Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
IMG 4836
Med CPT i Thailand - En rejse vi aldrig vil glemme
7518816928 IMG 1913
7518816928 IMG 1910
Design Uden Navn (19)

Vores uforglemmelige rejse til Thailand

Jeg begynder altid at smile, ved tanken om de mange gode oplevelser min familie og jeg havde på vores tur til Thailand, med Check Point Travel i vinteren 2018.

Sarah Soo på 14 år har været i Thailand med Check Point Travel og hele sin familie. Nu er vi så heldige, at hun også har været en uge i praktik hos os. Her har hun lavet en artikel om hendes rejse til Thailand:

Det moderne og luksuriøse resort

Vi startede vores ferie i Khao Lak på La Vela. Alt var helt perfekt – poolområderne, personalet, stranden, maden, værelserne og bestemt også morgenmadsbuffeten - virkelig noget man ikke skulle gå glip af! La Vela lå helt ned til stranden, men alligevel også meget tæt på centrum. Hotellet var super elegant, moderne og helt nyt. På trods af det, var hotellet mega hyggeligt. Min familie og jeg var meget begejstret for dette hotel, og vil rigtig gerne tilbage igen.

IMG 4754
IMG 4810

Den mest vidunderlige natur i Khao Sok

Et af turens mange højdepunkter var helt klart vores ophold i Khao Sok. Vi var alle fem virkelig imponeret af den smukke natur i Khao Sok, som på mange måder var meget surrealistisk. Herfra tog vi også på et par forskellige udflugter. 

Udsigten fra vores telt på Khao Sok Boutique Camp, var bestemt ikke til at tage fejl af! Vi havde den smukkeste panorama-udsigt, ud over den frodige regnskov i Khao Sok National Park. 

IMG 4824
IMG 4823

Vi boede midt i Thailands paradis

Vi boede også på et floating resort. ”Ej, hvor vil jeg gerne derhen igen. Det var bare så fedt!”, tænker jeg tit.

Vi sov midt ude på vandet, i en lille hytte. Vandet var helt klart, og søen var omringet af tæt regnskov og høje bjerge. Vi hoppede i vandet, kun ét enkelt skridt fra vores hytte. Specielt mine søskende og jeg benyttede tit denne fantastiske mulighed. Hele min familie tilbragte også en hel del tid på vandet, i kajakker som tilhørte resortet.

IMG 4888
IMG 4910

Det lokale i Thailand

I Thailand er det umuligt ikke at møde venlige mennesker. De lokale har en meget stor gæstfrihed - alle er meget imødekommende og smiler uafbrudt. B.la. vores guider var meget søde og var også meget velvidende om Thailand.

Vi besøgte også mange af Thailands turistede markeder. Alt var sindssygt billigt - som det generelt var i hele Thailand. Maden var rigtig velsmagende og meget karakteristisk for Thailand. Markederne havde virkelig mange sjove ting - vi vil klart anbefale at besøge et market i Thailand.

IMG 4956
Design Uden Navn (22)

Det rolige Khanom

Det sidste ophold vi havde på rejsen, var i Khanom på Aava resort and spa. Det samme gjorde sig gældende her, som på La Vela – alt var perfekt. Resortet var ikke særlig stort, hvilket gjorde det mega hyggeligt. Stranden var virkelig flot, og fuldstændig uturistet, hvilket Khanom generelt var. Vi gik lange ture langs strandkanten, og købte en is - det var bare godt.

Design Uden Navn (21)
IMG 4965

Skal du også opleve Thailand ligesom Sarah?

Ønsker du at opleve Thailand ligesom Sarah og familien, så klik ind og se nærmere på de rejser, som de var på herunder.

Swimming Pool (6)

15

dage

GOD TIL SOMMER

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Bangkok, Khao Sok og Khanom
  • 2 nætter på 4-stjernet hotel i Bangkok
  • 2 dages naturoplevelser i Khao Sok National Park
  • Jungleeventyr, flodsejlads og elefanter
  • 9 nætter på 4-stjernet strandresort i Khanom
  • Landsbyliv, skønne strand og lyserøde delfiner i Khanom
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

kr. 14.400

Fra kr. 14.200

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Læs mere