CubaRundtiEgneBil-desktop.jpg
shutterstock_362799086Habana Cuba at the National Theatre..jpg
shutterstock_239133820 Man working on Cuba tobacco plantation in Vinales Valley.jpg
Colorful traditional houses in the colonial town of Trinidad in Cuba.jpg
shutterstock_207668812 CAYO SANTA MARIA, CUBA - JULY 16, 2014 Tourists enjoy the beautiful beach with colorful sailboats.jpg
shutterstock_112161071 Man drives old American car on February 20, 2011 in Remedios, Cuba.jpg
shutterstock_182426093 Cuban people hanging out and crossing the cobblestone street in Trinidad, Cuba.jpg
Beautiful tropical beach at the Caribbean island shutterstock_49204522.jpg

Cuba rundt i egen bil

 • Bo i hjertet af Havanas gamle bydel
 • Egen bil på Cuba giver frihed og oplevelser
 • Bjerge, tobaksmarker og landsbyliv i Viñales
 • Musik, stemning og brolagte gader i Trinidad
 • Hvide sandstrande på øen Cayo Santa Maria
 • Inkl. fly, hoteller og billeje og flere måltider

15 dage fra kr. 16.100,-

Pris pr. person ved 2 voksne

Afrejse: Billund d. 07. apr 2019

Rejseplan

Det er en fantastisk oplevelse at rejse rundt på Cuba i egen bil. I kan stoppe, når I har lyst. Gøre en afstikker til en bjerglandsby eller en strand, som I har læst om. Køre ud på eventyr ad småveje mellem bøndernes marker og besøge små søvnige landsbyer, der sjældent får besøg af turister.

Rejsen kort

Rejsen indledes med to spændende dage i Havana. I bor i hjertet af den gamle bydel og har de stemningsfulde gader lige uden for døren.

Fra Havana kører I vestpå mod Viñales-dalen, hvor pukkelformede kalkstensbjerge skyder op gennem den frugtbare slette og kaster skygger på et gigantisk kludetæppe af grønne tobaksmarker. Her kan I møde bønder på arbejde i marken, opleve livet på landet, besøge en lokal cigarfabrik og nyde naturscenerierne. Husk at komme ud af bilen. Cubanerne er både gæstfri og snakkesalige.

Siden fortsætter I til Trinidad. En perle fra den spanske kolonitid og en af de smukkeste og mest charmerende byer på Cuba. Her er det som om, at tiden har stået stille. I bor i et lille byhus midt i byen. Så gå opdagelse i de brolagte gader, nyd stemningen i byen og musikken på et af de mange små spillesteder. Eller tag på vandretur i Topes de Collantes, der byder på vandfald og svale bjergsøer.

Herefter går turen til øen, Cayo Santa Maria, hvor I bor på hotel ned til de kridhvide strande og kan slappe af med All Inclusive. Efter tre nætter på stranden kører I tilbage mod Havana, hvor I har en sidste aften.

Cubanske børn går på gaden i Trinidad

I rejser fra Danmark og ankommer, efter en mellemlanding, til Cubas hovedstad, Havana, sent samme dag. I lufthavnen venter chaufføren på at køre jer til jeres hyggelige Bed & Breakfast, der ligger i hjertet af den gamle bydel. Her indlogeres I for tre nætter.

shutterstock_252314458 Old classic American cars rides in front of the Capitol..jpg

De første dage i Havana er uden bil. Byen opleves bedre til fods, i cykeltaxa eller med en af de lokale taxaer. Og lad det være sagt med det samme: Der er noget ganske særligt over Havana. En nærmest magisk atmosfære, som man ikke finder noget andet sted. Det er svært at sige, om det skyldes byens beliggenhed ved havet, eller om det er synet af de gamle amerikanerbiler, der holder parkeret i gader, der kantes af huse fra den spanske kolonitid. Er det i virkeligheden den oprigtige livsglæde man mærker hos cubanerne, der trods svære betingelser altid synes at kunne finde noget at smile ad – og som får os andre til at smile? Eller er det den gnist, der springer i Havana, når mørket sænker sig over byen og tænder liv i alle de små salsabarer i den gamle bydel? Måske er det en blanding af det hele.

