Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
CUBAEVENTYR - Tag på denne rejse og oplev nogle af de allermest interessante og uturistede steder i det østlige Cuba.

Oplevelser i Baracoa

Baracoa er byen hvor Columbus gik i lad i 1492, og spanierne senere grundlagde Cubas ældste by. 

Udforsk den stemningsfulde kolonitidsby

TIDSLOMME - Nyd at gå rundt i de gamle byer mellem smukke bygninger og spændende mennesker. Her i Baracoa.

Baracoa er med sine lave bygninger, brostensbelagte gader og fantastiske placering ud til kysten, en sand lille perle fra den spanske kolonitid, som kun modtager få turister. Dertil kommer at byen er omgivet af Cubas ældste regnskov, der tidligere har medvirket til, at byen i mange år var isoleret fra resten af Cuba.

På opdagelse i gaderne - og smag den lokale chokolade

shutterstock_654832933 cocoa beans drying in Baracoa, Cuba.jpg

Byens helt særlige stemning opleves bedst på en gåtur gennem de smalle gader, eventuelt med et stykke af områdets specialitet, den lækre hvide chokolade, i hånden. I den smukke kirke, Nuestra Señora, kan I se et sølvkors, der ifølge legenden blev plantet på stranden af Columbus. Stop på en af de hyggelige restauranter, der serverer noget af det bedste mad udenfor Havana, og nyd nogle af de lokale egnsretter, måske fulgt op med en cucurucho – honning, kokos, nødder og frisk frugt serveret i palmeblade.

Dyreliv, natur og bjerge

PANDEKAGEBJERGET - Ved Baracoa kan I tage på udflugt til en frodig nationalpark og pandekagebjerget El Yunque.

Hvis I kan slippe den dejlige stemning i Baracoa, kan det anbefales at hyre en lokal guide og tage på en tur ind i nationalparken Cuchillas de Toa. Her er det muligt at opleve verdens mindste frø, hvis man kan finde dem, den farverige cubanske landsnegl og en lang række andre dyr og planter, som kun lever her. Højdepunktet kunne være en tur til toppen af områdets naturlige vartegn, pandekagebjerget El Yunque. Efter strabadserne i nationalparken kan I passende tage en dukkert ved Playa Blanca, inden det er tid til at nyde endnu en middag og måske slutte af på et af byens små spillesteder.

Du kan opleve Baracoa på denne rejse