanserne:

"For mig handlede turen om sanseoplevelserne - og det var virkeligt et sansebombardement, vi oplevede. Alt er helt vildt anderledes og kontrastfyldt. Der er ufattelig smukt - og grimhedens æstetik er også til stede. Indtrykkene har sat sig og giver noget at tænke over." 

"Inderne lever med en bevisthed om livet på en anden måde end os i Danmark. Jeg har aldrig set så fattige mennesker - for eksempel boede en hel familie i en papkasse midt på hovedvejen i Delhi - men samtidig er inderne så interesserede, åbne, imødekommende og venlige."

IMG_4151.JPG
Vinnis foto af de store porte ved Gwalior Fort.

Mange højdepunkter på rejsen

Udover de mange sanseindtryk, og selve stemningen i Indien, fremhæver Vinni nogle af de eventyrlige steder, de besøgte:

"Pushkar var jeg meget betaget af. Stedet for den hellige pilgrimssø. Her kom vi helt ned i gear, og vi nød den meget specielle arkitektur. Arkitekturen i landet er i det hele taget af en anden verden - mindblowing!"

"Jaipur var også flot med Amber Fort og Vindenes Palads. Og her var en god bazar og en bymidte, hvor man følte sig hensat til 1001 nats eventyr. Taj Mahal - med den utrolige kærlighedshistorie var også en bevægende oplevelse." 

"Og så er det bare spændende at se, hvordan de lever livet på gaden. De køber frugt, bliver barberet, får malet henna i hår og skæg så videre - og det hele foregår udenfor. Det er fascinerende."

Ung Rajasthani kvinde i fuld udsmykning.jpg
Ung Rajasthani kvinde i traditionel udsmykning

Fantastisk mad og shopping

Med sig hjem fra Indien har Vinni, udover oplevelserne, også en række spændende indkøb.

"Flere steder er der fantastisk shopping, og man kan købe spændende ting som tørklæder, guld, olier, smykker, kunst, tæpper og sko."

Og maden i Indien er et kapitel for sig:

"Maden er bare fantastisk, sund og anderledes. Altså fantastisk!" 

Indiske specialiteter i Rjasthan.jpg

CPT havde planlagt rejsen perfekt

Vinni var meget tilfreds med Check Point Travels hjælp med at planlægge rejsen til Indien: 

"Programmet for rejsen var lagt af Check Point Travel, og det var rigtig godt tænkt og planlagt. Vi boede fantastisk. Som konger og dronninger - og blev behandlet sådan."

"Oprindeligt ville jeg gerne have kørt i lokaltog, men CPT rådgav mig om at investere i en chauffør hele vejen - det var jeg glad for. Chaufføren talte godt engelsk og gav mange nyttige og overraskende oplysninger. Han fik mig for eksempel til at reflektere over arrangerede ægteskaber, som han fortalte om fra egne erfaringer. Og så viste han os et meget flot hindutempel, som vi ikke ville have fundet på egen hånd." 

"Jeg vil anbefale andre at få deres rejse til Indien arrangeret af Check Point Travel. Man er nødt til at tage til Indien og prøve at opleve det."

Få tilbud på rejse til Indien

Taj Mahal.jpg

9

dage

Nyhed!

Den Gyldne Trekant
  • Kontrastfyldte Indien med egen bil og chauffør
  • Spændende udflugter med engelsktalende guide
  • Uforglemmelig tigersafari i Ranthambore
  • Taj Mahal, kærlighedssymbolet over dem alle
  • Shopping og gadekøkkener i Jaipurs basar
  • Det indiske køkkens mangfoldighed

Fra kr. 9.150

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.

Læs mere