cubasstoreklassikere-desktop.jpg
TRINIDAD - her bor man lige ud til den skønne Ancon strand, få skridt fra en dukkert i det krystalklare Caribiske Hav, Check Point Travel
_CSB7308.jpg
KULTUR - overalt på Cuba bliver man mødt af gademusikanter, der spiller og synger de klassiske melodier og sange, Check Point Travel
shutterstock_177256727 schoolgirls in havanna.jpg
VINALES - kalkstensbjerge ligger spredt ud over dalen omgivet af frodige tobaksmarker, ideelt til spændende vandreture, Check Point Travel
HAVANNA - amerikanelbiler fylder godt i gadebilledet, men ofte er de originale motorer udskiftet med en billigere asiatisk model, Check Point Travel
HAVANNA - de gamle revolutionshelte fejres fortsat og ses ofte som kunstneriske vægmalerier rundt om i byen, Check Point Travel
HAVANNA - private restauranter, paladars, har været med til at hæve standarden og kvaliteten på maden i Havanna og andre byer, Check Point Travel
HAVANNA - de imponerende gamle amerikanerbiler holder side om side overfor det historiske Garcia Lorca teater, Check Point Travel
shutterstock_331689470 havana.jpg

Cuba - Vigtige informationer & gode råd

INDEN AFREJSE

Pas og Visum

Det er dit eget ansvar at have et gyldigt pas såvel som et gyldigt visum ved rejser til Cuba. Passet skal være gyldigt i minimum 6 måneder efter hjemkomst. Alle skal ligeledes have et personligt og gyldigt visum ved indrejsen til Cuba. Dette gælder også for børn. Visummet tillader én indrejse og dækker for ophold i Cuba i op til 30 dage fra indrejsedatoen. Visummet kan mod gebyr forlænges i Cuba for yderligere 30 dage ved henvendelse til immigrationsmyndighederne i Cuba.

Check Point Travel er naturligvis behjælpelig med udstedelse af visum til rejsende med gyldigt dansk pas. Andre nationaliteter bedes henvende sig til ambassaden i København, da der kan forekomme særlige regler. Har du en købt en pakkerejse med Check Point Travel, er dit cubanske visum altid inkluderet. Jeres visumblanketter vil blive sendt til din oplyst postadresse kort tid efter rejsens køb. Sammen med visumblanketterne vil der medfølge en grundig vejledning til, hvordan disse skal udfyldes. Visa til Cuba skal være udfyldt, før man påbegynder sin afrejse og skal fremvises ved check-in disken i lufthavnen.

Har du spørgsmål til, hvordan du skal udfylde dit visum kontakt venligst vores kundeserviceafdeling på, kundeservice@cpt.dk eller på telefon 86137744.

For de af jer, der rejser via Canada til Cuba, eksempelvis med en mellemlanding i Toronto, er det vigtigt at bemærke, at Canada fra d. 15. marts 2016 indførte visumpligt i form af en ETA-registrering. Det vil sige, at alle, der rejser via Canada, skal sørge for at have en godkendt ETA-tilladelse. Prisen for registrering er 7 Canadiske Dollars (ca. kr. 35,-), og I kan udfylde jeres ETA-registrering til Canada via følgende link.

Vaccinationer

Det er vigtigt, at du har de nødvendige vaccinationer ved rejse til Cuba. Derfor anbefaler vi, at du henvender dig til din egen læge eller en rejsemedicinsk klinik for råd og vejledning. Vi anbefaler, at det gøres i god tid (min. 6 uger før afrejse), så du har god tid til at få de nødvendige vacciner. Hos Statens Serum Institut finder du anbefalinger for vaccinationer til alverdens rejsemål – gå ind på deres hjemmeside og få et hurtigt overblik.

Rejseforsikring

Rejseforsikring er obligatorisk for indrejse i Cuba. Rejsende, der ikke har en forsikring kan risikere at blive afvist i immigrationen eller blive bedt om købe en forsikring i lufthavnen. Af dokumentationen skal det fremgå på engelsk, at der er tale om en Rejseforsikring, og rejseforsikringen skal være tilknyttet en, af Cuba, godkendt alarmcentral, så kontakt dit forsikringsselskab, for at få dette bekræftet.

Vi anbefaler altid, at rejsende tegner en rejseforsikring. Gouda og Europæiske er specialister i rejseforsikringer, så her vil I kunne få en forsikring, der lige præcis dækker jeres behov. Disse forsikringer kan købes online hos både Gouda og Europæiske. Vær opmærksom på at jeres private forsikring kan indeholde en rejseforsikring. Her er det en god idé at undersøge, om dækningen opfylder de krav, I har.

