Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Pier Fort Myers Beach.jpg

Fort Myers: 7 sublime oplevelser

Er I til smukke strande, solskin, spændende oplevelser og en afslappet atmosfære, så er Fort Myers Beach-området, Sanibel Island, Captiva og mange andre smukke småøer i Lee County i Florida garanteret noget for jer.

Men hvilke oplevelser er det lige, der kan give jer en uforglemmelig ferie i The Beaches of Fort Myers & Sanibel? Det giver vi et bud på her, hvor vi har samlet 7 sublime oplevelser ved The Beaches of Fort Myers & Sanibel.

1. Strandliv i Fort Myers og øerne

Er I til strandliv, er både Fort Myers Beach og strandene på og omkring Sanibel Island og Captiva garanteret noget for jer. Der er masser af strande at vælge i mellem, og der er både noget for jer, der gerne vil have ro og afslapning, og for jer der ønsker mulighed for aktiviteter som volleyball, cykling, kajakroning og paddleboarding.

En af de bedste og mest besøgte strande er den lange og kridhvide sandstrand, Fort Myers Beach, på Estero Island, der er forbundet til Floridas fastland med en bro. Her kan I bo på familievenlige resorts, spise på lækre fiskerestauranter og indsnuse den klassiske Florida-charme. Den smukke strand med det pulverhvide sand indbyder til afslapning, men her er også masser af mulighed for underholdning - for eksempel en kajaktur langs kysten. Eller prøv en lille køretur op til San Carlos Island, hvor I kan se nærmere på de lokale rejefiskerbåde. Og før aftenen falder på over Fort Myers Beach, kan I sætte jer tilrette med en drink ved "Outrigger Beach Resorts Tiki Bar" eller ved toppen af "The Beached Whale", hvorfra I kan se solens sidste stråler farve aftenhimlen.

Se vores familieferie i Florida, hvor I blandt andet bor på Outrigger Beach Resort ved Fort Myers Beach. Eller tjek rejsen til New York og Florida, som også giver jer flere dage med lækker strand ved Fort Myers Beach.

Længere sydpå fra Fort Myers Beach kan I opsøge Bonita Beach, der er, hvad den hedder - nemlig smuk. Eller I kan tage på en bådtur til nogle af de "barrier islands", der ikke er forbundet med broforbindelser. Sejl for eksempel til North Captiva eller til Cayo Costa State Park. Strandene på Sanibel Island og Captiva Island er ligeledes fremragende. Her kan I bade og slappe af, og så kan I kaste jer over det, som strandene især er kendt for - verdens bedste "shelling".

Fort myers beach.jpg

2. "Shelling" på Sanibel og Captiva

I kender det sikkert. I går på stranden og finder spændende skaller, flotte sten eller måske endda rav. Er I heldige, finder I nogle få flotte strandskaller, men sådan er det ikke på Sanibel og Captiva-øerne. Her ligger de flotte strandskaller i dyngevis- skyllet op med de caribiske havstrømme. Indsamling af smukke strandskaller er så populær en aktivitet her, at det har fået sit helt eget udtryk. "Shelling" kaldes det, når man går på jagt efter skallerne, der har varierende former og farver. Strandskallerne er den perfekte gratis souvenir, og selve processen med at lede og finde skallerne er både hyggelig og spændende.

Tag for eksempel til Bowman's Beach midt på Sanibel Island, hvor I kan se nærmere på de endeløse dynger af lyse strandskaller. Eller kør over den lille bro ved Blind Pass til Captiva Island, hvor I kan stille jer i den velkendte "Captiva Crouch"-stilling, foroverbøjet med blikket rettet mod strandskallerne- for at finde de flotteste og mest interessante til samlingen. Er I særligt interesserede i at samle strandskaller, kan I endda overveje et privat lille "shelling cruise" for at opsøge mere afsidesliggende steder at samle strandskaller. Her kan en guide hjælpe jer med at finde de perfekte strandskaller. (Husk at lade de levende muslinger blive på strandene)

_JKL1194.jpg

3. Solnedgang og "people watching" på molen i Fort Myers Beach

Under et besøg i Fort Myers Beach må I ikke snyde jer selv for at besøge Fort Myers Fishing Pier. Hvad enten I er til en hyggelig spadseretur, afslappende fiskeri, fotografering eller people watching, så er molen et fremragende sted.

Både om dagen og om aftenen er der masser af liv på molen, som strækker sig ud i Den Mexicanske Golf. Se delfinerne lege i vandet, kig op på parasailere, der svæver afsted og tjek, om lystfiskerne har held med fiskeriet.

I weekenden er der ofte "sunset celebration" ved foden af molen. Her optræder orkestre, sangere eller andre performere og gør solnedgangen til en både flot, stemningsfuld og underholdende affære.

