Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Nusa Lembongan Nusa Penida Tour Package Bali Trip Indonesia

Nusa Penida - Ture og udflugter

Nusa Penida er en ø beliggende sydøst for Bali i Indonesien og er kendt for sine smukke strande, klipper, klippeformationer og turkisblåt vand. Nusa Penida er en smuk og mindre kendt destination i Indonesien med masser af aktiviteter og attraktioner for besøgende. Uanset om du vil udforske de naturskønne områder, svømme i krystalklart vand, eller dykke og snorkle i farverige koralrev, vil du finde noget at gøre på Nusa Penida. Vi har udvalgt en håndfuld ture, som vi kan anbefale dig, der besøger Nusa Penida.

Det viste ture kan købes hos vores samarbejdspartner, GetYourGuide. Du bestiller plads på en tur ved at klikke på den. Læs mere om regler/betingelser nederst på siden.

Ture og udflugter - Vores forslag

Sådan bestiller du

Hvis du ønsker at bestille en af de viste ture, skal du klikke på den. Herefter kan du se priser, vælge datoer og lave en tilmelding og betaling.

Du kan se detaljer om afhentningssted og tidspunkt for turene, når du bestiller. Ligeledes fremgår turenes varighed, og du kan også se betingelser for afbestilling.

Det med småt: Check Point Travel samarbejder med GetYourGuide, som står for formidlingen af alle de viste ture og udflugter. Har du spørgsmål til din bestilling, ønsker du at ændre din bestilling, eller oplever du problemer ved bestilling af turen eller i forbindelse med selve turen, så skal du henvende dig direkte til GetYourGuide eller leverandøren af turen. Kontaktinformation fremgår af din bestilling.