 

 

 

shutterstock_298659509 Group of young Cubans relax on the wall of the Malecon.jpg

Spis en tidlig morgenmad og tag så af sted til byens største marked, Mercado de Cuatro Caminos. Markedet har eksisteret i næsten 200 år, og her kommer bønder fra landbrugskollektiverne for at sælge deres afgrøder. Det er et livligt og farverigt marked, hvor tusindvis af lokale hver dag handler de daglige fornødenheder. Her er boder med bjerge af grøntsager, brægende geder, tøj, isenkram, og svinehoveder, der ser til fra slagterens disk. Her er travlhed, stemning og masser af mennesker. Men næsten ingen turister.

Find inspiration til flere oplevelser i Havana

shutterstock_201710795 Valle de los Ingenios (Valley sugar mills).jpg

Tiden er inde til at forlade Havana og drage videre til Viñales. Efter morgenmaden kan I tage en taxa til biludlejningskontoret, hvor bilen står klar. Fra Havana kører I vestpå mod Viñales-dalen. På vejen er det værd at besøge Las Terrazas. Navnet henviser til de skovklædte terrasser, som bønder og skovarbejdere har skåret ud af bjergenes skråninger. Terrasserne er resultatet af et skovrejsningsprojekt, som kommunisterne satte i værk, da de kom til magten. På køreturen op til Las Terrazas kan I, inde mellem træerne, skimte ruinerne af de gamle kaffeplantager, der havde deres guldalder i begyndelsen af 1800-tallet. Er sulten begyndt at melde sig, kunne I stoppe ved Restaurant El Romero, som har specialiseret sig i retter med økologiske grøntsager dyrket i området. Kig også forbi Caféen Patio de Maria, der brygger en fantastisk kop kaffe. Så er I klar til at gå en tur i landsbyen for at se, hvad kunstnerne har frembragt i deres små gallerier og værksteder. I kunne også vælge at tage på vandretur i de naturskønne omgivelser, der er kendt for sit rige fugleliv. Og skulle I få lyst til en dukkert, så er det svært at forestille sig en mere idyllisk plet end Baños San Juan, der er en serie naturlige bassiner med små fald og klart, rent vand. Her er der også en lille café, hvor I kan få lidt at spise og et sted, hvor I kan skifte til badetøj.

Den smukke Viñales-dal

Fra Las Terrazas fortsætter I vestpå mod provinsen Pinar del Rio, der på mange måder er anderledes end resten af Cuba. Landskabet domineres af en kæde enestående kalkstensbjerge, der skyder op gennem den frugtbare slette omkring byen Viñales. I bjergenes skygge ligger et vidtstrakt kludetæppe af frodiggrønne marker. 

Tobak og cigarer

Det er her de dyrker verdens fineste tobak. I kan eventuelt gøre stop i provinshovedstaden, Pinar del Rio. Her er det værd at besøge tobaksfabrikken Fábrica de Tabacos Francisco Donatien i gaden Calle Antonio Maceo (lige overfor Plaza de la Independencia). Flere fine cigarmærker er rullet på denne berømte cigarfabrik.

Gå en tur gennem rulle-hallen, hvor tobaksarbejderne underholdes med højtlæsning af nyheder og noveller, mens de arbejder. Her kan I også se, hvordan den endelige sortering, mærkning og pakning af cigarerne foregår. Skulle I have lyst til at købe en kasse cigarer med hjem, så kan de købes på fabrikken eller på det velassorterede Casa del Habano på den anden side af gaden. Fabrikken er åben mandag til fredag fra kl. 09:00 til 12.00 og fra 13.00 til 16.00, lørdag fra kl. 09.00 til kl. 12.00. Entréen er 5 USD pr. person, og omfatter en guidet rundvisning, der varer 15 til 20 minutter. Samme åbningstider er der på den lille likørfabrik, Casa Garay Fábrica de Guayabitas del Pinar, der ligger på Calle Isabel Rubio. Her producerer man den lokale sukkerrørslikør, Guayabita del Pinar. Den kommer i en sød og en tør version og er destilleret på bær. Det koster 1 USD at komme ind, og det omfatter som regel en omvisning og en smagsprøve.

