cubasstoreklassikere-desktop.jpg
TRINIDAD - her bor man lige ud til den skønne Ancon strand, få skridt fra en dukkert i det krystalklare Caribiske Hav, Check Point Travel
_CSB7308.jpg
KULTUR - overalt på Cuba bliver man mødt af gademusikanter, der spiller og synger de klassiske melodier og sange, Check Point Travel
shutterstock_177256727 schoolgirls in havanna.jpg
VINALES - kalkstensbjerge ligger spredt ud over dalen omgivet af frodige tobaksmarker, ideelt til spændende vandreture, Check Point Travel
HAVANNA - amerikanelbiler fylder godt i gadebilledet, men ofte er de originale motorer udskiftet med en billigere asiatisk model, Check Point Travel
HAVANNA - de gamle revolutionshelte fejres fortsat og ses ofte som kunstneriske vægmalerier rundt om i byen, Check Point Travel
HAVANNA - private restauranter, paladars, har været med til at hæve standarden og kvaliteten på maden i Havanna og andre byer, Check Point Travel
HAVANNA - de imponerende gamle amerikanerbiler holder side om side overfor det historiske Garcia Lorca teater, Check Point Travel
shutterstock_331689470 havana.jpg

Program & kort

1

Havana

3 nætter:

Kolonitidsbygninger, dollargrin og masser af sjæl

2

Viñales

2 nætter:

Tobaksmarker mellem dramatiske kalkstensbjerge

3

Cienfuegos

2 nætter:

Fransk kolonitid og smuk beliggenhed

4

Trinidad

3 nætter:

Cubas hyggeligste kolonitidsby og lækker strand

5

Santa Clara

1 nat:

Che Guevaras mausoleum og udflugt til Remedios

6

Havana

2 nætter:

Kolonitidsbygninger, dollargrin og masser af sjæl

Rejseplan

Marianne Danielsen er rejseleder på vores afgang den 28. marts 2020. Hun en livsglad og spændende person med masser af rejseerfaring specielt i spansktalende områder som Cuba og Peru. Hun har også været rejseleder i Vietnam og Kina inden for de sidste tyve år. Hun er en dygtig formidler og forstår at skabe en hyggelig og familiær stemning blandt rejsedeltagerne, og med sine syv sprog og sine mange år på farten har hun altid noget festligt og farverigt at fortælle.

Dag 1 - Ankomst

Vi mødes i lufthavnen om morgenen og flyver via Amsterdam til Havana.  

Dag 2 - Havana

Der er noget ganske særligt over Havana. En næsten magisk atmosfære man ikke finder noget andet sted. Det er svært at sige, om det skyldes beliggenheden ved havet eller de farverige amerikanerbiler, der her triller rundt mellem levn fra revolutionen og smukke bygninger fra den spanske kolonitid.

Livsglæde i gaderne

Byens storsmilende og livsglade befolkning samt gademusikanterne har bestemt også noget med det at gøre. Det samme har gnisten, der tændes i Havana, når mørket falder på, og hede salsarytmer siver ud fra de små dansesteder og fylder de charmerende gamle gader med eksotisk musik. Hvad det end er, der gør Havana så enestående, har vi sat hele dagen af til at dykke ind under huden på denne dybt sjælfyldte by og opleve en perlerække af den gamle bydels største seværdigheder.

Vi går gennem byen

Vi indleder dagen med en vandretur gennem de snævre, brostensbelagte gader i det gamle Havana. Mange af bygningerne i dette område kan dateres tilbage til det 16. århundrede, hvor de blev opført af spanierne, der indlemmede Cuba som koloni i det spanske rige frem til 1898. Vi traver gennem den gamle bydels labyrint af brolagte gader, der kantes af huse i spansk kolonistil og gamle palæer i malerisk forfald. 

Legende børn

På Plaza de Armas løber børnene rundt og leger tag fat mellem boghandlernes stande med antikke bøger. Om aftenen indtages pladsen af danseglade havannesere, der kommer for at få sig en sving om til tonerne fra et af byens salsaorkestre. Her ligger også Havanas bymuseum, hvor vi oplever mange fine minder fra byens lange historie.

