000Bmeliacayosantamaria General+Aerial
Havana og badeferie på Cayo Santa Maria Pakken inkluderer fly, transport, casa med morgenmad i Havana og hotel med all-inclusive på Cayo Santa Maria
Se galleri

Havana og badeferie på Cayo Santa Maria

 • Charmerende Havana og badeferie med all inclusive
 • 4 nætter i Havana på hyggeligt minihotel
 • Brolagte gader, musik og stemning i det gamle Havana
 • 6 nætter på Cayo Santa Maria på 4-stjernet strandresort
 • Tropeø, hvide sandstrande og resort med all inclusive
 • Inkl. fly, hoteller, transport og badeferie med all inclusive

12 dage fra kr. 9.850,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: Hamborg d. 16. okt 2021

Rejseplan

Oplev den fantastiske stemning og folkelivet i Cubas charmerende hovedstad Havana. Herfra går turen til tropeøen Cayo Santa Maria. Øen har efter vores mening de flotteste strande på Cuba. Her venter 6 nætter med all inclusive og forkælelse i topklasse på det 4-stjernede Melia Cayo Santa Maria, der ligger helt ned til stranden. En rejse med oplevelser og afslapning – og et hit hos både par og familier.

Caya Santa Maria Strand (1)

Rejsen kort:

På denne rejse får I mulighed for at opleve Cubas stemningsfulde hovedstad Havana og nyde en lækker badeferie på en af de absolut smukkeste strande på Cuba. Badeferien er henlagt til tropeøen Cayo Santa Maria, hvor I indlogeres for 6 nætter med all inclusive på det skønne 4-stjernede strandresort Melia Cayo Santa Maria.

På denne rejse til Cuba tilbringer I først 3 nætter i Havana. En by med masser af stemning og atmosfære. Her er brolagte gader, der kantes af huse fra den spanske kolonitid. Torvepladser, hvor de lokale spiller kort og domino foran den lokale kirke. Farverige markeder med tøj- og grøntsagsboder. Hyggelige restauranter indrettet i gamle herskabslejligheder og små spillesteder, hvor salsamusikken trækker både lokale og turister på dansegulvet. Snup en svingom og en tur i en gammel amerikanerbil langs med den berømte strandpromenade. Tag på byvandring med en stedkendt lokalguide, der kan vise jer byens ”hemmeligheder” og give jer historien om Fidel og revolutionen. I bor på et hyggeligt minihotel i hjertet af Havana og har eventyret lige udenfor døren.

Fra Havana går turen til jeres strandresort på tropeøen, Cayo Santa Maria. Her indlogeres I for 6 nætter på det 4-stjernede Melia Cayo Santa Maria med all inclusive og adgang til den strand, der efter vores mening er den flotteste på Cuba. Og det siger ikke så lidt. Stranden strækker sig over flere kilometer. Sandet er kridhvidt, og havet skifter fra klar lyseblå til dyb mørkeblå i horisonten. En rigtig caribisk badeferie venter jer.

Havanagade.jpg

I rejser fra Danmark og har en enkelt mellemlanding på flyrejsen til Havana. I ankommer samme dag og modtages af vores lokale repræsentant i lufthavnen. Herfra går turen til jeres hyggelige minihotel, der ligger i hjertet af Havanas gamle bydel. Her bor I med de brolagte gader og eventyret lige udenfor døren. Hotellet er indrettet i et af de historiske huse, der har både charme, sjæl og patina. Ingen værelser er ens, men alle værelser har aircondition samt eget bad og toilet. I indlogeres for 3 nætter, hvilket giver jer god tid til at opleve den fantastiske stemning i Cubas hovedstad, Havana.

Lidt afhængigt af hvilket flyselskab I rejser med, ankommer I enten sidst på eftermiddagen eller hen på aftenen. Så måske har I lyst til at gå lidt på opdagelse allerede på ankomstdagen. En mojito på en tagterrasse eller en kold øl på en lille restaurant er måske en meget god måde lige at ankomme på.

HAVANNA - I har fire nætter i Havanna, og dermed god tid til at gå på opdagelse.

Der er noget ganske særligt over Havana. En nærmest magisk atmosfære man ikke finder noget andet sted. Det er svært at sige, om det skyldes byens beliggenhed ved havet eller om det er synet af de gamle amerikanerbiler, der triller ned ad strandpromenaden med Atlanterhavet på den ene side og afskallede huse fra den spanske kolonitid på den anden. Er det den oprigtige livsglæde man mærker hos cubanerne, der trods svære betingelser altid synes at kunne finde noget at smile ad – og som får os andre til at smile? Eller er det den gnist, der springer i Havana, når mørket sænker sig over byen og tænder liv i alle de små salsabarer i den gamle bydel? Måske er det en blanding af det hele. Under alle omstændigheder er det svært ikke at forelske sig i Havana. Det vil I erfare allerede i dag. For lige udenfor hotellet ligger den gamle bydels stemningsfulde gader og venter på at blive udforsket.

