dag 3dshutterstock_276026990 BANGKOK, tourist shops at Jatujak or Chatuchak Market on March 15, 2015 in Bangkok,.jpg

Bangkok - Fem fantastiske oplevelser

I Bangkok i Thailand venter et hav af spændende steder på at blive udforsket. Der er så mange ting at se og opleve, at det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Derfor har vi her lavet en liste over fem fantastisk oplevelser i Bangkok, som vi hos Check Point Travel er særligt begejstrede for.

1. Bangkoks kongepalads

Det gamle kongepalads Grand Palace er med sine smukke templer, gyldne pagoder og imponerende detaljerigdom en af de helt store oplevelser i Bangkok. Hertil valfarter buddhistiske pilgrimme fra hele Thailand for at vise respekt for Smaragdbuddhaen. Den lille buddhastatue, der er skåret i jade tillægges overnaturlige kræfter og har været direkte årsag til krige mellem Thailand og Laos.

BANGKOK - Bangkoks største seværdighed er uden tvivl kongepaladset, Grand Palace, Check Point Travel

2. Den enorme liggende buddha

Besøg Bangkoks ældste og mest stemningsfulde tempel, Wat Pho. Her finder I den berømte liggende Buddha. Den er et imponerende syn: 46 meter lang og 15 meter høj. Nyd en stille stund blandt de orangeklædte munke og blomstrende tulipantræer, inden I drager videre. Man skal ikke være her længe, før man fornemmer, at dette er et ganske særligt sted.

WAT PHO - Er et af Bangkoks ældste templer. Her finder I den enorme liggende buddha, Check Point Travel

3. Handelsliv på blomstermarked

Stå tidligt op og tag en tur ned på blomstermarkedet kaldet Pak Khlong Talat nær Memorial Bridge. I de tidlige morgentimer summer markedet af liv, når der fra hundredvis af boder sælges eksotiske blomster i alle regnbuens farver. Morgenmaden kan I også indtage på markedet sammen med de lokale. For her på markedet serveres en af hovedstadens bedste nudelsupper. Snyd ikke jer selv for lignende udsøgte mad-oplevelser i Bangkok.

dag 3shutterstock_379409986 BANGKOK, -man sells flowers at the flowermarket Pak Khlong Talat in Bangkok early morn.jpg

4. På opdagelse i Chinatown

Tag med flodbåd til stoppestedet Ratchawong. Snart befinder I jer i Bangkoks Chinatown, hvis eventyrlige labyrint af snørklede gader kantes af bittesmå købmandsbutikker proppet med varer fra gulv til loft, glitrende guldsmedeforretninger, værksteder med snedkere og skræddere, travle gadekøkkener og kinesiske templer med svungne tage. Og pludselig er der en åben markedsplads med boder med alt fra kinesisk medicin og magiske amuletter til nudelsuppe og kogte krabber. Og kig eventuelt inden for i templet Wat Traimit, der huser en tre meter høj og 5,5 tons tung Buddha-statue - i rent guld.

Error executing child request for handler 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper'.

5. Med flodbåd til den gamle bydel

Hyr en piskerisbåd og tag på opdagelse i den gamle bydel Thonburi på den anden side af floden. Akkurat som Venedig var det meste af Bangkok engang gennemskåret på kryds og tværs af store og små kanaler, kaldet klonger. I dag er en stor del af disse vandveje desværre fyldt op med jord og asfalteret. Men i Thonburi er de gamle vandveje bevaret, og en sejltur gennem Thonburi er en stor oplevelse. Så sæt jer til rette i longtailbåden og find kameraet frem. Husene i dette område står på pæle, og små trapper leder ned til vandet, hvor folk er i færd med at vaske hår, skylle tøj og rense fisk. Ude på verandaen sidder små børn med deres bedstemødre, mens mænd og kvinder i arbejdstøj og jakkesæt står på de smalle bådebroer og venter på, at flodbåden skal komme forbi. Således er der hele tiden noget at kigge på, mens bådsmanden tager jer dybere og dybere ind i labyrinten af vandveje.

Thailand_Bangkok_Boat on the river Chao Phraya_58663423.jpg

Ønsker I at besøge Bangkok på en af vores rejser til Thailand, så kan I sende os en forespørgsel og få et uforpligtende tilbud. 

Få et tilbud på din rejse til Bangkok her

AFTENHYGGE - Apsara Beachfront Resort har flere områder og restauranter, hvor I kan hygge jer om aftenen, Check Point TRavel

15

dage

STORBY OG STRAND

Bangkok og Khao Lak
 • 2 nætter i Bangkok på 4-stjernet hotel
 • Sightseeing og shopping i Bangkok
 • Templer, gadekøkkener og markeder
 • 10 nætter i strandparadiset Khao Lak
 • Førsteklasses badeferie på Apsara Beachfront
 • Udflugter til regnskov, koralrev og klippekyster

Fra kr. 7.050

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.
Rejser til Thailand - oplev de store elefanter i Khao Sok National Park i Thailand

15

dage

GOD TIL SOMMER

Bangkok, Khao Sok og Khanom
 • 2 nætter på 4-stjernet hotel i Bangkok
 • 2 dages luksussafari i Khao Sok National Park
 • Jungleeventyr, flodsejlads og elefanter
 • 9 nætter på 4-stjernet strandresort i Khanom
 • Afslapning i flotte omgivelser
 • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

Fra kr. 9.250

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.
BangkokKhaoSokOgKhaoLak-tablet.jpg

15

dage
Bangkok, Khao Sok og Khao Lak
 • I får storby, jungle og strand
 • 2 nætter på 4-stjernet hotel i Bangkok
 • 2 dages luksussafari i Khao Sok National Park
 • Junglevandring, kanotur og elefanter
 • 9 nætter på 4-stjernet strandresort i Khao Lak
 • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

Fra kr. 8.250

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.
TELTLEJR - Ved Hin Tok River Camp kan I ligge i en pool med naturligt vand og se ud på floden og de skovklædte bjerge, Check Point Travel

15

dage
Bangkok, River Kwai og Khao Lak
 • 3 nætter på 4-stjernet hotel i Bangkok
 • 1 nat i Hin Tok River Camp i luksustelt (inkl. helpension)
 • 1 nat på husbådshotel på River Kwai (inkl. helpension)
 • Fantastisk natur og spændende krigshistorie
 • 7 nætter på 4-stjernet strandresort i Khao Lak
 • Inkl. fly, transport, hoteller og flere måltider

Fra kr. 9.250

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.
Morten.jpg (2)

Har du brug for hjælp?

Ingen kender flyselskabernes kringlede univers bedre end Morten. Han er udlært i rejsebranchen og har arbejdet for Check Point Travel siden 2005. Så hvis I har brug for en kompliceret billet eller bare den billigste pris, har Morten altid fingeren på pulsen.

Han har selv rejst i store dele af verden. Fra Indonesien og Australien til Thailand, Sri Lanka og Hawaii. Han har også kørt USA, Canada og New Zealand tyndt i motorhome, og han er netop hjemvendt fra en studietur til Cuba. Så ligegyldigt hvor rejsen går hen, kan I roligt lægge planlægningen i Mortens hænder.

86 13 77 44 | mon@cpt.dk