Plaza de la Catedral

Vi forsætter til Plaza de la Catedral, der er en af Latinamerikas smukkeste pladser. Her ligger katedralen, der i mange år husede de formodede jordiske rester af den spanske søfarer Christoffer Columbus. Vi drejer ind ad en af smøgerne, hvor vasketøjet hænger til tørre på smedejernsbalkonerne og de lokale sidder på trappestenen og får sig en sludder med naboen eller fordriver tiden med et slag domino.

De bor tæt sammen, og livet leves enkelt. Men her er livsglæde og sammenhold. Man mødes med smil og glade tilråb, og fra hver en sprække i de gamle huse synes den glade musik at sive ud i gaderne. I dette mylder af snævre gader finder vi også Plaza Vieja og Casa de la Obra Pia. Sidstnævnte er et smukt aristokratisk palæ med aner helt tilbage til den første halvdel af det 17. århundrede. Det er blot en kort gåtur herfra til den historiske Plaza de San Francisco med kirken af samme navn. Pladsen foran kirken prydes af det smukke løvespringvand begået af den italienske kunstner Giuseppe Gaginni i 1836.

Frokost og Capitolio

Den gamle bydel rummer et hav af små hyggelige restauranter, og efter en god frokost fortsætter vi til en af byens største arkitektoniske perler; El Capitolio. Den grandiose bygning er ikke blot opkaldt efter Capitol Hill i Washington, den er også designet, så sammenligningen ikke er til at tage fejl af. 

Spændende kirkegård

Dagen slutter ved den gamle Cementerio de Colon, der med næsten en million grave er en af verdens største kirkegårde. Her har rige cubanere gennem tiderne nærmest konkurreret om at bygge de mest storslåede gravpladser, mens andre mere ydmyge gravsten fortæller om en lang række andre skæbner. At gå her er som at vandre rundt i landets seneste 150 års historie.

Her ligger både nationale helte og mere almindelige folk, som den passionerede kvindelige dominospiller, der fik et hjerteanfald, da hun under et spil ikke fik den nødvendige dobbelte treer. Meget passende er hendes gravsten udhugget som en dominobrik med netop den savnede dobbelte treer.

 

Dag 3 - Mere Havana

Vi fortsætter vores rundrejse i Cuba med dansk rejseleder med udforskning af Havana på Revolutionsmuseet, hvor vi får historien om Fidel Castros vej til magten i 1959. Museet har til huse i den tidligere diktators Fulgencio Batistas palads. Foran museet står en kopi af båden Granma 26, som Che og Fidel sejlede i fra Mexico til Cuba i 1956. På pladsen omkring båden kan også ses andre effekter, der på forskellig vis har spillet en rolle i Cubas revolutionshistorie. Få lokaliteter er kommet til at stå som symbol på revolutionen på samme måde som Revolutionspladsen. Det var her den karismatiske præsident Fidel Castro har holdt mange af sine berømte maratontaler i overværelse af hundredtusinder af landsmænd.

På besøg hos Hemingway

Vi lægger byen bag os og kører til Finca la Vigiá, hvor den amerikanske forfatter Ernest Hemingway boede i godt 20 år. Det var her, han skrev klassikeren »Den gamle mand og havet« baseret på en lokal fiskers livshistorie. I haven ses Hemingways egen fiskerbåd, »El Pilar«, og gravstederne for fire af hans hunde. Udsigten til Havana er fabelagtig, og det er ikke svært at se, hvorfor Hemingway forelskede sig i dette smukke sted. Tilbage i byen spiser vi frokost.