Bed & Breakfast i Viñales

Ved ankomst til Viñales indlogeres I på et hyggeligt Bed & Breakfast for tre nætter. Viñales er en hyggelig by med en landlig stemning og en afslappet atmosfære. En by uden den store trafik. Hvor bønder i stråhat kører af sted til markerne på ramponerede knallerter eller ses til hest på gaderne i byen, der præges af pastelfarvede huse med røde tegltage og skyggefulde verandaer. Hotellerne har gode restauranter målt efter cubansk målestok, men der er også enkelte gode restauranter i byen. Prøv for eksempel den populære Casa de Don Tomas, der har til huse i en gammel kolonitidsvilla på adressen Salvador Cisneros 140.

Beautiful tropical beach at the Caribbean island shutterstock_49204522.jpg

Det er fantastisk at have egen bil til rådighed i Viñales-dalen. På den måde kan I komme ud på nogle af de mange småveje, hvor man møder de lokale tobaksbønder, der pulser på hjemmerullede cigarer, mens de pløjer den røde jord med oksen spændt for ploven eller tilser de kostbare planter. Herfra kommer de blade, der rulles til verdenskendte mærker som Cohiba, Montecristo og Romeo y Julieta.

Mød de lokale bønder

I skal naturligvis ud og se nærmere på afgrøderne på marken, og når man kommer alene i egen bil, er det lettere at komme i snak med de lokale – uanset om man kan spansk eller ej.

Fortsæt til den berømte klippehule, Cueva del Indio. Her kan I udforske indianerhulen til fods og på en sejltur ad en underjordisk flod, der forgrener sig på kryds og tværs i klippehulen. Grottens navn hentyder til de indfødte indianere, der oprindeligt brugte grotten som gravsted og siden gemte sig her under spaniernes erobring. Prisen for at få adgang til hulerne er i skrivende stund 5 CUC pr. person.

I dalen Dos Hermanes kan I se enorme klippemalerier med forhistoriske motiver frembragt af fremtrædende latinamerikanske kunstnere i 1960'erne. Entreen er beskedne 1 CUC pr. person – og stedet har en udmærket lille restaurant.

Slavehistorie og smukke strande

Herfra kunne I tage til El Palenque de los Cimarrones, der i sin tid var tilflugtssted for afrikanske slaver, som var stukket af fra trældommen i plantagerne. El Palenque de los Cimarrones er et sted med en spændende historie og en mulighed for at stifte bekendtskab med den specielle afro-cubanske religion, Santeria, der er en forunderlig blanding af katolicisme og afrikansk overtro.

I kan også vælge at køre en tur nordpå til Cayo Jutías, en lille ø med smukke strande. Den fineste rute dertil går via El Moncada og Minas de Matahambre gennem bølgende pinjeklædte bakker. For at komme over til øen, kører I ad en smal landtange. Adgang til øen koster 5 CUC pr. person, men til gengæld har man følelsen af, at man er en af de få, der har opdaget denne lille perle. I egen bil tager det 45 minutter til 1 time at køre til Cayo Jutías. Øen har en lille restaurant med speciale i seafood og udsigt til det lyseblå vand og de hvide strande.

Colorful traditional houses in the colonial town of Trinidad in Cuba.jpg

Fra til Viñales går turen til Trinidad. Det er en relativt lang dag bag rattet, så tag tidligt afsted og giv jer god tid til turen. Trinidad, der ligger ved Det Caribiske Hav, er en af Latinamerikas bedst bevarede byer fra den spanske kolonitid. Og så er byen efter vores mening en af de smukkeste og mest stemningsfulde på Cuba. Her indlogeres I for tre nætter på et hyggeligt Bed & Breakfast (casa particulares) midt i den gamle by. Værelserne er med eget bad og toilet. De er pæne og rene, og ofte har de små byhuse en lille have eller en tagterrasse, hvor man kan nyde en øl, en drink eller en kop kaffe oven på en oplevelsesrig dag. Opholdet er med morgenmad. Men drømmer I om et godt hjemmelavet aftensmåltid, så bestil en gang aftensmad hos jeres værter. Det er ofte endnu bedre end på restauranterne ude i byen.

shutterstock_464100611 TRINIDAD - CUBA 12.03.2015 Kids are playing baseball in the streets in Trinidad.jpg

Spis morgenmad og tank energi til at tage hul på en dag med masser af oplevelser og indtryk. Gå en tur gennem de brolagte gader, der kantes af lave pastelfarvede huse med smedejernsgitre og røde tegltage. Udenfor sidder de gamle koner med deres håndarbejde og følger med i livet på gaden, nikker og smiler til naboer og fremmede – og skæver til mændene, der sidder rundt om i små grupper og spiller domino, diskuterer de seneste baseball-resultater og får en sludder om løst og fast.

Tiden har stået stille i Trinidad

Der er næsten ingen trafik, og man har en følelse af, at tiden har stået stille i Trinidad. Følg gaderne til Plaza Mayor, den centrale plads i Trinidad. Rundt om pladsen ligger storslåede palæer og fornemme huse opført af spanske sukkerbaroner i kolonitiden. Dengang Trinidad var en af Cubas mest velhavende byer. Hvis I har lyst til at se palæerne indefra, så er Museo Historico Municipal og Museo Romantico bestemt et besøg værd. Ikke langt fra Plaza Mayor ligger Casa Templo de Santería Yemayá, der er et tempel for den afro-cubanske religion Santería. Indenfor er der et alter for havgudinden Yemayá, som de lokale bringer alle mulige offergaver til. Bliv ikke forskrækket, hvis en af stedets præster pludselig dukker frem. Han vil sikkert prøve at forklare, hvad det hele handler om – og som oftest på spansk.

Kloster med udsigt

Tag herfra til det tidligere kloster San Francisco de Asís, der i dag er indrettet som museum for de af byens indbyggere, der faldt i revolutionskampen mod Batista eller under krigen i Angola. Fra museet er der adgang til det store klokketårn, der knejser højest af alle i Trinidad. Fra tårnets top er der en enestående udsigt over byen og det omkringliggende landskab.

Nede på jorden igen venter et nyt spændende kapitel i byens historie. I 1700-tallet vrimlede Det Caribiske Hav fuld med pirater, der hærgede og plyndrede. Rygterne om Trinidads rigdomme pirrede de lovløses griskhed, og de ankrede ofte op i bugten ud for Trinidad og gik på plyndringstogt i land. Følg i piraternes fodspor til deres stamværtshus La Canchánchara, som stadig serverer piraternes foretrukne drik, ”Canchánchara“. Drikken indeholder naturligvis en god sjat rom.

Hvis Plaza Mayor er stille om dagen, så er der til gengæld masser af liv og atmosfære på de små listige barer og i de hyggelige restauranter om aftenen. Så overvej om I skal returnere i aften og følge efter de lokale til byens Casa de la Trova, hvor der er levende musik hver aften. Et andet fint sted er Palenque de los Congos Reales, en hyggelig lille gård med dans og musik under åben himmel

shutterstock_201710795 Valle de los Ingenios (Valley sugar mills).jpg

I har endnu en dag til at nyde stemningen i Trinidad og udforske området omkring byen. En mulighed kunne være en udflugt til Sukkermøllernes Dal, der ligger lidt udenfor byen. Her i de store sukkerrørsplantager tog spanierne hurtigt livet af de indfødte indianere. Siden hentede de slaver hertil fra Afrika og skabte en sukkerproduktion, der gjorde Trinidad til en af Cubas rigeste byer. De lokale guider kan fortælle om slavehandlen, sukkerbaronerne og den afrikanske kulturarv på turen til Sukkermøllernes Dal, hvor I blandt andet besøger ruinerne af den gamle plantageejendom Manaca Iznaga. Turen kan gøres i egen bil eller med det næsten 100 år gamle damplokomotiv, der er blevet sat i stand og i adstadigt tempo pruster sig vej gennem det grønne landskab.

