Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
kontrasternescuba-desktop_ny_650x1800.jpg
GUARDALAVACA - Den hvide palmestrand giver jer mulighed for at flade ud og lade rejseoplevelserne bundfælde sig.
shutterstock_319284563 CAMAGUEY Street view of UNESCO heritage city centre, old square with bicycles used for transport.jpg
KONTRASTERNES CUBA - På denne rejse oplever I nogle af Cubas mest interessante steder i både øst og vest.
shutterstock_375536410 Playa Ancon or Ancon Beach in Trinidad, Cuba.jpg
TRINIDAD - Fra Havanna går turen til Trinidad, hvor I har god tid til at se nærmere på de hyggelige gader, caféer og restauranter.
shutterstock_307424342 Cuba Havana 2005 Year December 10 .Old man with big cigar on the Havana street.jpg
HAVANNA - Rejsen begynder med nogle dage i Havanna, hvor I kan gå på opdagelse fra jeres centralt beliggende casa.

Program & kort

1

Havana

2 nætter:

Kolonitidsbygninger, dollargrin og masser af sjæl

2

Trinidad

3 nætter:

Cubas hyggeligste kolonitidsby og lækker strand

3

Camaguey

1 nat:

Stemningsfuld by med snørklede og livlige gader

4

Santiago de Cuba

2 nætter:

Skøn, historisk by fyldt med musik og kultur

5

Guardalavaca

3 nætter:

Lækre strande og all inclusive

Rejseplan

På denne rejse møder I alle Cubas ansigter fra maleriske Havana over charmerende Trinidad og Camagüeys labyrintiske gader til  Guardalavacas kridhvide sandstrande. I kommer rundt med komfortabel, airconditioneret bus og bor på hyggelige cubanske casas (bed & breakfast) undervejs.

CUBA - de lokale, og især kvinderne, er ikke bange for gå klædt i farverige kjoler, bukser og hovedbeklædninger, Check Point Travel

Rejsen kort

Der er en helt særlig stemning i Havanas gamle bydel, hvor nye restauranter, caféer, gallerier og småbutikker i stigende grad finder vej blandt de historiske bygninger. Det hele opleves bedst til fods eller fra bagsædet af en klassisk amerikanerbil med toppen nede. I Trinidad får man kolonitidens Cuba tæt ind under huden blandt de pastelfarvede huse og brostensbelagte gader, og så kan man skylle støvet af i Det Caribiske Hav. Camagüeys labyrintiske gader er på UNESCOs Kulturarvsliste og med god grund. Gå på eventyr blandt hyggelige torvepladser, smukke kirker og find jeres egen favoritrestaurant.

Charmerende Santiago de Cuba er en smeltedigel af forskellige kulturer og etniske grupper, hvilket har sat sit tydelige aftryk i byens unikke udbud af kulturelle arrangementer. Guardalavacas kridhvide sandstrande og azurblå hav er det perfekte sted at slutte af med et par dages afslapning.

shutterstock_451978522 El Rum Rum restaurant on Empedrado street in the La Habana Vieja.jpg

Ud på eftermiddagen ankommer I til Havana, hvor en repræsentant fra vores kontor i Havana vil byde jer velkommen og vise jer vej til den bil, som kører jer til jeres hyggelige indkvartering i hjertet af den gamle bydel, Habana Vieja. Her indlogeres I på Bed & Breakfast (casa particualares) for to nætter.

KONTRASTERNES CUBA - På denne rejse oplever I nogle af Cubas mest interessante steder i både øst og vest.

Der er noget ganske særligt over Havana. En næsten magisk atmosfære man ikke finder noget andet sted. Det er svært at sige, om det skyldes beliggenheden ved havet eller de farverige amerikanerbiler, der her triller rundt mellem levn fra revolutionen og smukke bygninger fra den spanske kolonitid. Byens storsmilende og livsglade befolkning samt gademusikanterne har bestemt også noget med det at gøre. Det samme har gnisten, der tændes i Havana, når mørket falder på, og hede salsarytmer siver ud fra de små dansesteder og fylder de charmerende gamle gader med eksotisk musik. Hvad det end er, der gør Havana så enestående, har vi sat hele dagen af til at dykke ind under huden på denne dybt sjælfyldte by og opleve en perlerække af den gamle bydels største seværdigheder.

Læs om vores anbefalinger til spændende oplevelser i Havana

TRINIDAD - I Trinidad mærker I stemningen i den gamle spanske kolonitidsby.

Tidligt op og afsted mod en af Cubas mest intime og hyggelige byer, Trinidad. Turen går gennem frodigt landbrugsland langs med Autopista Nacional, der forbinder Havana i Vest med Santiago de Cuba i Øst. Fremme i Trinidad, indlogeres I på et centralt beliggende casa particulares, hvor værtsfamilien vil tage venligt imod jer og fortælle lidt om stedet og mulighederne. Ikke langt fra jeres indkvartering ligger små restauranter, et lille marked, hyggelige gallerier med udstillinger af spirende cubanske kunstnertalenter og caféer, hvor I kan nyde en kop stærk cubansk kaffe.

Få inspiration til hvad I kan opleve i Trinidad

PLAZA MAYOR, TRINIDAD - Trinidads smukke pladser og elegante bygninger stammer fra byens tid som spansk kolonitidsby.

Fra jeres Bed & Breakfast er det nemt at følg gaderne til Plaza Mayor, den centrale plads i Trinidad. Rundt om pladsen ligger storslåede palæer og fornemme huse opført af spanske sukkerbaroner i kolonitiden. Dengang Trinidad var en af Cubas mest velhavende byer. Hvis I har lyst til at se palæerne indefra, så er Museo Historico Municipal og Museo Romantico bestemt et besøg værd.