Dag 4 - Kunstnere og kaffe

Vi forlader Havana og begiver os vestover. Snart afløses Havanas bylandskaber af Rosariobjergenes skovklædte terrasser. I Pinar del Rio provinsen gør vi holdt i det fascinerende samfund Las Terrazas. Indtil 1968 var dette et fattigt landbrugsområde med udpint jord og dårlige leveforhold. Men alt dette blev der lavet om på. Man byggede et vandreservoir og genbeplantede bjergene med træer i et forsøg på at genskabe de oprindelige naturlige omgivelser.

Succesen var så stor, at området i 1985 blev lagt under UNESCOs beskyttelse som Cubas første Biosphere Reserve. Samtidig forsøgte man at skabe et økologisk idealsamfund, der stadig lever efter samme principper. I 1990'erne begyndte turismen så småt at gøre sin entré i form af økoturismeprojekter. Sidenhen har et meget dynamisk kunstnermiljø udviklet sig. Især træskærerarbejde og keramik blomstrer, og et besøg her er en enestående mulighed for at møde kunstnerne selv.

Slavehistorie

En kort gåtur fører os gennem den tropiske natur til ruinerne af en gammel kaffeplantage. I det 19. århundrede lå der mere end 50 lignende kaffeplantager i disse bjerge. Ingen af disse producerer kaffe i dag, men de atmosfærefyldte ruinerne fortæller historierne om datidens kaffeeventyr. Spredt rundt i området ses bl.a. de store valser, hvor kaffebønnerne blev fjernet fra deres skaller. Dette var også slaveriets tidsalder, og ruinerne fra slaveboliger er også tydelige.

Kalkstensbjerge og Viñales

Vi fortsætter vores rejse mod vest gennem en storslået natur, der på mange områder adskiller sig fra resten af landet. Omkring byen Viñales domineres landskabet af en kæde enestående, runde kalkstensbjerge, som skyder op gennem den frugtbare slette.

De frodige tobaksplantager

I bjergenes skygge ligger frodiggrønne marker med verdens fineste tobaksplanter. Ved ankomsten til Viñales bliver vi indlogeret på vores hotel for de næste to nætter. Resten af eftermiddagen til fri disposition, og her kan det anbefales at gå en tur i lokalområdet.

Dag 5 - Tobanksbønder Viñales

Vi har hele dagen til at nyde dette fascinerende område. På de øde veje i Viñalesdalen møder vi tobaksbønder iført stråhatte og pulsende på hjemmerullede cigarer. De kommer cyklende eller ridende forbi på vej til de dyrebare marker. På markerne er der ingen traktorer, for plovene trækkes af okser, som også tjener som transportmiddel til og fra marken. 

Verdenskendte cigarer

På vej mod provinshovedstaden Pinar del Rio kører vi gennem et område, der kaldes Vuelta Abajo. Det er bladende fra dette område, der ender på Havanas fineste cigarfabrikker. Herfra kommer de blade, der rulles til verdenskendte mærker som Cohiba, Montecristo og Romeo y Julieta.

Besøg i indianerhulen

Vi besøger en tobaksfabrik og en tobaksbonde og får en spændende gennemgang af tobakkens vej fra plante til cigar. Senere begiver vi os atter nordpå mod Viñalesdalen. Undervejs stopper vi ved Cueva del Indio, Indianerhulen, hvor vi skal på en lille sejltur under jorden ad små floder, der forgrener sig på kryds og tværs. Navnet stammer fra de indfødte indianere, der brugte hulen som gravsted og gemte sig her under spaniernes erobring. Ude af hulen igen mødes vi af en dejlig udsigt til det dybe, blå vand. Omkring os vokser jungleplanter, der er et godt gemmested for de livligt kvidrende fugle.

Dag 6 - Parisiske Cienfuegos

Vi forlader tobakkens højborg og fortsætter sydover gennem provinsen Cienfuegos og et landskab præget af skovklædte bjerge, marker med kaffe, sukkerrørsplantager, hvide strande og små søvnige landsbyer. Hen på dagen ankommer vi til byen Cienfuegos, der ligger i bunden af den bugt, som Columbus ankrede op i tilbage i 1494. 

