Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Cubanske børn går på gaden i Trinidad
Rejser i vinterferien 2018

Rejser i vinterferien 2018 – gode tilbud fra Check Point Travel

Leder I efter en god rejse i vinterferien 2018 til en lige så god pris? Så tag et kig på denne side, hvor vi har samlet nogle gode destinationer til rejser om vinteren.

Flere vinterrejser til Sri Lanka

Check Point Travel er et af de rejseselskaber i Danmark, der tilbyder flest rejser til Sri Lanka. Se hele alle vores rejser til Sri Lanka her.

OBS - alle vores rejser til Sri Lanka i vinterferien er udsolgt. Følg linket for ledige pladser på andre tidspunkter.

Oplev Cuba i vinterferien

Cuba.jpg

Cuba egner sig storartet til en rejse i vinterferien i varmen. Vejret er dejligt, og I kan se frem til masser af sol, for februar ligger i tørtiden.

Cuba med bus og casa

busogcasa-desktop.jpg

Check Point Travel har en bred vifte af rejser til Cuba i vinterferien.

Til jer, der vil opleve Cubas mange seværdigheder uden at skulle køre selv, anbefaler vi ”Cuba i bus og casa”, som I lige nu kan få til absolut spotpris, fordi vi er lykkes med at få nogle knaldskarpe flypriser hjem. Rejs f.eks. den 9. februar 2018 fra København og få 15 dages fantastiske Cuba-oplevelser med indkvartering i hyggelige privatejede casas og transport rundt på øen med bus til kun kr. 10.995 pr. person ved 2 voksne.  

Læs mere om rejsen her 

OBS! Få pladser.

Cuba i bil og casa

cubaibilogcasa-desktop.jpg

Foretrækker I selv at køre fra sted til sted, så kan det også lade sig gøre. I kan se nærmere på mulighederne på denne tur, som også har en attraktiv pris i vinterferien, hvor I f.eks. kan rejse fra København den 25. februar og få 15 dages Cuba rejse for kun kr. 12.995 pr. person, hvis 2 voksne rejser sammen. Obs! Vres afgange hen over vinterferien er desværre udsolgt.

Vi tilbyder også rejser med indkvartering på hotel. Se alle vores rejser til Cuba her.

Vil I opleve Cuba med dansk rejseleder? Check Point Travel tilbyder naturligvis også denne fine rejseform, og vi har også en rejse i februar - nemlig den 18.

Læs om fordelene ved at rejse med dansk rejseleder og se nærmere på vores rejse til Cuba med dansk rejseleder her.

Rejs til Sri Lanka i vinterferien - UDSOLGT

srilanka-desktop.jpg

Sri Lanka er et oplagt sted at besøge til en ferie om vinteren. Vejret på syd- og vestkysten er på sit højeste, og det er her, I finder mange af de bedste strande på Sri Lanka. I øvrigt er det værd at huske, at det aldrig bliver rigtigt koldt på Sri Lanka, som har tropisk klima. Sri Lanka er derfor et rigtig fint bud på en ferie om vinteren. 

Ingen ledige pladser på rejser til Sri Lanka

Sri Lanka er et populært rejsemål i vinterferien, og desværre må vi her hos Check Point Travel melde "alt udsolgt".  

Det bedste af Sri Lanka i vinterferien

detbedsteafsrilanka-desktop.jpg

Rejser I fra Billund eller Aalborg f.eks. 14. februar, kan I få 14 dages fantastisk Sri Lanka rejse for kun kr. 14.495 pr. person, når 2 voksne rejser sammen. For de penge får I en uforglemmelig rundrejse med privatchauffør til historiske kongebyer og imponerende templer. I kommer på elefantsafari i Minneriya og spejder efter leoparder i Yala. Turen går også til højlandets te-marker, bjerge og britiske huse. I afslutter med badeferie og mulighed for hvalsafari ved Koggala. Prisen inkluderer fly, hoteller, landsafari og halvpension.

Læs mere her 

OBS - alle afgange i februar er udsolgt. Følg linket for ledige pladser på andre tidspunkter.

Familieferie til Sri Lanka i vinterferien

Sri-Lanka-familietur-desktop_ny_650x1800.jpg

Tempoet er vigtigt, når man rejser med børn, og denne rejse er nøje tilrettelagt, så rejsen bliver behagelig og spændende for stor som lille. I starter med nogle dage på stranden i Koggala, hvor der er mulighed for at tage på hvalsafari. I kan også tage på jeepsafari og se elefanter, aber og fugle i alle farver og endda komme helt tæt på i den lokale elefantbørnehave. Herfra går turen op i højlandet, hvor fine vandreture fører jer gennem de endeløse temarker op til fantastiske udsigtspunkter. En spektakulær togtur fører jer til en lille bid af England, Nuwara Eliya, inden I slutter af med et par dage på strandhotel i Negombo, hvor I også finder et af Sri Lankas største fiskemarkeder samt masser af små, hyggelige butikker og restauranter.

Rejs f.eks. 14. februar 2018 fra Billund for kun kr. 13.695 pr. person. Vi har også afgange fra Aalborg.

Læs mere her 

OBS - alle afgange i februar er udsolgt. Følg linket for ledige pladser på andre tidspunkter.

Nyhed: Badeferie på Sri Lanka – også i vinterferien

badeferie-i-koggala-desktop_ny_650x1800.jpg

Er I på udkig efter en rejse til Sri Lanka med hovedvægt på afslapning og strandliv? Så tag et kig på vores helt nye rejsepakke, som byder på badeferie ved Koggala, som ligger på Sri Lankas sydkyst, hvor klimatabellerne lover solrigt og stabilt vejr i tiden omkring vinterferien. Vores rejsepakke indeholder 12 nætter på 3-stjernet hotel med halvpension og havudsigt. Der er masser af udflugtsmuligheder området og hotellet har pool og spa.

Rejs f.eks. 14 februar fra Billund eller Aalborg og få 14 dages rejse for kun kr. 12.495 pr. person ved 2 voksne.

OBS - alle afgange i februar er udsolgt. Følg linket for ledige pladser på andre tidspunkter.

Øvrige rejser i vinterferien

Rejseselskabet Check Point Travel er kendt for sine store rejser til små priser og sin brede vifte af fristende rejser. Leder I efter andre rejsemål end dem, I ser her på siden, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan arrangere en varm vinterferie til jer. Vi udarbejder med glæde et attraktivt, uforpligtende vinterferie tilbud til jer. 

Send forespørgsel