shutterstock_1278382768.jpg
Ubud og Sanur Pakken inkluderer fly, hoteller, morgenmad og lokal privat transport
Se galleri

Ubud og Sanur

  • 4 nætter i Ubud på det hyggelige Rama Phala Resort***
  • Til fods eller på cykel gennem rismarkerne
  • Stort udbud af udflugtsmuligheder og aktiviteter
  • 8 nætter i Sanur på strandhotellet Segara Village Hotel****
  • Afslapning ved stranden i Sanur
  • Stemningsfulde restauranter og interessante butikker

kr. 9.150,-

15 dage fra kr. 8.850,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 02. nov 2021

Rejseplan

Er I på udkig efter en herlig rejse, hvor der både er rige muligheder for uforglemmelige naturoplevelser og spændende aktiviteter samt god tid til at slappe af på stranden, er denne pakke det helt perfekte valg. 

Rejsen kort:

I starter i Balis kulturelle centrum, Ubud, der indbyder til rolige cykelture mellem små traditionelle landsbyer og korte vandreture ad stier langs de frodige rismarker. I kan også blot nyde de spektakulære omgivelser og fokusere på jer selv med yoga, massage og gastronomi.

Efterfølgende er det en kort køretur til strandhotellet i Sanur, hvor I kan slappe af ved stranden eller poolen samt nyde det store udbud af restauranter, butikker og spændende udflugtsmuligheder.

Du rejser fra Danmark og ankommer efter endt flyrejse på skønne Bali.

Når I ankommer til Bali, står en repræsentant fra vores lokale samarbejdspartner klar til at modtage jer. I vil herefter blive kørt direkte til jeres hotel i Ubud.

Ubud ligger fredfyldt og frodigt, hvilket gør Ubud til et ualmindeligt charmerende sted. Hotellerne er stemningsfulde og unikke restauranter ligger med kort mellemrum mellem hinanden. I kan glæde jer til en helt særlig oplevelse – både hvad angår mad og udflugter.

I har en masse dage til rådighed i Ubud. Området byder på et overflødighedshorn af oplevelser for de aktive. Som den perfekte balance til noget af Asiens smukkeste natur, er hotellet roligt og afslappende.

I kan bl.a. leje cykler og hyre en erfaren engelsktalende lokalguide, der kan tage jer med på et uforglemmeligt eventyr gennem frodige dale, rislende floder og bække, der løber langs vejen. 

Læs flere af vores forslag til oplevelser i Ubud.

Fra Balis grønne centrum går det mod sydøst kysten og den populære badeby, Sanur. Byen eller området er et af Balis mest populære feriesteder, og ikke uden grund. Her er et stort udbud af restauranter, caféer, butikker og lokale markeder indenfor gåafstand af hotellet, og det hele afgrænses mod øst af en fin strand med roligt vand, så både børn og voksne kan nyde det.

I har syv hele dage i Sanur til at nyde hotellets mange faciliteter, hygge på stranden, sole ved poolen og gå på opdagelse i byens mange små butikker. Skulle I få lyst til at komme lidt væk fra hotellet, byder Bali på et utal af spændende oplevelser.

Og der venter jer lidt af hvert: Balinesisk kultur, religiøse ceremonier og flotte naturscenerier.

Sidste chance for at tage en dukkert i poolen eller nyde en afsluttende behandling i hotellets spa-afdeling, så alle muskler er afslappede inden hjemrejsen.

Først på eftermiddagen går turen tilbage til Ngurah Rai International Airport, hvor det er tid at tage afsked med Bali og påbegynde hjemrejsen mod Danmark.

I ankommer til Danmark først på dagen.