Fransk charme

Byen, som den ser ud i dag, er grundlagt af franske immigranter for godt og vel 200 år siden. På trods af industrialiseringen har den ikke forandret sig nævneværdigt, og med lidt god fantasi kan man godt fornemme grundlæggernes forsøg på at tilføje byen en vis parisisk atmosfære med parker, brede boulevarder, søjlegange og klassicistiske bygninger. Særligt charmerende er bydelen Punta Gorda, der ligger som en smal landtange syd for centrum med en strandpromenade og restauranter.

Dag 7 - Punta Gorda og arkitektur

Den bedste måde at opleve Cienfuegos på er til fods, hvorfor vi denne formiddag går en byvandring i de gamle gader. Vi besøger både Punta Gorda og det gamle centrum med bl.a. de smukke bygninger rundt om Parque José Martí. Det var her de første indbyggere slog sig ned, da Cienfuegos blev grundlagt i 1819. Adskillige statuer på pladsen viser nogle af byens mest berømte indbyggere, mens en triumfbue hylder den cubanske republiks fødsel. Det er også her man finder byens imponerende katedral og det meget fine Teatro Tomás Terry fra 1895. Tomás Terry var en sukkerbaron, der også tjente store formuer ved at købe syge slaver, for derefter at pleje dem, og sælge dem videre med fortjeneste, når de var kommet til kræfter igen. Den naturskønne bugt ud for Cienfuegos er i sig selv en stor oplevelse, så vi står til søs og nyder et par afslappende timer på havet.

Dag 8 - Kolonitidsperlen Trinidad

Fra Cienfuegos kører vi langs kysten til Trinidad, der er en af Latinamerikas bedst bevarede byer fra den tidlige spanske kolonitid. Det er også en af de smukkeste og mest stemningsfulde.

Pastelfarvede huse og brolagte gader

Byen er præget af fornemme gamle pastelfarvede huse med røde tegltage og brolagte gader, hvor kvinderne sidder og broderer hvide duge og mændene fletter de karakteristiske stråhatte. Man har en følelse af, at tiden har stået stille i Trinidads gamle gader og skyggefulde gårdhaver. Følelsen forstærkes af, at biler er forment adgang til byens centrum.

Kirker og palæer

På den centrale plads, omgivet af smukke kirker og storslåede palæer opført af fortidens rige sukkerbaroner, går livet sin vante gang. Vi besøger Museo Romantico, der har til huse i et sådan palæ. I dag er bygningen indrettet som museum med prangende lysekroner, rustikke fletmøbler og andre genstande fra de fineste hjem i byen.

Ildvand og pirater

Fra Plaza Mayor spadserer vi til La Canchánchara i El Fortuno. Dette kvarter var i 1700-tallet tilholdssted for nogle af de pirater, der på det tidspunkt hærgede Det Caribiske Hav. Vi følger i piraternes fodspor og besøger det historiske værtshus La Canchánchara, hvor man stadig serverer piraternes foretrukne drik, »Canchánchara«. Den består af agua diente (ildvand), lime, honning og vand. 

Stemning og musik

Aftenen byder på ægte cubansk stemning af bedste skuffe, når vi tager ud i byen og hører lokal musik. En tur til Cuba er ikke komplet uden at opleve det berømte cubanske natteliv. For når tropenatten sænker sig over Cuba, og salsamusikken begynder at fylde gader og stræder, vågner befolkningen for alvor op til dåd. De pulserende rytmer er så fulde af livsglæde, at de ikke kan undgå at virke smittende på enhver. Dette er Cuba, når det er bedst, og få steder opleves det bedre end i Trinidad.

Dag 9 - Sukkermøllernes Dal 

Trinidad blev grundlagt i 1514, men det var først i starten af det 19. århundrede, at byen for alvor fik vind i sejlene. I disse år blev Trinidad udnævnt som provinshovedstad, og hundredvis af franske kolonister strømmede til byen på flugt fra et blodigt slaveoprør på Haiti. De grundlagde mere end 50 små sukkermøller i den nærliggende Valle de los Ingenios nordøst for Trinidad. Navnet betyder »Sukkermøllernes dal«, og navnet er ganske velvalgt, for i løbet af få årtier blev en tredjedel af al Cubas sukker produceret her. Pengene strømmede til Trinidad, og byen blomstrede. Mange af de smukke bygninger, der i dag pryder Trinidads gader, blev bygget med formuer grundlagt på sukker.