Vi har givet vores forslag til spændende oplevelser I kunne få i Havana her

02Meliacayostamaria Generalpool 1200X628

Så er dagen kommet til, at I skal tage afsked med Havana. Det er måske en smule vemodigt. Man har det lidt som om, at man har oplevet noget unikt. Noget, der måske er på vej til at forsvinde. Fra Havana rejser I med turistbus af god kvalitet til Cayo Santa Maria. Når det kan lade sig gøre at tage bussen til en ø, der ligger næsten 40 kilometer ude i havet, så skyldes det, at cubanerne har bygget en spektakulær landevej, der forbinder en hel masse småøer – lidt som man ser det i Florida Keys.

Busturen tager ca. 6 timer, men den er komfortabel, og der er 2 stop undervejs. Når I kommer frem, så får I belønningen. For på Cayo Santa Maria finder I efter vores mening de smukkeste strande på Cuba, og jeres resort ligger lige ned til vandet.

På Cayo Santa Maria indlogeres I for 6 nætter med All Inclusive på det lækre 4-stjernede resort Melia Cayo Santa Maria. Mange steder figurerer hotellet som 5-stjernet, men vi er lidt mere konservative og har tildelt hotellet 4 store stjerner.

Hotellet er opført i bungalowstil og har store, flotte værelser med alt hvad man kan ønske sig af et 4-stjernet hotel. Hotellet har gode faciliteter, et fantastisk poolområde og måske Cubas flotteste strand. Sandet er nærmest kridhvidt og havet skifter farve fra gennemsigtig grøn-blå i strandkanten til dyb mørkeblå i horisonten. En udsigt, der føles som en belønning, når man ligger i parasollens skygge og en gang imellem lige kigger hen over kanten af sin bog. Og så er der aldrig langt til hotellets barer og restauranter, hvor jeres all inclusive giver jer adgang til alskens drikkevarer, måltider og snacks.

Hotellet arrangerer en række forskellige aktiviteter i dagtimerne, og flere aftner om ugen er der dans, musik eller shows, som man kan deltage i, hvis man har lyst.

Shutterstock 551089642 (1)

I dag går turen med bus tilbage til Havana, hvor I indlogeres for en enkelt nat på jeres minihotel. Gensynet med Havana er en god måde at runde rejsen af på. Gå en tur i de stemningsfulde gader og find jer en god paladar (restaurant drevet af private cubanere). Ofte er de små restauranter indrettet i gamle herskabelige lejligheder med spanske fliser på gulvet, stuklofter, malerier på væggene og franske skodder, der åbner op til smedejernsbalkonerne og den lune aftenluft. Andre steder kan I sidde på en tagterrasse under åben himmel med udsigt til byens lys og silhuetterne af de store kirketårne, der rejser sig over tagene i Habana Vieja.

Shutterstock 790184866

Vi har arrangeret privat transport for jer på hjemrejsedagen. Chaufføren kommer og henter jer på hotellet på det aftalte tidspunkt, og fra hotellet går turen nu til lufthavnen i Havana. Flyrejsen er med en enkelt mellemlanding undervejs – og der flyves hen over natten, så I ankommer til Danmark næste dag.

Revolution Museum Havana.jpg

Så er I hjemme igen efter en fantastisk rejse til Cuba, hvor I har oplevet den fascinerende hovedstad Havana og har nydt livet på Cayo Santa Maria på et skønt resort med All Inclusive og skønne, hvide sandstrande.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark- Havana t/r
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Turistvisum gyldigt i 30 dage
 • Privat transfer fra Havana lufthavn til minihotel i Havana
 • 3 nætter i Havana på minihotel Hostal Balcones Muralla*** med morgenmad (2 voksne og 2 børn indlogeres i 2 dobbeltværelser)
 • Bustransport fra Havana til hotellet på Cayo Santa Maria
 • 6 nætter på Cayo Santa Maria på Melia Cayo Santa Maria**** i Classic Room med all inclusive (2 voksne og 2 børn deler to queensize dobbeltsenge)
 • Bustransport fra hotellet på Cayo Santa Maria til Havana
 • 1 nat i Havana på Hostal Balcones Muralla*** i dobbeltværelse med morgenmad (2 voksne og 2 børn indlogeres i 2 dobbeltværelser)
 • Privat transfer fra hotellet i Havana til Havana Lufthavn

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Enkeltværelsestillæg
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Visum til Cuba er inkluderet i rejsens pris. Husk at jeres pas skal være gyldige i mindst tre måneder efter udrejse af Cuba. Bemærk: Ved mellemlanding i Canada kræver eTA. Dette er ikke inkluderet i prisen. (Pris: 7 CAD)

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Cuba eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
VARADERO - Find en plads i skyggen og se ud over det krystalklare hav.
HAVANNA - Udforsk de stemningsfulde gader og oplev det cubanske hverdagsliv.

Inspiration

HAVANNA - de imponerende gamle amerikanerbiler på gaden udenfor det historiske Garcia Lorca teater, Check Point Travel
Gadeliv, stemning og charme
HAVANNA - farvestrålende kvinder med kæmpecigarer tjerner til dagen og vejen ved at lade sig fotografere, Check Point Travel
Høj cigarføring
VARADERO - På denne rejse har I god tid til at nyde nogle af Cubas smukkeste strande
Se vores yndlingsstrande
Se alle rejser til:
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os