På opdagelse i gaderne - eller tag på stranden

I kan også vælge at gå på opdagelse i Trinidads snørklede gader, besøge et af byens markeder eller tage en tur til de flotte sandstrande ved Det Caribiske Hav. Og så er der jo som bekendt stemning, musik og dans om aftenen i Trinidad.

Cayo Santa Mria 1.jpg

Efter morgenmaden er der afgang mod paradisøen Cayo Santa Maria. Overvej et stop i Santa Clara, der spiller en fremtrædende rolle i landets revolutionshistorie. I december 1958 angreb Ernesto Che Guevaras oprørstropper Santa Clara, og på blot to dage besejrede de regeringshæren – blandt andet med hjælp fra de lokale. Den historie er man stolte af i Santa Clara. Og den dag i dag rummer byen mange statuer af den legendariske oprørsleder Che Guevara. Under den store statue af Che Guevara på Plaza de la Revolución ligger et mausoleum, hvor Che Guevara blev stedt til hvile i 1997, da hans jordiske rester blev bragt hertil fra Bolivia. 

Mod stranden og Cayo Santa Maria

Fortsæt videre nordpå mod Cayo Santa Maria, hvor det sidste stykke går over en smal landtange, der forbinder øen med fastlandet. Her indlogeres I på et hotel for tre nætter med All Inclusive og en fin beliggenhed ned til de kridhvide sandstrande.

shutterstock_207668812 CAYO SANTA MARIA, CUBA - JULY 16, 2014 Tourists enjoy the beautiful beach with colorful sailboats.jpg

I har to hele dage til at slappe af og nyde de smukke strande ved Cayo Santa Maria. Det perfekte sted at lade de mange indtryk fra rejsen bundfælde sig.

Besøg eventuelt Remedios

Skulle I have lyst til yderligere eventyr, så er der ikke langt til Remedios. En lille overset perle af en by, der på mange måder minder om Trinidad. Her kommer der bare ingen turister. Byen ligger lige indenfor på fastlandet. Det kunne også være et stop på vejen, når I atter sætter kurs mod Havana.

 

shutterstock_165040445 Astonishing dancers performing in Tropicana in Havana,.jpg

Når I har spist morgenmad og pakket går turen mod Havana. Som sagt bør I overveje et stop i Remedios, der har en både autentisk og stemningsfuld atmosfære. Kør videre mod motorvejen, der fører jer den direkte vej til Havana. Vel fremme om eftermiddagen afleveres bilen på udlejningskontoret, og I kan tjekke ind på jeres Bed & Breakfast for den sidste nat på Cuba. I bor i hjertet af byen med den gamle bydels restauranter og små spillesteder indenfor gåafstand. Så nyd den sidste aften I Havana.

shutterstock_252314458 Old classic American cars rides in front of the Capitol..jpg

I afhentes på jeres Bed & Breakfast tidligt om morgenen og køres til lufthavnen. Hjemrejsen til Danmark kan begynde.

I lander i Danmark efter en fantastisk rundrejse på Cuba.