Vi skal høre meget mere om sukkerets historie, når vi besøger sukkerplantagen Iznaga. Sukkereventyret varede ikke evigt. Produktionen blev flyttet andre steder hen, og Trinidad lukkede sig inde i sin tidsboble. I Sukkermøllernes dal blev sukkerplantagerne nedlagt lidt efter lidt, og i dag ånder alt fred og ro i dalen. Vi besøger den gamle plantageejendom Iznaga, der var en af områdets rigeste. 

Dag 10 - Trinidad på egen hånd

Dagen er fri til at tage på egne eventyr i Trinidad.

Dag 11 - Autentiske Remedios

Fra Trinidad kører vi til Remedios, der er en af Cubas bedst bevarede hemmeligheder. Præcis som det er tilfældet med Trinidad er Remedios en sand lille perle fra kolonitiden fyldt med stemningsfulde brolagte gader, farvestrålende huse med skyggefulde arkader og støbejernsbalkoner samt adskillige spændende museer. Men i modsætning til Trinidad, har turismen endnu ikke i så høj grad fundet frem til Remedios, hvorfor byen emmer af en mere afslappet og uberørt atmosfære. Det er dog et spørgsmål om, hvor længde en by som denne kan hemmeligholdes.

Remedios i røg og damp

En del af turen ved Remedios foregår med damptog, og det er i sig selv en stor oplevelse at trille gennem de frodige landskaber for fuld damp. 

Autentisk og uturistet

Remedios blev grundlagt af Vasco Porcallo de Figueroa helt tilbage i 1500-tallet. Senor Figueroa var en energisk mand, der efter sigende nåede at blive far til mere end 200 børn. Byens barndom var dog ikke let. Pirater angreb den ene gang efter den anden Remedios, og knap var piratangrebene ophørt, før byen ifølge de stærkt troende indbyggere blev angrebet af »djævelske dæmoner«. I dag ånder alt dog fred og ro i Remedios. Ikke mindst ved kirken Parroquia de San Juan Bautista de Remedios fra 1850'erne, der regnes for at være en af landets smukkeste. Hvis den er åben, kigger vi indenfor. Det er især det fantastiske forgyldte alter og det nænsomt restaurerede træ-loft, der har gjort kirken berømt. Men her er masser af andre bygninger, der vidner om byens historie, og det er en atmosfærefuld oplevelse at vandre rundt i de gamle gader og bare suge stemningen til sig.

Byen er ikke så restaureret som Trinidad, og et par af bygningerne kunne godt trænge til en kærlig hånd. Men Remedios tilbyder et enestående kig ind i det uturistede og autentiske Cuba, som landet sandsynligvis ville have set ud, hvis turisterne aldrig havde fået adgang til denne smukke ø.

Efter at have oplevet Remedios kører vi til Santa Clara, hvor vi bliver indlogeret for natten. 

Dag 12 & 13 - Santa Clara og El Ché

Santa Clara spillede en meget fremtrædende rolle i landets revolutionshistorie. I december 1958 angreb Ernesto Che Guevaras oprørstropper Santa Clara, og på blot to dage sejrede de med hjælp fra de lokale. Dette blev et vendepunkt i revolutionskrigen, hvilket markeres med adskillige statuer af den legendariske oprørsleder rundt om i byen. Under den store statue af Che Guevara på Plaza de la Revolución ligger det mausoleum, hvor Che Guevara blev stedt til hvile i 1997, da hans jordiske rester blev fragtet hertil fra Bolivia.

