Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_240628846 Thai Buddha a stupa, Golden sculpture, Wat Arun temple in Bangkok, Thailand..jpg

Rejser til Thailand 2023

Rejs til Thailand i 2023 og få uforglemmelige oplevelser. I 2023 har vi et væld af gode muligheder i det populære rejseland.

Vi har en række unikke og billige rejser, sammensat med den største omhu ud fra vores egne favoritoplevelser, og vi har naturligvis altid forslag og gode idéer til jer.

Rejser til Thailand. Sejl med de unikke longtail boats

Se et udvalg af vores rejser til Thailand her

Sivalai_Hytter paa stranden_ 010.jpg

15

dage

GOD TIL VINTER

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Krabi og Koh Mook
  • 7 nætter på 4-stjernet resort i Ao Nang
  • Tæt på strand, butikker og restauranter
  • 5 nætter i lækker bungalow på Koh Mook
  • Paradis-ø med blåt vand og vajende palmer
  • Tid til afslapning, snorkling og eventyr
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad 

kr. 11.750

Fra kr. 11.150

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
Hotel Facility 3

15

dage

GOD TIL SOMMER

BOOK ONLINE
SPAR 500 KR.

Koh Samui og Koh Phangan
  • 6 nætter på 4-stjernet resort på Koh Samui
  • Afslapning i vandkanten på Koh Samui
  • 6 nætter på 4-stjernet resort på Koh Phangan
  • Hyggeligt resort med pool og strand
  • Mulighed for spændende udflugter
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

kr. 14.850

Fra kr. 14.350

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Paradisøer og krystalklart badevand i 2023

Ønsker I en rejse til Thailand i 2023, hvor I bare skal slappe af og nyde en dejlig badeferie, så har vi flere gode muligheder til jer. Vi har for eksempel rejser, der går til små paradisøer, hvor det krystalklare vand venter ved strande indrammet af vejende palmer. 

Krabi_Railay beach_126333494.jpg

Regnskov og dyreliv i 2023

2023 er også et godt år at tage til Thailand, hvis I går efter store naturoplevelser. Tag for eksempel til den tætte regnskov i Khao Sok, hvor I møder elefanter, kommer på junglevandring og sejltur på rolige junglefloder. 

ELEPHANT HILLS - I sejler med kano på floden med udsigt til skov og bjerge, Check Point Travel

Gæstfri befolkning og lækker mad

I Thailand kan I, i 2023, også se frem til mødet med den gæstfrie, thailanske befolkning. Overalt bliver I mødt af smil og hjælpsomhed, og det er en af de ting, der er med til at gøre en ferie i Thailand uforglemmelig.

De gæstfrie thailændere møder I for eksempel i Bangkok. Her har i masser af muligheder for spændende oplevelser. Gå på opdagelse mellem gyldne templer og travle gadekøkkener. Besøg farvestrålende markeder og prøv den lækre og frisklavede thailandske mad.

Bangkok 412199593

Hvornår i 2023 skal I besøge Thailand?

Thailand er et dejligt rejsemål året rundt. Men der er alligevel et par vejrmæssige ting I kan have i baghovedet, når I planlægger.  

På sydvestkysten af Thailand (blandt andet Khao Lak og Krabi) er det som regel vejrmæssigt bedst fra november til april. Fra maj til og med oktober regner det hyppigere –dog ikke hele tiden- men I skal være forberedt på at kunne få noget regn.

Vil I istedet hellere holde sommerferie i Thailand, er det mere oplagt at gå efter destinationer på sydøstkysten (for eksempel Koh Samui og Khanom). Her kommer som regel mindre nedbør om sommeren end på vestkysten.

Bestil nu og få billige rejser til Thailand i 2023

Overvejer I en rejse til Thailand i 2023, kan I lige så godt få bestilt med det samme. Jo tidligere I bestiller rejsen, jo flere - og jo billigere - valgmuligheder har I. De populære hoteller og billige flyafgange er udsolgt, før man har set sig om - så hvorfor skal det ikke være jer, der skal have de bedste og billigste pladser i 2023?

Herunder kan I se et par gode bud på rejser til Thailand i 2023. Er I interesseret i at høre mere om mulighederne for at rejse til Thailand, så send os en rejseforespørgsel eller ring: 86137744.

Send rejseforespørgsel