Situationen i Cuba

Vi opfordrer alle rejsende til at undersøge den aktuelle situation i det land, de skal besøge på den forestående rejse. Dette gøres nemt på Udenrigsministeriets hjemmeside www.um.dk, som indeholder råd og oplysninger til danske rejsende i en lang række lande og områder.

CHECK-IN

Online Check-in

Mange flyselskaber har i dag online check-in på deres hjemmeside. Ofte åbnes der op 24 timer før afrejse, men det kan variere.

Fremmøde

På afrejsedagen anbefaler vi fremmøde minimum 2 timer før afgang. Da det kan variere fra de forskellige luftfartsselskaber, anbefaler vi, at I undersøger den anbefalede mødetid på lufthavnens hjemmeside:

Bagageregler

Generelt er det tilladt at medbringe 23 kg bagage pr. rejsedeltager og 8 kg håndbagage. Reglerne kan dog variere fra flyselskab til flyselskab, og vi anbefaler derfor, at I går ind og undersøger de aktuelle regler på luftfartselskabets hjemmeside. Vi anbefaler desuden, at I tegner en bagageforsikring, da både luftfartsselskabets og vores ansvar er begrænset ved forsinket eller bortkommen bagage.

Håndbagage

Husk at eventuelle væsker i håndbagagen skal være pakket i en 1 liters plasticpose med lynlåslukning, inden I stiller jer i kø ved sikkerhedskontrollen. Hver beholder må max indeholde 100 ml pr. stk (max 1 liter i alt). Posen skal fremvises for sikkerhedspersonalet. Medicin fremstillet som væske, gelé eller lignende flydende former, er undtaget fra reglerne for væsker i håndbagage. Det anbefales, at du/I allerede inden rejsen skaffer dokumentation for, hvilken medicin I medbringer i jeres bagage.

PÅ FLYREJSEN

Tax Free

Vi gør opmærksom på, at toldfri varer i håndbagagen i form af væsker (parfume, kosmetik, cremer, spiritus m.m.) konfiskeres i forbindelse med flyskift i Europa. Det er som regel muligt at handle toldfrie varer i forbindelse med den sidste mellemlanding og/eller ombord på flyet, inden I når slutdestinationen.

Flyskifte i Toronto med Air Canada

Ved flyskifte i Toronto på udrejsen er det vigtigt, at du/I IKKE går ned ad trapperne til immigrationen og flyforbindelser til Canada/USA (hvor de viser et canadisk og amerikansk flag), men i stedet følger anvisningerne til transitområdet og forbindelsen videre til Cuba. I forbindelse med hjemrejsen er der mulighed for at tage ind til Toronto eller et af de nærliggende outlets. Læs mere om dette i vores lille folder ”Toronto Stop”, som kan rekvireres i forbindelse med bestillingen af rejsen til Cuba med Air Canada.

ANKOMST

Manglende bagage

Mangler I jeres bagage, når I når frem, så kontakt luftfartsselskabet og jeres forsikringsselskab, inden I forlader lufthavnen. Der skal udfyldes en såkaldt PIR-rapport, der ligeledes er jeres dokumentation overfor luftfartsselskabet og forsikringsselskabet.

Modtagelse

En repræsentant for vores agent på Cuba står klar til at modtage jer i Havana Lufthavn (enten lige efter I kommer ud af flyet eller lige efter immigrationen). Han/ hun vil bære et skilt med jeres navne og ”Check Point Travel / All Ways Travel”. Hvis modtagelsen på den ene eller anden måde glipper, bedes I kontakte vores agent Any på tlf. 0053 535 46196. Hvis hun ikke svarer, kan Alberto kontaktes på tlf. 0053 527 96797.

I CUBA

Tidsforskel

Cuba er 5 eller 6 timer bagud i forhold til Danmark, afhængig af sommer- og vinter tid.

Valuta

På Cuba benytter rejsende en selvstændig valuta, der hedder Pesos Convertible (i daglig tale CUC). 1 CUC svarer til ca. 7,00 danske kroner. Det er ikke muligt at anskaffe CUC inden I forlader Danmark, men I kan veksle ved ankomsten til Havana Lufthavn eller spørge i receptionen/casas hvor nærmeste vekselkontor ligger. HUSK altid at medbringe pas ved veksling. Sørg altid for at tjekke, at der står Convertibles på pengesedlerne. I modsat fald modtager man den nationale valuta, som er 20-25 gange mindre værd. Vi anbefaler, at I medbringer Euro, da ikke alle er begejstrede for US-Dollars. Husk at veksle tilbage til Euro, inden I forlader Cuba, da det ikke er tilladt at udføre CUC.

