Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Shutterstock 1872647371
Oplev Lombok

Oplev Lombok ved Bali

Lombok er en ø, der er berømt for sin naturskønhed, varme gæstfrihed og spændende eventyr. Fra bjergtoppe til hvide sandstrande og kulturelle oplevelser, byder Lombok på en mangfoldighed af oplevelser, der vil tage din ånde væk.

Mount Rinjani

Et af højdepunkterne på Lombok er bestigningen af Mount Rinjani, en aktiv vulkan og øens højeste bjerg. En vandretur til toppen af Rinjani vil belønne dig med en fantastisk udsigt over den smukke krater-sø og omkringliggende landskaber. Du kan også udforske området omkring Mount Rinjani, herunder de betagende Sendang Gile og Tiu Kelep vandfald, som er indrammet af frodig regnskov og er et perfekt sted at køle af efter en vandretur.

View From Senaru Rim

Krystalklart vand og fascinerende undervandsliv

Lombok er også kendt for sine fantastiske strande. Fra de uberørte hvide sandstrande i Gili-øerne til den afsidesliggende og naturskønne Mawun Beach, er der mange steder at nyde solen og havet. Du kan snorkle eller dykke i det krystalklare vand og udforske det fascinerende undervandsliv, herunder farverige koraller og tropiske fisk.

Lombok 5384867 1280

Kultur og traditioner

For de, der er interesserede i kultur og traditioner, byder Lombok også på en rig arv. Besøg den traditionelle landsby Sasak, hvor du kan opleve det lokale landsbysamfund og lære om den lokale kultur og levevis. Du kan også besøge den smukke Pura Lingsar, et hinduistisk tempel, som er et vigtigt religiøst sted for både hinduer og muslimer på øen.

Shutterstock 1339566653

Afslapning

Lombok er også et ideelt sted at slappe af og forkæle dig selv. Forkæl dig selv med en afslappende massage, yoga-session eller en dukkert i de naturlige varme kilder i Benang Stokel. Du kan også tage på en traditionel Sasak-spa-oplevelse og lade dig forkæle med lokale urter og teknikker, der vil forlade dig forfrisket og afslappet.

778454A0 06D5 11Ea B14d Efa29a2dac68 1573732449 Large

Lombok byder på et væld af oplevelser for rejsende, uanset om du er til eventyr, afslapning eller kulturel opdagelse. Med sin naturskønhed, rige kultur og venlige lokalbefolkning vil Lombok helt sikkert efterlade dig inspireret og fascineret. Så tag afsted og oplev det utrolige Lombok!