Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Stemningsbillede østlombok.jpg

Rejser til Bali 2024

Tag en tur til Bali i 2024 og få en uforglemmelig oplevelse. Vi har et væld af gode muligheder til det populære rejseland i 2024. 

Alle vores rejser er sammensat med den største omhu ud fra vores egne favoritoplevelser, så derfor kan vi tilbyde en række unikke og billige rejser. Vi har naturligvis altid forslag og gode idéer til jer.

shutterstock_788627755  boys were having fun by playing water in an artificial dam on the Tukad Unda dam, Bali, Indonesia..jpg

Se et udvalg af vores rejser til Bali her

Besøg Balis templer 2024

På en rejse til Bali er det oplagt at lægge vejen forbi et eller flere af øens smukke templer. 

Templerne, som pryder øen, er som kunstværker i sig selv. Med detaljerede udskæringer, farverige freskomalerier og dekorationer, er de en æstetisk fornøjelse for øjet. Hver enkelt tempel har sin egen historie og betydning, og balineserne besøger dem regelmæssigt for at bede og finde indre ro.

Læs mere om Balis templer her!

1Abb7a6a C0fc 4Ed2 A822 7F3e74fdbf4a

Oplev Balis rismarker i 2024

Balinesiske rismarker er mere end bare et landbrugsområde - de er et levende kunstværk, skabt af generationer af landmænd, der med kyndig hånd har formet og opretholdt det naturlige landskab. Trin for trin følger rismarkerne konturerne af bjergene og skaber et betagende mønster af grønne terrasser, der er som taget ud af en drøm.

Gå en tur langs de smalle stier, der snor sig mellem rismarkerne, og mærk freden og roen, der opstår, når du er omgivet af denne naturlige skønhed. Lyt til lyden af bølgende risplanter og fugle, der synger i træerne, mens du lader øjeblikket omslutte dig.

Shutterstock 684274432

Smag på Bali i 2024

Udforsk de lokale markeder og street food-boder, hvor du kan følge dine sanser på en kulinarisk rejse. Smag på sprøde Satay-spiddere med lækre marinader, grillet kylling eller svinekød, der serveres med en forfriskende peanøddesauce. Eller lad dig friste af de farverige frugter og friskpressede juice, der giver dig en eksplosion af smag og energi.

Shutterstock 541313050

Hvornår i 2024 skal I besøge Bali?

Bali er en ø i Indonesien, der ligger i det tropiske klimaområde, hvilket betyder, at der er varme temperaturer og høj luftfugtighed hele året rundt. Der er to hovedsæsoner på Bali: den tørre sæson, der typisk varer fra april til oktober, og den våde sæson, der varer fra november til marts. I løbet af den tørre sæson er der mindre chance for regn, og temperaturen er lidt lavere end i den våde sæson.

Det bedste tidspunkt at rejse til Bali er vejrmæssigt i sommerhalvåret i maj, juni, juli, august, september eller oktober.

Læs mere om Balis vejr her

Bestil nu og få billige rejser til Bali i 2024

Overvejer I en rejse til Bali i 2024, kan I lige så godt begynde at planlægge turen nu. Jo tidligere I bestiller rejsen, jo flere - og jo billigere - valgmuligheder har I. På vores hjemmeside kan man bestille rejser 11 måneder frem. Så hvis i vil rejse i starten af året, kan i bestille rejse nu. 

Herunder kan I se et par gode bud på rejser til Bali i 2024. Er I interesseret i at høre mere om mulighederne for at rejse til Thailand, så send os en rejseforespørgsel eller ring: 86137744.

Send rejseforespørgsel