Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
HONOLULU, HAWAII - SEPTEMBER 7, 2013 Surfboards lined up in the rack at famous Waikiki Beach in Honolulu. Oahu, Hawaii.jpg
Rejser til Hawaii 2024 Find din rejse til Hawaii her

Rejser til Hawaii i 2024

Er du på udkig efter rejser til Hawaii i 2024, så er du kommet til det helt rette sted. Vi præsenter her Hawaii med vores varmeste anbefalinger. Vi er vilde med Hawaii - den smukke natur, de lækre strande, at snorkle i det klare vand og den afslappede ø-kultur og stemning, der hersker på øerne.

Hawaii rejser 2024 med vulkaner og smukke strande

Noget af det, der gør Hawaii til et helt særligt sted er, at naturen rummer så mange forskelligartede og smukke elementer. Du bade på blanke sandstrande og snorkle mellem farvestrålende fisk og koraller om eller tage ud og se fantastiske vulkanske månelandskaber. At stå på toppen af en vulkan - hævet over skyerne - og se solen gå ned er at ganske fantastisk syn.

OAHU - Hanauma bay tæt ved Honolulu er et popurlært sted at tage til for at snorkle og slappe af, Check Point Travel

Den fulde Hawaii-oplevelse i 2024

Hawaii består af flere forskellige øer, som hver især er utrolig smukke og spændende. Hvis du ønsker at få den fulde Hawaii-oplevelse, anbefaler vi, at du tager på en af vores "øhop" rejser.

Hawaii - det ultimative øhop oplever du hele 4 af Hawaiis mest interessante øer; Big Island, Oahu, Kauai og Maui.  

Du kan også vælge rejsen Det bedste af Hawaii, hvor I oplever 3 af Hawaii-øerne på en fantastisk 15-dages rejse.

KAUAI - imponerende Waimea Canyon løber ud i den forrevne Napali kyst og skaber nogle spændende landskaber og smukke isolerede strande, Check Point travel

20

dage
Hawaii - Det ultimative øhop
  • Oplev 4 meget forskellige øer på Hawaii
  • Kauai er en uspoleret naturperle
  • Maui har hvaler, strande og kystlandskaber
  • Big Island er regnskove, vulkaner og koralrev
  • På Oahu venter Honolulu, Waikiki og Pearl Harbor
  • Få det bedste af Hawaii på én rejse

Fra kr. 23.000

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.
KONA - hver aften vil du kunne finde et uforstyrret stykke strand og nyde solnedgangen, Check Point Travel

21

dage
Hawaii og Florida
  • Smukke strande og storslået natur på Big Island
  • Oplev Honolulu og Pearl Harbor på øen Oahu
  • I Orlando venter shopping og temaparker
  • Sydstatsstemning og søkøer i Crystal River
  • Badeferie ved USA’s bedste sandstrande
  • Inkl. fly, hoteller og billeje

Fra kr. 19.100

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.

Hvad siger vores kunder om vores rejser til Hawaii?

Hvert år sender vi masser af tilfredse kunder til Hawaii. Det er en stor glæde for os at mærke, at kunderne falder for de samme ting på Hawaii, som vi gør. At kunderne er glade for de ting, vi har booket og anbefalet. 

Blandt vores glade kunder er Mette og Brian fra Aarhus, der har besøgt Hawaii med Check Point Travel en hel del gange efterhånden. Læs om deres Hawaii oplevelser med Check Point Travel her.   

Skal du være vores næste kunde som vi sender til Hawaii i 2024, så tag et kig på vores rejser til Hawaii: Rejser til Hawaii

Med Check Point Travel på Hawaii i 2024

Står en rejse til Hawaii højt på ønskesedlen for dit rejseår, 2024, så kan du lade Check Point Travel arrangere rejsen for dig. Vi har et stort kendskab til øerne, til de gode hoteller og til de mange muligheder for uforglemmelige oplevelser, som gemmer sig på paradisøerne midt i Stillehavet.

Herunder kan I se en lille film med klip fra en "studietur", hvor to CPT-medarbejdere har været på Hawaii. På baggrund af den tur kan du her læse om CPT-medarbejderen Mathias' Hawaii-anbefalinger fra Big Island og Oahu.   

Vil du booke en rejse til Hawaii i 2024?

Er 2024 året, hvor du har bestemt dig for at rejse til Hawaii? Eller overvejer du blot mulighederne? Under alle omstændigheder er du mere end velkommen til at kontakte os hos Check Point Travel og høre mere om mulighederne. Du kan ringe til os på 86137744, eller du kan sende os en rejseforespørgsel.

Send rejseforespørgsel