Pier Fort Myers Beach.jpg

4. Fiskeri for enhver smag ved Fort Myers Beach og Sanibel

Fort Myers Beach og Sanibel-området er fantastisk for fiskeri. Og kan I lide at fiske, så er her masser af muligheder. Det varme vand fra Den Mexicanske Golf er guf for mange spændende fiskearter, og fiskene tiltrækker lystfiskere fra nær og fjern. Året rundt kan I tage på fisketure i båd ud fra kysten og have chancen for at fange store fisk som tarpon eller havaborre. Sæt jer forventningsfulde tilrette i speedbåden, der er pakket med fiskegrej og madpakker, og så er det ellers bare afsted. Er I heldige, mærker I jaget i stangen, når en af de helt store caribiske fisk, glubsk sluger maddingen på krogen, og spændingen når I kæmper med fisken og haler den mod havoverfladen.

Er I til en mere enkel fiskeoplevelse, kan I også bare finde en fiskestang og smide snøren i havet direkte fra land. Mulighederne varierer med årstiden, men der er spændende fisk at fange året rundt. I kan også kaste jer over fluefiskeri, der ligeledes er glimrende i The Beaches of Fort Myers & Sanibel - for eksempel er saltvandsfluefiskeriet i området noget af det allerbedste i hele Florida.

BFMS_fishing1.jpg

5. Historie i Downtown Fort Myers

Få et indblik i Floridas historie og kulturelle rødder ved at se nærmere på Fort Myers' historiske River District i Downtown Fort Myers. Fort Myers er opkaldt efter det fort, der blev bygget på stedet omkring midten af 1800-tallet og brugt i kampen mod lokale indianere. Efter borgerkrigen blev fortet forladt, og i 1866 blev byen Fort Myers grundlagt af en tidligere kaptajn, der kendte området fra sin indsats under krigen.

I Fort Myers gamle bydel, River District, kan I i dag gå på opdagelse mellem de mere end 100 år gamle bygninger, der bliver omhyggeligt vedligeholdt og indeholder stemningsfulde restauranter, små butikker og farvestrålende gallerier.

BFMS_artwalk1.jpg

6. Øhop mellem Sydvestfloridas smukke øer

Mange af de smukke øer i det sydvestlige Florida er kun mulige at besøge via båd. Det gør dog ingenting. Det er nemlig en stemningsfuld oplevelse at stige ombord og cruise afsted til idylliske småøer, mens delfiner leger i bådens kølvand. Gå i land på øde strande, hvor småbuske har fået lov at passe sig selv, og hvor I har det hele for jer selv. Der findes hundredvis af småøer i The Beaches of Fort Myers & Sanibel-delen af Den Mexicanske Golf, så der er rig mulighed for at finde en uforstyrret ø, der er jeres for en dag. Medbring en madkurv, rul badehåndklæderne ud og slå lejr i sandet.

For at komme på en af disse sejlture kan I besøge en af de 20 lokale marinaer i området, hvor I kan booke mange forskellige typer dagscruises og sightseeingture med båd i de smukke farvande. Hop ombord og sejl til øer som Cayo Costa, Cabbage Key og Boca Grande.

Strand paa Boca Grande.jpg

7. Mød eksotiske dyr i The Beaches of Fort Myers & Sanibel

Udover strandene byder The Beaches of Fort Myers & Sanibel og det sydvestlige Florida på mange flotte og spændende naturoplevelser - og I kan møde masser af spændende dyr.

De varme caribiske havstrømme ved Fort Myers Beach, Sanibel og områdets andre øer tiltrækker nemlig dyr som de godmodige søkøer, de legesyge delfiner, der boltrer sig i Pine Island-sundet, samt bestemte skildpaddearter, der kommer for at lægge æg i huller på strandene.

Alligatoren er endnu et af The Beaches of Fort Myers & Sanibels kendte dyr. Året igennem har I chance for at opleve alligatorer, der lever i det sydvestlige Floridas vådområder, mangrover og vandløb.

Er I fugleinteresserede er her også rigtig meget at komme efter. Området byder nemlig på en overflod af spændende trækfugle. Pak kameraet og tag til "J.N. "Ding" Darling National Wildlife Refuge" for en gang seriøs fuglekiggeri. Det store vildtområde udgøres af mangrovesystemer og løber langs en stor del af Sanibel Islands nordlige kystområde. 245 fuglearter holder til her, ligesom en stor mængde spændende krybdyr og pattedyr også lever her.

06lvg_nature_14.jpg

Ønsker I et tilbud på en rejse til skønne Florida, kan I sende os en rejseforespørgsel.

SOUTH BEACH, MIAMI - Se de berømte livreddertårne, der er blevet et vartegn for Miami og South Beach.

12

dage
Det bedste af Florida
  • Fantastiske temaparker og shopping i Orlando
  • Bo ved de hvide strande i badebyen Madeira Beach
  • Blandt alligatorer og airboats i Everglades
  • Koralrev, delfiner og charmerende Key West
  • Aftenliv og stranddage i Miami South Beach
  • Inkl. fly, hoteller og billeje

Fra kr. 9.900

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.
NEW YORK - byens klassiske gule taxier fylder godt i gadebilledet, men oftest er metroen hurtigere og billigere, Check Point Travel

12

dage
New York og Florida
  • Perfekt kombination af storby og strand
  • Godt hotel lige i hjertet af New York
  • Tag på museum, shopping og sightseeing
  • Badeferie i hyggelige Madeira Beach, Florida
  • Bo på hotel ved en af USA’s bedste strande
  • Inkl. fly og hoteller

Fra kr. 11.900

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.