Kreditkort

Kreditkort kan bruges i de fleste større byer, dog ikke American Express, Diner’s Club eller andre kreditkort (og rejsechecks), der er udstedt af amerikanske pengeinstitutter. Vi anbefaler, at I bruger VISA-kort udstedt af en dansk kortudbyder, da flere rejsende har oplevet problemer i forbindelse med brugen af Mastercard. Tingene forbedres dog løbende på Cuba, så dette forhold kan naturligvis ændre sig. Der pålægges generelt et gebyr på ca. 11% af beløbet, når betaling eller hævning foretages med kreditkort. Desuden kan det være svært at betale med kort, hvorfor vi anbefaler vi, at I medbringer kontanter.

Drikkevand

I bør ikke drikke vandet fra vandhanen, men udelukkende købe vand på flaske.

El, mobiltelefoni og internet

De fleste steder i Cuba er strømstyrken 110 volt. Stikkene er amerikanske med flade ben, hvorfor det anbefales at medbringe en adapter hjemmefra. Vær forberedt på, at der mange steder er dårlig dækning på mobiltelefonen, at prisen er høj for mobiltelefoni, samt at mange mobilabonnementer ikke dækker på Cuba. Enkelte steder er det i dag muligt at købe simkort/adgang til telefoni. Internettet udbredes langsomt, og ganske få steder er der nu Wi-Fi på de bedste hoteller. Internetcaféer er der kun ganske få af, så benyt evt. internetadgang på hotellet mod betaling eller gå til en af de offentlige telebutikker – forvent en langsom forbindelse og væbn dig med tålmodighed.

Drikkepenge

Det er efterhånden almindeligt at give drikkepenge i Cuba. Taxachauffører og tjenere regner med at få drikkepenge (ca. 10-15%). Stuepigen på hotellet vil også sætte stor pris på en CUC eller to. Selvom der er forudbetalt middag eller det er et all-inclusive hotel, vil personalet forvente at få drikkepenge.

Hotelværelser i Cuba

Hotelstandarden i Cuba er ikke nødvendigvis den samme som hoteller i samme kategori andre steder i verden. Værelserne er enkelt indrettede, og der kan forekomme mindre mangler. Der arbejdes dog løbende på at forbedre den generelle stand og nye hoteller kommer til løbende. I Havana er en lang række af hotellerne i den gamle bydel eksempelvis indrettet i de fredede historiske bygninger, hvor det ikke er tilladt at lave for meget om ved den eksisterende arkitektur – som vi jo også finder charmerende og spændende. Derfor er det ikke unormalt, at værelset er indrettet uden et traditionelt vindue, men derimod med en dør og et mindre vindue ud mod en svalegang.

Privat indkvartering Bed & Breakfast

I de seneste år er antallet af private indkvarteringssteder, de såkaldte casa particulares, eksploderet i takt med den generelle stigning i antallet af turister. Casa patriculares er i princippet den cubanske pendant til det vi kender som bed & breakfast, dvs. overnatning hos en værtsfamilie inklusiv morgenmad. Privat indkvartering giver derfor en fin mulighed for at komme lidt tættere på cubanerne. Selvom husene generelt er enkelt indrettede, vil der være eget bad og toilet på værelserne – nogle gange sågar køleskab. Værtsfamilierne er imødekommende og hjælpsomme, så skulle I have behov for hjælp til udflugter eller ønsker I at bestille frokost eller aftensmad, kan dette arrangeres med værtsparret. Har I valgt at bo i casa particulares, vil I, med undtagelse af Havana, blive hentet ved stoppestedet af en repræsentant, der vil føre Jer til Jeres respektive casa. I vil muligvis blive fulgt forbi vores kontakt casa på vejen, hvor I bl.a. har mulighed for at låne cykler (se efterfølgende afsnit). Når I bestiller en rejse, der inkluderer privat indkvartering i casa-particulares, skal I være opmærksomme på, at den adresse, der står anført på voucheren kan være adressen på det casa, hvor vores lokale kontaktperson bor. Det hænder, at I bliver indkvarteret på et af de 2-3 alternative indkvarteringssteder, Check Point Travel på forhånd har godkendt som samarbejdspartnere – ofte familiemedlemmer til vores kontaktperson.

Lån cykel gratis på casa

Check Point Travel har købt cykler til en række lokale casas i Playa Gijon og Trinidad. Cyklerne er forbeholdt de af vore rejsende, der bor på casa/bed & breakfast. Det er gratis at låne cyklerne, hvis I rejser med Check Point Travel. Øvrige gæster på de respektive casas skal betale for at benytte cyklerne. En lille del af pengene vil de dog bruge på vedligehold af cyklerne. Der er ikke cykler på alle casas. I hver by har vi udvalgt ét casa til at stå for cyklerne. Adresserne finder I nedenfor. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal cykler hvert sted, hvorfor vi opfordrer til, at man bringer cyklerne tilbage efter endt udflugt, så andre også kan få glæde af tilbuddet. Det betyder naturligvis også, at tilbuddet gælder i det omfang, at cyklerne er ledige. Cykelhjelme og cykellygter skal medbringes hjemmefra. Og færdsel på cyklerne er naturligvis på eget ansvar. Cyklerne kan ikke reserveres i forvejen.

Der er cykler på følgende casas/bed & breakfast:

 • Casa Playa Giron: Casa Ivette Y Ronel. First Casa on the road from Playa Larga to Cienfuegos.
 • Casa Trinidad: Casa Trinidad La Bella, Calle Borrell, No 121, Trinidad

Kør selv på Cuba

I Cuba kører man i højre side af vejen som herhjemme, og skiltningen følger international standard. Dog kan skiltningen være sparsom, så snart man bevæger sig ud på de mindre veje og byer. Vi anbefaler generelt ikke at køre ud efter mørkets frembrud, da der ikke er gadelys uden for byområderne. Derudover kan det være svært at bedømme vejenes tilstand i mørket – store huller, andre køretøjer og husdyr. Påregn altid ekstra tid til at køre forkert samt dårlige vejforhold. Motorvejen, ”autopista nacional”, er dog af en god standard og går fra Pinar del Rio i vest til Santiago de Cuba i øst. De lokale anbefaler, at man benytter de to baner nærmest midten, da der kan stå folk som venter på et lift, heste eller husdyr i rabatten. Fartgrænserne er generelt 60 km/t uden for motorvejen, 100 km/t på motorvejen og 50 km/t i byzoner. Cubanerne er meget flinke til at hjælpe vildfarne turister, og Cuba anses for et af de sikreste lande i Latinamerika at køre i.
I byerne og langs med ”autopista nacional” ligger tankstationerne med jævne mellemrum. Prisen på en liter benzin er ca. som i Danmark. På stationerne er der også mulighed for at købe drikkevarer og lidt snacks.

Billeje

Af din voucher fremgår, hvilket udlejningskontor der benyttes i forbindelse med afhentning og aflevering af lejebilen. Generelt benytter vi kontoret ved Hotel Panorama, Miramar, ca. 20 minutters kørsel udenfor Havana, men husk at tjekke din voucher for det nøjagtige afhentningssted. Har I lejet bil gennem Check Point Travel, skal I huske, at depositum og forsikringer skal betales lokalt ved afhentning af bilen. Beløbet skal betales kontant i lokal valuta eller med kreditkort (hvis det virker) og udgør normalt ca. 200 CUC for 10 dages billeje. Ønskes ekstra chauffør bestilles og betales dette ved afhentning af bilen. Hjemmefra kan I downloade en app: ”maps.me” som er god som GPS i Cuba. Medbring evt. et 12V-stik til opladning af mobilen i bilen. Sørg hele tiden for at tanke diesel/benzin, så man fx ikke kommer under en halv tank, da der kan være langt mellem stationerne. Når I skal afhente bilen, så vær opmærksom på, at det kan tage lidt tid. Vær tålmodige. I er på Cuba. Bilerne er ikke spritnye modeller, som man ser det i Europa. Så tjek lys, vinduesviskere og den slags, inden I kører. Og glæd jer så til at komme på landevejen, for bilen giver jer en stor frihed til at opleve Cuba.

Arrangeret bustransport

Har I bestilt en rundrejse, hvor I benytter bustransport mellem de enkelte byer og hoteller, vil der på de fremsendte vouchers være anført et afhentningstidspunkt. Dette tidspunkt er vejledende, så stå gerne klar ca. 30 minutter før det anførte tidspunkt. I de enkelte byer samles der passagerer op ved flere forskellige hoteller, hvorfor afhentningstidspunktet kan variere. Undervejs mellem byerne vil der være indlagt flere stop i forbindelse med toiletpauser eller frokost. Der er ikke en guide med på busturen, så informationen kan være sparsom – spørg evt. en af de andre passagerer eller chaufføren, hvis du er i tvivl. Dette er dog en nem og afslappende måde at komme rundt på Cuba, og det fungerer generelt upåklageligt. Når I når frem til destinationen, er det ikke alle steder muligt at stoppe lige
uden for hotellet, så et par steder skal I gå det sidste korte stykke. Har I valgt at bo på casa, vil I (med undtagelse af Havana) blive hentet ved stoppestedet og fulgt til indkvarteringen af en repræsentant fra det respektive casa.

