Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
krabiogkohmook-desktop.jpg

Oplevelser på Koh Mook

Koh Mook i Thailand er en tropeø ud for Thailands sydvestlige kyst. Efter vores mening er stedet perfekt til en afslappende badeferie, og her kan I læse mere om hvorfor.

De fleste af dem, der tager til Koh Mook, kommer for at slappe af i smukke omgivelser og nyde livet. "Muk" er det thailandske ord for "perle", så Koh Mook kan oversættes til "perleøen" - et passende navn til dette smukke sted.

Strande

Øens suverænt største attraktion er de to flotte strande. Farang Beach er den mest populære. Her kan I gå tur eller slikke sol på den lange sandstrand, der er indrammet af frodig jungle og grønklædte klipper. I kan opleve strandene, og alt det Koh Mook ellers byder på, på vores rejse Øhop i Sydthailand. Dette spændende øhop bringer jer blandt andet også til den charmerende ø Koh Lanta, hvor I kan opleve hyggeligt landsbyliv, stemningsfulde gamle handelsgader og smuk natur. 

Emerald Cave

Bortset fra strandene er Emerald Cave, (eller Tham Morakot) den største seværdighed på Koh Mook. Svøm 80 meter gennem en mørk kalkstenstunnel indtil I kommer til en skjult lagune med et lille stykke strand og høje klipper til alle sider. Et perfekt sted for sørøverskatte og et meget flot mål for en udflugt.

Stedet er meget populært blandt turister, der besøger Koh Mook på en dagstur fra andre øer, og derfor kan I overveje at besøge grotten først eller sidst på dagen, hvor der er færre mennesker.

Bådture

Tag på bådtur og besøg nogle af de nærliggende små tropeøer. Resortet kan hjælpe jer med at arrangere ture til for eksempel Koh Rok, Koh Ma, Koh Kradan eller Koh Ngai. På Koh Ngai kan I blandt andet sejle en tur i havkajak, snorkle direkte fra kysten eller dase på endnu en herlig strand.

Ring og hør mere om vores rejser til Koh Mook på 86 13 77 44. I kan også få et uforpligtende tilbud ved at sende en rejseforespørgsel.

Send rejseforespørgsel

Sivalai_Hytter paa stranden_ 010.jpg

15

dage

GOD TIL VINTER

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Krabi og Koh Mook
  • 7 nætter på 4-stjernet resort i Ao Nang
  • Tæt på strand, butikker og restauranter
  • 5 nætter i lækker bungalow på Koh Mook
  • Paradis-ø med blåt vand og vajende palmer
  • Tid til afslapning, snorkling og eventyr
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad 

kr. 11.750

Fra kr. 11.150

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn