Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_253726642  The main street of Vinales with street stalls.jpg

Viñales

Viñales-dalen i det vestlige Cuba er især kendt som stedet, hvor I kan opleve duften af de verdensberømte cubanske cigarer. Under en af vores rejser til Cuba er det en stor oplevelse at se nærmere på Viñales-områdets grønne tobaksplanter, der vokser op af den brune jord mellem dalens limstensbjerge.

I Viñales kan I også opleve cigarbønderne, der iført stråhatte og pulsende på hjemmerullede cigarer går i markerne og passer de kostbare tobaksplanter.

Det er også interessant at besøge en tobaksfabrik og få en gennemgang af tobakkens vej fra grøn plante til færdig, håndrullet cigar.

Endelig kan I besøge Cueva del Indio, Indianerhulen, der er opkaldt efter de indfødte indianere, der brugte hulen som gravsted og gemte sig her under spaniernes erobring.

Slut evt. dagen af med at nyde en af de store cigarer og en cubansk rom. Så får I med sikkerhed Cuba helt ind under neglene.

Baggrund om Viñales

Området blev koloniseret i starten af 1800-tallet, da spanske bønder fra De Kanariske Øer kom til øen og grundlagde tobaksindustrien.

Før europæerne kom til området, var det hjemsted for en tilbageværende caribisk Taino-befolkning.

Viñales-dalen er i dag et populært turistmål, og siden 1999 har området været på UNESCOs verdensarvsliste.

I besøger for eksempel Viñales på vores rejse Det bedste af Cuba, hvor I også besøger andre spændende cubanske byer og for eksempel mærker stemningen i hovedstaden, Havana, besøger kolonitidsperlen Trinidad, og oplever den charmerende by Cienfuegos

Send os en forespørgsel, hvis I ønsker et tilbud på en rejse. 

Send rejseforespørgsel

Herunder kan I se et par af de rejser, der fører jer til Viñales.