Lokal transport

Vi benytter af og til det lokale busselskab Viazul. De har flere afgange om dagen mellem de større byer og afgår fra egne busstationer. Af og til benytter vi indenrigsfly til de lange distancer. Med flyselskabet Cubana Airlines, skal I dog være opmærksomme på, at forsinkelser kan forekomme, hvorfor vi altid indregner en ekstra dag til evt. forsinkelser.

HJÆLP PÅ REJSEN

Hvis der mod forventning skulle opstå problemer med rejsen, så kontakt i første omgang vores lokale rejsearrangør, Any på tlf. 0053 535 46196, der vil gøre sit bedste for at hjælpe jer. Ellers er I naturligvis også velkomne til at kontakte os i åbningstiden. I kan skrive til os på cpt@cpt.dk eller ringe til os på +45 86 13 77 44. Check Point Travel har åbent mandag til fredag fra kl. 09:00 til kl. 17:00. I særlige nødstilfælde udenfor kontorets normale åbningstid kan vi kontaktes på nødtelefonnummer +45 69 13 31 11.

HJEMREJSE

Har I bestilt transfer til lufthavnen, så vær klar ca. 30 minutter før det anførte afhentningstidspunkt. Skulle bussen/ bilen af den ene eller anden grund være forsinket eller udebliver (eller I kommer for sent op), så kontakt vores repræsentant, Any, på tlf. 0053 535 46196 med det samme.

Check-in

I forhold til hjemrejsen er det en god idé, at I ankommer til lufthavnen i god tid inden afrejsetidspunktet – gerne 2,5 time før.

Cuba med dansk rejseleder

 • Kompetent og indlevende dansk rejseleder
 • Små grupper med max 20 deltagere
 • Stort og spændende udflugtsprogram
 • Med god overnatning og næsten alle måltider
 • Ture i Havana, Viñales, Trinidad og Remedios
 • Tid til afslapning ved Det Caribiske Hav

15 dage fra kr. 20.900,-

Pris pr. person ved 2 voksne

Afrejse: København d. 28. mar 2020

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København / Aalborg / Billund - Havana t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Turistvisum gyldigt i 30 dage
 • Dansk rejseleder
 • Engelsktalende lokalguider
 • Privat transport fra Havana Lufthavn til Bed & Breakfast i Havana
 • 3 nætter i Havana på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad
 • Bustransport fra Bed & Breakfast i Havana til hotel i Viñales
 • 2 nætter i Viñales på Hotel Los Jazmines***, Hotel Rancho San Vicente*** eller La Ermita*** i Standard Room inkl. morgenmad
 • Bustransport fra hotel i Viñales til hotel i Cienfuegos
 • 2 nætter i Cienfuegos på Hotel Faro Luna***, Hotel Jagua*** eller Palacio Azul*** i Standard Room inkl. morgenmad
 • Bustransport fra hotel i Cienfuegos til hotel i Trinidad
 • 3 nætter i Trinidad (Playa Ancon) på Hotel Brisas Trinidad del Mar***, Ancon*** eller Costazur*** i Standard Room med all inclusive
 • Bustransport fra hotel i Trinidad til hotel i Santa Clara
 • 1 nat i Santa Clara på Hotel Los Caneyes*** eller tilsvarende i Standard Room inkl. morgenmad
 • Bustransport fra hotel i Santa Clara til Bed & Breakfast i Havana
 • 2 nætter i Havana på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Bed & Breakfast i Havana til Havana lufthavn
 • Frokost dag 2, 3, 4, 6, 7 og 9
 • Middag dag 4, 5, 8, 9, 10, 11 og afskedsmiddag
 • Entreer, udflugter og transporter i henhold til program

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring – vi anbefaler Gouda rejseforsikring
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører
 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Visum til Cuba er inkluderet i rejsens pris. Husk at jeres pas skal være gyldige i mindst tre måneder efter udrejse af Cuba. Bemærk: Ved mellemlanding i Canada kræver eTA. Dette er ikke inkluderet i prisen. (Pris: 7 CAD)

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Cuba eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Babyer er som hovedregel gratis at have med. Husk dog at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
shutterstock_331689470 havana.jpg
shutterstock_325008767 El Malecon sunset.jpg
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os