Havanna rummer masser afd farverige bygninger

På nogle afgange kan I se frem til at flyve med Air Canada, der flyver fra København via Toronto til Havana. På udrejsen er der kun et ganske kort stop i Toronto, inden I flyver videre til Havana. På hjemrejsen er der, på nogle af afgangene, et stop i Toronto på ca. 8 timer. På disse afgange ankommer I om formiddagen og skal først af sted sidst på dagen igen. Det åbner mulighed for, at I at kan tage en tur ind til Toronto og opleve byen. Der går tilmed et tog fra Toronto Lufthavn til Toronto centrum, hvilket betyder, at I kan komme fra lufthavnen til downtown Toronto på omkring 20 minutter. Bagagen skal I ikke tænke på. Den er tjekket ind hele vejen til København. Toronto er en spændende by, der bestemt er værd at opleve, når I nu alligevel er der. Derfor har vi lavet denne lille folder, der fortæller om de mange muligheder. Læs folderen her

OBS: For danskere er der ikke noget krav om visum i Canada, men når I flyver via Canada, skal der for udrejser efter 1. marts 2016 udfyldes en eTA registrering – pris CAD 7 (ca. DKK 35,-) se mere på følgende link: www.canada.ca/eta.  

Casa particulares

Når I bestiller en rejse, der inkluderer privat indkvartering i casa particulares, skal I være opmærksomme på, at den adresse, der står anført på voucheren, som regel er adressen på det casa, hvor vores lokale kontaktperson bor. Det hænder, at I bliver indkvarteret på et af de 2-3 alternative indkvarteringssteder, Check Point Travel på forhånd har godkendt som samarbejdspartnere – ofte familiemedlemmer til vores kontaktperson. 

Da denne rejse er med rundtur i bil, vil vi gerne give et godt råd videre fra nogle af vores kunder, der anbefaler at hente et offline kort over Cuba til Ipad eller smartphone. På den måde har I hele tiden et godt Cuba-kort ved hånden - også selvom I er offline. Programmet er en app med navnet "Cuba Offline Map" (lavet af App Makers Ltd). Det koster 89 kroner i App Store og skulle være perfekt at finde rundt med, da selv den mindste grusvej er med på kortet, og fordi I hele tiden kan følge med i, hvor langt I er.

Ser jeres drømmerejse anderledes ud end den skitserede, så send os en rejseforespørgsel, og I får et uforpligtende tilbud fra en af vores rejsekonsulenter.

Køber I jeres rejse til Cuba hos os, så er visum inkluderet i rejsens pris. 

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og vælg flere værelser.

Juster antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Din rejse

(Cuba rundt i egen bil)
Gem tilbud
Klik her og få et tilbud på rejsen tilsendt på mail.
Eller
Bestil rejsen nu
Klik her, hvis du er klar til at bestille rejsen.
Sender oplysninger...
Der skete en fejl under generering af din ordre

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Vi skal bruge de mest almindelige informationer om dig, så vil du efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København / Aalborg / Billund - Amsterdam - Havana t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Turistvisum gyldigt i 30 dage
 • Privat transport fra Havana Lufthavn til Bed & Breakfast i Havana
 • 3 nætter i Havana på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad
 • 3 nætter i Viñales på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad
 • 3 nætter i Trinidad på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad
 • 3 nætter ved Cayo Santa Maria på Hotel Melía Cayo Santa María*** (eller tilsvarende) i Standard Room med All Inclusive
 • 1 nat i Havana på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Bed & Breakfast i Havana til Havana Lufthavn
 • 10 døgns billeje af typen Peugeot 206 eller tilsvarende. Lejen er inkl. 1 fører samt fri kilometer. Afhentning og aflevering i Havana

Prisen inkluderer ikke

 • Forsikringer på bilen (fra 20,- CUC pr. dag)
 • Depositum på billejen (fra 250,- CUC)
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Visum er inkluderet i rejsens pris. Husk at jeres pas skal være gyldige i mindst tre måneder efter udrejse af Cuba.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Cuba eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åbent alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig.

Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning
Babyer er som hovedregel gratis at have med. Husk dog at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Læs mere.
Typical street scene with people and colorful buildings_143563039.jpg
shutterstock_239133820 Man working on Cuba tobacco plantation in Vinales Valley.jpg
Fandt du ikke lige hvad du ledte efter?
Så ring endelig på 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os