Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_1059086396.jpg

Rejser i påsken - gode rejsetilbud fra Check Point Travel

Leder I efter gode påske-rejser? Så tag et god kig på denne side, hvor vi har samlet vores bedste rejser i påsken.

Rejseselskabet Check Point Travel er kendt for sine store rejser til små priser. Det gælder også, hvis I vil på ferie i påsken 2018, hvor vi lige nu kan tilbyde en stribe attraktive rejser til særdeles god pris. Og bestiller I jeres rejse online, er der yderligere 250 kr. at spare. Se nogle af de mange spændende rejser her.

Rejser til Cuba i påsken

busogcasa-desktop.jpg

Foråret er perfekt til en rejse til Cuba. Det er tørtid på den eksotiske ø og temperaturen ligger som regel mellem 24 og 28 grader. Og så er det tilmed billigt. Rejser I f.eks. den 18. eller den 25. marts 2018, så kan I få 15 dages forrygende ferierejse med masser af oplevelser for kun kr. 10.995 pr. person.

For de penge får I flyrejse med Air Canada og indkvartering på hyggelige casas, hvoraf flere har cykler fra Check Point Travel, som I kvit og frit kan låne. I besøger bl.a. den charmerende hovedstad Havana, tobaksplantagerne i Viñales og kolonitidsbyen Trinidad. Transporten mellem de mange steder, er der også sørget for. I kommer nemlig fra sted til sted i bil. Alt er således arrangeret hjemmefra, så I blot skal koncentrere jer om at nyde dejlige Cuba.

Læs mere om Cuba i bil og casa her. Obs! Kun få pladser tilbage.

Tag på kør selv ferie på Cuba

Vil I hellere opleve Cuba i lejet bil? Så kan vi også hjælpe jer med at komme af sted på en påske rejse til en god pris. Tag for eksempel et kig på vores rejsepakke ”Cuba i bil og casa”. Også her kan i komme af sted både den 18. og den 25. marts.

Bestiller I nu, får I 15 dages dejlig Cuba-rejse med egen bil til kun kr. 12.995 pr. person. Rejsen byder på kulturoplevelser og historie i Havana, smuk natur og tobaksplantager ved Viñales, hængekøjetempo og snorkling ved Playa Giron samt kolonitidsperlen Trinidad og Ancon-stranden. I bor på private casas og kommer dermed tæt på den lokale befolkning, som er kendt for sin gæstfrihed.

På flere casas har CPT cykler, som I kan låne, når I har lyst. Cyklerne er gratis.

Læs mere om Cuba i bil og casa her. Kun få pladser!

Flere rejser i påskeferien

Her kan I se alle vores rejser til Cuba med en særlig attraktiv pris i påsken.

Det bedste af Cuba main.jpg

15

dage

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Det bedste af Cuba
  • Bo i hjertet af Havanas historiske bydel
  • Flot natur og tobaksbønder i Viñales
  • Fransk kolonitidshistorie i havnebyen Cienfuegos
  • Musik og stemning i Cubas smukkeste by Trinidad
  • All inclusive strandhotel ved Det Caribiske Hav
  • Inkl. fly, hoteller, bustransport og flere måltider

Fra kr. 15.400

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Mange flere rejser til Cuba

Check Point Travel er et af Danmarks bedste rejseselskaber på Cuba. Vi et bredt udvalg af rejser – nogle med bustransport og nogle med transport i lejet bil. I bestemmer også selv, om I vil bo på hotel, eller om I foretrækker at komme tættere på lokalbefolkningen og lade jer indlogere på et ægte cubansk casa, som er en pendant til et bed & breakfast.

Se alle vores rejser til Cuba her.

Rejser til Sri Lanka i påsken

Drømmer I om en rejse til Sri Lanka, så har vi netop nu en række attraktive rejser i påsken.

Oplev f.eks. både Sri Lanka og Maldiverne på en skøn rejse med masser af komfort. I får 15 dages rundrejse. På Sri Lanka foregår transporten med privatchauffør, når I besøger kongebyer, templer og temarker i højlandet. I kommer også på elefantsafari i Minneriya og ser leoparder i Yala. Rejsen slutter med eksotisk badeferie på smukke Maldiverne, hvor der er lagt op til afslapning i skønne omgivelser.

Vores påskerejse til Sri Lanka og Maldiverne koster kun kr. 20.995 pr. person og inkluderer fly, båd, hoteller og safari. Der er halvpension på Sri Lanka og helpension på Maldiverne. En bedre påskeferie skal I lede længe efter.

Læs mere om rejsen her. Få pladser.

PINNAWALA - se elefanterne fra det lokale rehabiliteringscenter boltre sig i floden, Check Point Travel

Familieferie i påsken

Rejser I med børn? Så er Sri Lanka en destination, der fortjener jeres opmærksomhed. Øen er nemlig meget egnet til ferie med børn. Og priserne på vores påske-rejser er bestemt til at have med at gøre.

Tag f.eks. et kig på vores familieferie på Sri Lanka, som er for jer, der ønsker varieret og spændende familietur, der kombinerer nogle af de største naturoplevelser på Sri Lanka med god tid til afslapning undervejs. Rejser I f.eks. 24. marts 2018 får I 15 dages eventyr for kun kr. 14.695 pr. person.

Læs mere om rejsen her

Flere Sri Lanka rejser i påsken 2018

Check Point Travel har mange flere rejser til Sri Lanka med en stærk pris i påskeferien. For at gøre det nemt for jer at finde dem, har vi samlet dem alle her:

Andre rejser i påsken

Rejseselskabet Check Point Travel har en lang række rejser til andre rejsemål i påsken. Vi kan bl.a. anbefale en rejse til Florida, hvor klimaet er fantastisk i foråret. Det vestlige USA med San Francisco, Los Angeles og de store nationalparker Grand Canyon og Yosemite er også oplagt. I kan læse mere om mulighederne og seværdighederne i det vestlige USA her. Ligeledes byder Thailand på masser af muligheder til dem, der rejser i påsken.

Er I interesseret i et påskeferie tilbud? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi udarbejder med glæde et uforpligtende tilbud på jeres næste rejse.

Kontakt os for tilbud