Læs mere om oplevelser i Trinidad her

CAMAGÜEY - Fra Trinidad kommer I til Camagüey, hvis snørklede gader indbyder til at blive udforsket.

Afgang fra Trinidad med kurs mod Camagüey. Omgivet af flade landskaber, nedlagte sukkermøller, græssende kvæg, der passes af lokale cowboys til hest, ligger Cubas katolske højborg, Camagüey. En by som ingen andre. En helt unik byplanlægning, præget af tidligere tiders konstante trussel fra blodtørstige pirater, har resulteret i et sirligt netværk af smalle gader og stræder, der indimellem ender blindt og ”fanger” den rejsende.

Læs mere om hvad I kan opleve i Camagüey.

SANTIAGO DE CUBA - Fra Camagüey tager I videre til Santiago de Cuba. Her har I to nætter, så altså god tid til at se nærmere på Cubas næststørste by.

Fra Camagüey kører I videre østpå til Cubas næststørste by, Santiago de Cuba. Det østlige Cubas hovedstad er en sand smeltedigel af kulturelle strømninger, og i gaderne møder I et helt unikt miks af forskellige etniciteter, som ikke opleves andre steder.

Få inspiration til hvad I kan opleve i Santiago de Cuba

BADEFERIE - I har tre nætter på et strandhotel med all inclusive ved den skønne strand nær Guardalavaca.

Fra Santiago de Cuba kører I til de skønne, kridhvide strande omkring Guardalavaca. Her indlogeres I for tre dage på et herligt strandhotel med all inclusive. Det er tid til at slappe af, nyde de skønne strande og azurblå vand, og måske reflektere lidt over de mange højdepunkter I har oplevet på turen indtil nu.

GUARDALAVACA - Den hvide palmestrand giver jer mulighed for at flade ud og lade rejseoplevelserne bundfælde sig.

I har to hele dage til afslapning ved stranden. For de aktive er der gode muligheder for at snorkle eller dykke langs med kysten. Det er også muligt at leje en cykel eller knallert og tage rundt til områdets forskellige strande.

HAVANNA - Calle Obispo med Hemmingways foretrukne hotel, det lyserøde Ambos Mundos, forbinder Parque Central med Plaza de Armas, Check Point Travel

I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Holguín for at tage indenrigsflyet tilbage til Havana. Der er afsat næsten to hele dage til at gå på opdagelse i Havanas enorme udvalg af spændende seværdigheder, store kulturoplevelser, og mange små hyggelige restauranter og intime spillesteder. De fleste større seværdigheder har I måske været forbi i forbindelse med de første dage i Havana, men her er heldigvis rigeligt at gå i gang med.

Læs mere om hvad I kan opleve i Havana

HAVANNA - de gamle revolutionshelte fejres fortsat og ses ofte som kunstneriske vægmalerier rundt om i byen, Check Point Travel

Det er tid til at gøre de sidste indkøb og nyde formiddagen i charmerende Havana, inden I bliver hentet og kørt til lufthavnen i god tid til at få ordnet formalia i forbindelse med hjemrejsen.

Efter en eventyrlig rundtur rundt i "kontrasternes Cuba" lander I igen i Danmark. 

 

Kontrasternes Cuba

 • Latinamerikas mest charmerende hovedstad, Havana
 • Musik og kolonitidsstemning i hyggelige Trinidad
 • Gå på opdagelse i Camagüeys labyrintiske gader
 • Cubas kulturelle hovedstad, Santiago de Cuba
 • Fristende hvide sandstrande i afslappede Guardalavaca
 • Inkl. fly, hoteller, bustransport og flere måltider

Kontakt os for pris

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Havana t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Indenrigsfly Holguin - Havana
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Turistvisum gyldigt i 30 dage
 • Privat transport fra Havana Lufthavn til Bed & Breakfast i Havana
 • 2 nætter i Havana på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad (v/2 voksne og 2 børn skal I have 2 værelser)
 • Bustransport fra Bed & Breakfast i Havana til Bed & Breakfast i Trinidad
 • 3 nætter i Trinidad på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad (v/2 voksne og 2 børn skal I have 2 værelser)
 • Bustransport fra Bed & Breakfast i Trinidad til Bed & Breakfast i Camagüey
 • 1 nat i Camagüey på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad (v/2 voksne og 2 børn skal I have 2 værelser)
 • Bustransport fra Bed & Breakfast i Camagüey til Bed & Breakfast i Santiago de Cuba
 • 2 nætter i Santiago de Cuba på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad (v/2 voksne og 2 børn skal I have 2 værelser)
 • Privat transport fra Bed & Breakfast i Santiago de Cuba til hotel i Guardalavaca
 • 3 nætter i Guardalavaca på Hotel Blau Costa Verde Plus**** (eller tilsvarende) i Standard Room med all inclusive
 • Privat transport fra hotel i Guardalavaca til Holguin Lufthavn
 • Privat transport fra Havana Lufthavn til Bed & Breakfast i Havana
 • 2 nætter i Havana på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad (v/2 voksne og 2 børn skal I have 2 værelser)
 • Privat transport fra Bed & Breakfast i Havana til Havana Lufthavn

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Visum til Cuba er inkluderet i rejsens pris. Husk at jeres pas skal være gyldige i mindst tre måneder efter udrejse af Cuba. Bemærk: Ved mellemlanding i Canada kræver eTA. Dette er ikke inkluderet i prisen. (Pris: 7 CAD)

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Cuba eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
airport

Tilpas ferie

Pakkens samlede pris
Fortsæt
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
CAMAGÜEY - I besøger blandt andet stemningsfulde Camagüey i det østlige Cuba.
TRINIDAD - I Trinidad mærker I stemningen i den gamle spanske kolonitidsby.
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os