Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Marsala By[1]

Souvenirs fra Sicilien

Sicilien er en skattekiste af kultur, historie og smukke landskaber. Denne charmerende ø i Middelhavet er også hjemsted for nogle unikke souvenirs, som du simpelthen ikke må gå glip af. Lad os dykke ned i 7 oplagte souvenirs, der vil bringe minderne fra din sicilianske ferie til live igen og igen.

Keramik fra Caltagirone

Caltagirone er berømt for sin smukke og farverige keramik. Her finder du alt fra tallerkener, krukker og skåle til dekorative fliser og figurer. De forskellige mønstre og designs er inspireret af både siciliansk og arabisk kultur, og hver enkelt stykke er et lille kunstværk i sig selv.

Keramik Sicilien (1)[1]
Keramik Sicilien (2)[1]

Siciliansk mandlerkager - Pasticceria

Ingen tur til Sicilien er komplet uden at smage den lækre lokale slik. Sicilianske mandlerkager (Pasticceria) er en populær favorit. De er lavet af mandler, sukker og æggehvide og fås i forskellige smagsvarianter. Disse lækkerier er lette at tage med hjem og er en sød påmindelse om din rejse.

Mandelkager Fra Sicilien[1]

Marsala-vin

Marsala-vin er en lækker og velkendt dessertvin fra Marsala-regionen på Sicilien. Denne vin er perfekt til at dele med venner og familie derhjemme, eller du kan gemme den og nyde den på en særlig lejlighed. Den findes i forskellige smagsnuancer, så du kan finde en, der passer til enhver smag.

Marsala Vin[1]

Siciliansk broderi

Traditionelt siciliansk broderi er kendt for sin elegance og fine detaljer. Du kan finde smukke duge, servietter, pudebetræk og meget mere, alle broderet med traditionelle sicilianske motiver og designs. Disse stykker vil tilføje et strejf af siciliansk charme og elegance til dit hjem.

Siciliansk Broderi[1]

Lokalt produceret olivenolie

Sicilien er kendt for sin lækre olivenolie, og der er ikke noget bedre end at tage en flaske eller to med hjem til venner og familie. Du kan finde lokale producenter, der sælger deres olie i charmerende butikker og på markeder, hvilket giver dig mulighed for at smage forskellige varianter og vælge den, der passer bedst til dine smagsløg.

Olivneolie Fra Sicilien[1]

Sicilianske dukker - Pupi Siciliani

De traditionelle sicilianske dukker, Pupi Siciliani, er et levende symbol på øens folklore og kultur. Disse smukt udskårne og håndmalede trædukker er en fantastisk souvenir, der vil give dig en lille bid af siciliansk tradition til at tage med hjem.

Sicilianske Dukker[1]

Lava sten smykker fra Etna

Sicilien er også hjemsted for den imponerende vulkan Etna. Hvad er mere unikt end smykker lavet af lava sten fra selve Etna? Disse smykker er både stilfulde og meningsfulde, da de repræsenterer øens rå skønhed og kraft. Du kan finde halskæder, armbånd, øreringe og ringe med lava sten indarbejdet i designet, så der er noget for enhver smag og stil.

Etna[1]

Der er så meget at opdage og tage med hjem fra Sicilien, og disse 7 souvenirs er blot et udvalg af de mange skatte, du vil støde på under din rejse. Uanset hvilken af disse souvenirs du vælger, vil de helt sikkert bringe glæde og minder fra din tid på denne fortryllende ø i Middelhavet.

Tag på opdagelse i Sicilien og find din egen personlige skat, der vil holde minderne fra din ferie levende i mange år fremover. Hvem ved? Måske bliver du så forelsket i øen, at du vender tilbage igen og igen for at finde endnu flere unikke og vidunderlige souvenirs.