CAMAGÜEY - I besøger blandt andet stemningsfulde Camagüey i det østlige Cuba.

Oplevelser i Camagüey

Camagüey er en by som ingen andre. Den helt unikke byplanlægning, der præger af tidligere tiders konstante trussel fra blodtørstige pirater, har resulteret i et sirligt netværk af smalle gader og stræder, der indimellem ender blindt og "fanger" den rejsende. 

Udforsk den gamle bydel

shutterstock_319284449 CAMAGUEY Street view of UNESCO heritage city centre, walking boulevard with stores.jpg

Brug dagen på at gå på opdagelse i Camagüeys fascinerende labyrint af smalle gader og stræder. Besøg et par af byens fine gamle kirker, og fornem byens katolske sjæl, inden I slutter af på en af byens hyggelige restauranter og små barer, hvor lokale musikere spiller op til dans.

Cubansk finkultur - tag til ballet

CAMAGÜEYS TEATER - I Camagüey kan I også se smukke gamle bygninger, som for eksempel Teatro Principal. Her kan I endda være heldige at komme til at opleve byens verdensberømte ballet i aktion.

Er I interesserede i ballet, er I kommet til det helt rigtige sted. Camagüey Ballet Company er helt på højde med deres ditto i Havana, og en forestilling med den verdensberømte ballet er et absolut must, hvis man vil opleve noget af det ypperligste indenfor cubansk finkultur. De internationalt anerkendte dansere optræder om aftenen på Teatro Principal. Den gamle grandiose bygning fra 1850 er i sig selv er et besøg værd, så find billetlugen og bestil billetter.

Du kan komme til Camagüey på denne rejse

KOntrasternes Cuba Main.jpg
Kontrasternes Cuba
  • Latinamerikas mest charmerende hovedstad, Havana
  • Musik og kolonitidsstemning i hyggelige Trinidad
  • Gå på opdagelse i Camagüeys labyrintiske gader
  • Cubas kulturelle hovedstad, Santiago de Cuba
  • Fristende hvide sandstrande i afslappede Guardalavaca
  • Inkl. fly, hoteller, bustransport og flere måltider
Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.