Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Disney-Worls---Orlando-Florida.jpg

Disney World - Et ægte børnehit

På en rejse i Florida er Disney World en glimrende udflugtsmulighed. For børn er det utvivlsomt en stor oplevelse at hilse på Mickey Mouse og de andre kendte Disney-figurer, samt at prøve nogle af de mange sjove forlystelser. Og for voksne kan det også være en interessant oplevelse at gå rundt i de enorme Disney-parker, hvor du får et indblik i Disney-verdenen, der må siges at være et af de mest legendariske fænomener i den amerikanske populærkultur.

chip-og-chap-disney-world.jpg

Oceaner af muligheder og forlystelser

Disney World består af fire temaparker (Magic Kingdom, Epcot, Disney's Hollywood Studios og Disney's Animal Kingdom), to vandparker (Disney's Typhoon Lagoon og Disney's Blizzard Beach), 23 hoteller og en lang række butikker og restauranter.

I skal have rigtig god tid, hvis I vil se alle parkerne. Hver park kan tage cirka en dag at nå igennem. Har I små børn, kan I eventuelt vælge Epcot fra, da indholdet i parken er det mest 'voksne'. Animal Kingdom er mere safari og dyreshows, end det er egentlig Disney, så den kan I også overveje at vælge fra, hvis I kun har en dag eller to og ønsker den "originale" Disney-stemning. Magic Kingdom er den største og mest kendte af parkerne.

I Disney World kan I møde de kendte og elskede Disney-figurer som Anders And, Fedtmule, Askepot og alle de andre. I kan prøve nogle af de mange sjove forlystelser som rutsjebaner og karruseller, og I kan bade i de to vandparker.

Køb af billetter

I bør overveje at bestille billetterne til Disney World hjemmefra, da det kan gøre besøget i Disney World en smule mere bekvemt. I kan for eksempel købe billetterne på www.undercovertourist.com. Der findes mange billettyper alt efter, hvad I vil se, og hvor mange dage, I har. Hvis I kun har begrænset tid, kan I købe en "park hopper"-billet, hvor I, som navnet antyder, kan hoppe i mellem parkerne og få set meget på kort tid.

Når I har købt jeres billet, har I mulighed for at komme foran i køerne på op til tre attraktioner i hver park - såkaldt Fast Pass+. Det har I mulighed for 1 måned inden ankomstdagen til parken. På den måde er I sikre på at undgå lange køer på jeres yndlingsforlystelser.

Medbring med fordel en smartphone, da I samtidig kan tjekke parkernes ventetider online - der er gratis wifi i alle parkerne.

Lad rejsen gå til Florida

I kan besøge Disney World på flere af vores rejser til Florida. Det kunne for eksempel være på vores rejse "Poolvilla og Strand i Florida". På denne rejse har I 7 nætter i en flot villa med privat pool i Orlando - ikke langt fra Disney World, hvorefter I afslutter rejsen med strandferie i Clearwater.

Vil I høre mere om mulighederne for at besøge Disney World på vores rejser til USA, kan I ringe på 86 13 77 44 eller sende os en rejseforespørgsel.

Få et tilbud på en rejse til Florida

SOUTH BEACH, MIAMI - Se de berømte livreddertårne, der er blevet et vartegn for Miami og South Beach.

12

dage
Det bedste af Florida
 • Fantastiske temaparker og shopping i Orlando
 • Bo ved de hvide strande i badebyen Madeira Beach
 • Blandt alligatorer og airboats i Everglades
 • Koralrev, delfiner og charmerende Key West
 • Aftenliv og stranddage i Miami South Beach
 • Inkl. fly, hoteller og billeje

Fra kr. 9.500

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.
REC Panama City Beac 470

12

dage
Familieferie i Florida
 • Verdensklasse temaparker i Orlando
 • God mad og mærkevarer til spotpris
 • Sydstatsstemning og søkøer i Crystal River
 • Badeferie i stemningsfulde Madeira Beach
 • Hotel ved en af USA’s bedste sandstrande
 • Inkl. fly, hoteller og billeje

Fra kr. 7.850

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
Thomas.jpg (1)

Jeg hedder Thomas - Kan jeg hjælpe med noget?

Med en baggrund fra flyselskaberne Cimber og Norwegian, har Thomas fingeren på pulsen, når det handler om at finde de bedste og billigste flyforbindelser.

Thomas har udforsket steder som Japan, Canada, Hawaii, Thailand, Barbados, Indien og Nepal. Det er dog USA, der rammer det blødeste punkt i Thomas’ rejsehjerte. Han har besøgt landet mange gange og er vild med den amerikanske natur og befolkning.

86 13 77 44 | tgh@cpt.dk