Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
MAUI - solopgangen fra toppen af Haleakala vulkanen er et uforglemmeligt syn og bør opleves, Check Point Travel

Paradis på Hawaii

Check Point Travel har modtaget en hilsen fra en glad kunde. Læs her om en forrygende rejse til Hawaii.

Kære John

Så er vi tilbage i Danmark efter en helt forrygende fantastisk oplevelse på Hawaii. Det var det helt rigtige valg for os at tage alle 4 øer, sikke betagende oplevelser hver ø gav os. Big Island fantastisk landskab, vi var jo så heldige at opleve vulkanen Kilauea aktiv. Vi svømmede med mantarays og sluttede af med en helikoptertur på 2 timer udover hele øen, wauw!!

Maui med de fantastiske strande, og ikke mindst vores tur til Haleakela vulkanen. Så vildt, nu sparer vi da den tur til månen, vi har været der!! Vi snørede vandreskoene og gik 6 km nede i krateret, mageløst! OG vi fik vores Mustang, så vi sendte dig mange gode tanker. Snorkling på Molokini Island med mega bølger efter de to orkaner, det var vildt - og her svømmede vi for første gang med havskildpadder - det gjorde vi nu også Kaua'i, helt tilfældigt, det bliver næsten ikke større, så forhåbentligt er alt on tape på Go Pro.

Kaua'i betagende smuk grøn ø - med Waimea Canyon - betagende syn endnu mere fantastisk end Grand Canyon. Vi fik de mageløse udsigter fra Pu'u og Kila Lookout. Vi havde læst på lektien, at vi skulle være på pletten tidligt for at opleve Waimea til fulde. Vi nåede det, og fik det fantastiske syn over de grønne forrevne bjergsider op mod det blå hav i baggrunden.

Og til sidst Oahu - og naturligvis Pearl Harbour, og ellers masser af afslapning på Waikiki. Vi har virkelig oplevet i flere uger på højt tryk, så herligt at komme ned i tempo.

Alle hoteller John var fremragende, vi havde alle 4 steder værelser med havudsigt, det kunne ikke være bedre. Så tak for denne tur til Paradis, der har vi virkelig været - alt klappede, så stor ros til CPT.

De bedste hilsner

Linda og Frank Viggo

Få et tilbud

Ønsker I også at opleve skønne Hawaii, så kan I sende os en forespørgsel og få et uforpligtende tilbud. I kan også ringe og høre mere om mulighederne på telefon 86 13 77 44.

Send rejseforespørgsel

KAUAI - imponerende Waimea Canyon løber ud i den forrevne Napali kyst og skaber nogle spændende landskaber og smukke isolerede strande, Check Point travel

20

dage
Hawaii - Det ultimative øhop
  • Oplev 4 meget forskellige øer på Hawaii
  • Kauai er en uspoleret naturperle
  • Maui har hvaler, strande og kystlandskaber
  • Big Island er regnskove, vulkaner og koralrev
  • På Oahu venter Honolulu, Waikiki og Pearl Harbor
  • Få det bedste af Hawaii på én rejse

Fra kr. 23.000

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.