Tilbage til Havana

Fra Santa Clara fører vejen tilbage mod Havana, hvor vi blandt andet går en tur ad den berømte El Malecón; en otte kilometer lange promenade langs havet. Dette er et populært samlingssted for lokale cubanere, der ynder at vandre op og ned af promenaden mens de nyder udsigten over Floridastrædet, det rige gadeliv samt den svalende briste, der her ruller brisen ind over Havana.

I den ene ende af El Malecón ligger to enorme forsvarsværker og bevogter indsejlingen til Havana Bugten. Det ene af disse, Fortaleza de San Carlos de la Cabaña, var efter sigende så dyrt at opføre, at den spanske kong Carlos den 3. forsøgte at få øje på det gennem sit teleskop fra Madrid. Til den pris, mente han, måtte bygningsværket være stort nok til, at man kunne se det på horisonten. Helt så stort er det ikke, men fra de gamle mure har vi en forrygende udsigt over havet på den ene side og det gamle Havana på den anden.

Sidste indtryk og afskedsmidag

Vi har to nætter i Havana her til slut på rejsen, så vi har god tid til at få de sidste indtryk med. Den sidste aften mødes vi til en lækker afskedsmiddag på en udvalgt lokal restaurant.

Dag 14 - Afrejse fra Havana

Vi kører til lufthavnen og begynder hjemrejsen.

Dag 15 - Hjemkomst til Danmark

Jeres Cuba rejse med dansk rejseleder er nået til vej ende, og vi lander i Danmark.

Cuba med dansk rejseleder

 • Kompetent og indlevende dansk rejseleder
 • Små grupper med max 20 deltagere
 • Stort og spændende udflugtsprogram
 • Med god overnatning og næsten alle måltider
 • Ture i Havana, Viñales, Trinidad og Remedios
 • Tid til afslapning ved Det Caribiske Hav

15 dage fra kr. 20.900,-

Pris pr. person ved 2 voksne

Afrejse: København d. 28. mar 2020

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København / Aalborg / Billund - Havana t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Turistvisum gyldigt i 30 dage
 • Dansk rejseleder
 • Engelsktalende lokalguider
 • Privat transport fra Havana Lufthavn til Bed & Breakfast i Havana
 • 3 nætter i Havana på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad
 • Bustransport fra Bed & Breakfast i Havana til hotel i Viñales
 • 2 nætter i Viñales på Hotel Los Jazmines***, Hotel Rancho San Vicente*** eller La Ermita*** i Standard Room inkl. morgenmad
 • Bustransport fra hotel i Viñales til hotel i Cienfuegos
 • 2 nætter i Cienfuegos på Hotel Faro Luna***, Hotel Jagua*** eller Palacio Azul*** i Standard Room inkl. morgenmad
 • Bustransport fra hotel i Cienfuegos til hotel i Trinidad
 • 3 nætter i Trinidad (Playa Ancon) på Hotel Brisas Trinidad del Mar***, Ancon*** eller Costazur*** i Standard Room med all inclusive
 • Bustransport fra hotel i Trinidad til hotel i Santa Clara
 • 1 nat i Santa Clara på Hotel Los Caneyes*** eller tilsvarende i Standard Room inkl. morgenmad
 • Bustransport fra hotel i Santa Clara til Bed & Breakfast i Havana
 • 2 nætter i Havana på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Bed & Breakfast i Havana til Havana lufthavn
 • Frokost dag 2, 3, 4, 6, 7 og 9
 • Middag dag 4, 5, 8, 9, 10, 11 og afskedsmiddag
 • Entreer, udflugter og transporter i henhold til program

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring – vi anbefaler Gouda rejseforsikring
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører
 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Visum til Cuba er inkluderet i rejsens pris. Husk at jeres pas skal være gyldige i mindst tre måneder efter udrejse af Cuba. Bemærk: Ved mellemlanding i Canada kræver eTA. Dette er ikke inkluderet i prisen. (Pris: 7 CAD)

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Cuba eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Babyer er som hovedregel gratis at have med. Husk dog at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os