Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Istock 913886954

Saltsletter og vingårde syd for Trapani

I kan opleve både saltsletter og vingårde på guidede ture fra Trapani. Men hvis I foretrækker at gøre det i jeres eget tempo og har en lejebil, så har I ingredienserne til en rigtig fin heldagstur. Der er flere steder, I kan opleve de vidtstrakte saltsletter: Paceco, Nubia og Men i vores øjne er et af de smukkeste steder området omkring, Ettore e Infersa. Kør ad SP21 der bringer jer gennem et mageløst landskab af hvide og røde saltfelter, der synes at strække sig hele vejen ud i havet. Man mener, at det var fønikerne der grundlagde saltsletterne for mere end 2.700 år siden. Men det var spanierne, der satte det i system og byggede de møller, der stadig her. På Ettore e Infersa Salt Museum får I historien om saltens historie på den sicilianske vestkyst.

Istock 913886954

Fortsæt sydover langs med kysten, gennem byen Marsala, ned til Cantine Florio. Her kan I få en rundtur på vingården, der blev grundlagt i 1833. i de hvælvede haller, der rummer næsten 2.000 fade med forskellige vine. Turen rundes naturligvis af med vinsmagning – og en mulighed for at købe lidt af den gode vin med hjem. Hvis I har lyst til at besøge vingården, så er det en god idé at tilmelde sig en rundvisning i god tid. Det kan I gøre på mailadressen: visitaflorio@duca.it eller ved at ringe på (+39) 0923 781305-317-306

Hvis I trænger til en dukkert på denne tur, så prøv den strand der hedder Lido Marakaibbo. Det er en organiseret beach club, hvor de lejer liggestole og parasoller ud, og hvor I desuden kan få noget at spise på strandrestauranten.

Turen hjem til Trapani tager ca. 50 minutter.