Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_119499910 Beautiful sea and coastlines of Gili Meno, Indonesia..jpg

Oplev Nusa Penida

Nusa Penida er en perle af en ø, der ligger ud for Balis kyst i Indonesien, og byder på en uforglemmelig oplevelse for eventyrlystne rejsende. Med sine vilde og uberørte landskaber, kridhvide sandstrande og dybblå hav er denne ø et paradis for natur- og kulturinteresserede.

Storslåede kystlinje

En af de mest betagende oplevelser på Nusa Penida er at udforske øens storslåede kystlinje. Fra de dramatiske klipper ved Kelingking Beach, der ligner en dinosaur, til det krystalklare vand ved Angel's Billabong og Broken Beach, vil du blive forbløffet over den rå skønhed, som øen har at byde på. Glem ikke dit kamera, da hvert hjørne af Nusa Penida er et postkort værdigt foto.

7D1fa341 E98a 4A76 A9b3 597Eb7bb77a0

Gode muligheder for snorkling

Et af højdepunkterne på Nusa Penida er også muligheden for at svømme og snorkle med majestætiske manta-rokker. Tag en bådtur til Manta Point, hvor du kan komme helt tæt på disse fascinerende havdyr og opleve et uforglemmeligt dykker- eller snorkleventyr.

B433afdf92ce53454eb88856fc20a4a8

Vandreture med flotte udsigter og vandfald

For de, der er klar til at udforske øens indre, byder Nusa Penida på et væld af storslåede udsigter og vandfald. Besøg f.eks. den smukke Atuh Beach, hvor du kan slappe af på den bølgende sandstrand og nyde den spektakulære udsigt over det krystalklare hav. Tag også en vandretur til Kelingking Cliff for at beundre den betagende udsigt over det bølgende hav og de dramatiske klippeformationer.

Kelingking Hill

Det tradtionelle Nusa Penida

Nusa Penida er også rig på kultur og lokal charme. Besøg f.eks. Pura Goa Giri Putri, en hellig hinduistisk hule, hvor du kan opleve den lokale spiritualitet og beundre de smukke ceremonielle ofringer. Du kan også besøge traditionelle landsbyer som Ped, hvor du kan lære om øens rige kultur og dagligliv.

5A670d43 1093 4Ae3 A6ce 0F8d9df05b2d

Oplevelserne på Nusa Penida er en sand fest for sanserne, fra den vilde natur til den lokale kultur. Uanset om du er til eventyr, afslapning eller kulturel opdagelse, vil Nusa Penida give dig uforglemmelige minder og en dyb beundring for denne fantastiske ø. Så pak rygsækken, tag kameraet med og tag på en unik rejse til Nusa Penida!