Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_239065714 trains running on death railways crossing kwai river in kanchanaburi border of thailand-myanmar important landmark.jpg

Oplevelser ved River Kwai

Efter vores mening er River Kwai et utroligt spændende sted at opleve under en rejse i Thailand. Området omkring River Kwai byder blandt andet på spændende krigshistorie og smukke junglelandskaber. Her kan I læse mere om, hvad vi mener, gør River Kwai til et specielt og spændende sted.

River Kwai har først og fremmest en stor plads i diverse historiebøger. Det skyldes ikke mindst David Leans film "The Bridge on the River Kwai" (på dansk "Broen over floden Kwai") fra 1957, der vandt syv Oscar-statuetter. Filmen er fiktion, men der er lånt fra virkelighedens konstruktion af jernbanebroerne over Kwai-floden i 1943.

BESØG OMRÅDET PÅ VORES REJSE BANGKOK, RIVER KWAI OG KHAO LAK. PÅ DENNE REJSE HAR DU 3 DAGE I RIVER KWAI.

Japanerne, der havde besat Burma og Thailand, beordrede broerne bygget for at skabe en direkte jernbanestrækning mellem Bangkok i Thailand og Rangoon i Burma (i dag Yangon i Myanmar). Arbejdet blev udført af tvangsarbejdere og krigsfanger, og over 100.000 mennesker menes at have mistet livet under arbejdet.

Oprindeligt blev der bygget to broer: en midlertidig træbro og en permanent bro af stål og beton et par måneder senere. Begge broer blev brugt i et par år, inden de blev bombet og ødelagt. Stålbroen blev efterfølgende repareret og kan besøges i dag.

shutterstock_366913949 Kanchanaburi (Thailand), The Bridge on the River Kwai.jpg

Broen over floden Kwai

Den berømte bro over floden Kwai står som nævnt endnu og kan besøges. Gå en tur på broen og fornem den barske krigshistorie, der er mejslet ind i den gamle jern- og cementbro.
De buede brofag er de oprindelige, mens de mere kantede blev leveret af japanerne som krigsskadeerstatning.

DØDENS JERNBANE - Er navnet på den jernbane, som japanerne anlagde fra Bangkok til den burmesiske kyst. Arbejdet blev blandt udført af allierede krigsfanger, der døde i tusinder. Her er vi ved mindesmærket i Hell Fire Pass, Check Point Travel

Hellfire Pass

Det er også en spændende - og lidt gruopvækkende - oplevelse at gå en tur mellem de stejle klipper i Hellfire Pass.

Hellfire Pass er en jernbaneoverskæring på "dødens jernbane". Jernbanestrækningen gennem klipperne i hellfire-passet var en af de mest udfordrende strækninger under byggeriet af jernbanen til Burma, og mange allierede krigsfanger døde under konstruktionen. Stedet er blevet kaldt "Hellfire Pass", fordi synet af udsultede krigsfanger, der arbejdede om natten i fakkelskæret skulle have lignet en scene fra helvede.

River Kwai Jungle Rafts_RIVER JUMPING (1).JPG

Svøm i River Kwai

Hvis I skal lidt væk fra den barske krigshistorie - eller bare har lyst til en svømmetur i den historiske flod, så er det bare at hoppe i baljen - for eksempel fra den flydende slange af pontoner ved River Kwai Jungle Rafts, hvor I bor i bambushytter direkte på floden. Ophold ved River Kwai Jungle Rafts indgår på vores rejse til Bangkok, River Kwai og Khao Lak.    

Har I fået lyst til at høre mere om vores rejser til River Kwai, så er I meget velkomne til at ringe til os på telefon 86137744. I kan også sende os en rejseforespørgsel og få et godt tilbud.

Send rejseforespørgsel

TELTLEJR - Ved Hin Tok River Camp kan I ligge i en pool med naturligt vand og se ud på floden og de skovklædte bjerge, Check Point Travel

15

dage

GOD TIL VINTER

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Bangkok, River Kwai og Khao Lak
  • 3 nætter på 4-stjernet hotel i Bangkok
  • 1 nat i Hin Tok River Camp i luksustelt (inkl. helpension)
  • 1 nat på husbådshotel på River Kwai (inkl. helpension)
  • Fantastisk natur og spændende krigshistorie
  • 7 nætter på 4-stjernet strandresort i Khao Lak
  • Inkl. fly, transport, hoteller og flere måltider

kr. 13.500

Fra kr. 13.200

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn