7215
Athen og det sydlige Kreta Prisen inkluderer fly, lækkert 4-stjernet hotel og morgenmad
Se galleri

Athen og det sydlige Kreta

  • 3 nætter på Central Athens Hotel*** i det centrale Athen
  • Gåafstand til Akropolis og historiske seværdigheder
  • Stemningsfulde restauranter i hyggelige Plaka
  • 7 nætter på Kreta i Plakias på Alianthos Garden Hotel***
  • Badeferie, afslapning og gode udflugtsmuligheder
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

kr. 7.550,-

11 dage fra kr. 7.250,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: Hamborg d. 23. apr 2022

Rejseplan

Denne individuelle kombinationsrejse er en spændende sammensætning af det historiske, Athen og en afslappende badeferie i Plakias på den populære ferieø, Kreta. Kombinationen af historiske seværdigheder, Akropolis, spektakulære naturoplevelser, afslapning og badeferie er enestående. Rejsen henvender sig til alle, der gerne vil kombinere klassisk storbyferie med afslapning, badeferie og mange udflugtsmuligheder.

6068 Ok

Rejsen starter med 3 nætter i det historiske Athen, hvor I bor helt perfekt i bydelen, Plaka, og har et stort udvalg af små stemningsfulde restauranter, hyggelige barer, spændende butikker og kulturtilbud lige udenfor hotellet. Tempoet styrer I selv. I kan på få minutter gå til sagnomspundne Akropolis og flere af de interessante seværdigheder eller måske blot lade jer overraske af Athens charme og ukendte sider.

Dette følges op med 7 nætter på Kretas sydlige kyst I byen Plakias, hvor I kan komme helt ned i tempo, nyde solen og slappe af på stranden eller ved hotellets swimmingpool. Et varieret udvalg af taverner tilbyder lækre græske specialiteter, og på en af de livlige barer kan I nyde en tiltrængt forfriskning. Det sydlige Kreta er ukendt for mange, men det gemmer på spektakulære naturoplevelser og pittoreske landsbyer, så hvad enten I er til vandrestøvler, cykler eller snorkeludstyr, er mulighederne mange og minderne uforglemmelige.

Istock 545660966

I rejser fra Danmark til Grækenlands hovedstad, Athen. Fra lufthavnen kan I tage metroen ind til centrum, og efter en ganske kort gåtur ankommer I til jeres hotel.

Jeres hotel for de kommende 3 nætter er det 3-stjernede Central Athens Hotel, der ligger helt fantastisk i den historiske og hyggelige bydel Plaka. Fra restauranten på hotellets tag har I en fremragende udsigt til bydelens tage og Akropolis. I har blot 5-10 minutters gang fra Monastiraki Metrostation, og kun 15 minutters gang til spektakulære Akropolis og Athens Agora, som er to af de største seværdigheder i det historiske Athen. Et stort og spændende udbud af restauranter og caféer ligger rundt om hotellet i Plakas hyggelige gader.

Istock 1025431848

Med to hele dage til rådighed er der gode muligheder for at kombinere de kendte historiske seværdigheder med nogle af Athens mere ukendte højdepunkter, og fordelen ved at gå rundt til fods er, at I selv styrer tempoet og samtidig opdager ting ved Athen, som I ikke forventede.

Bydelen Plaka er det antikke Athens hjerte og i dag en levende bydel med mange fine småbutikker, antikvitetshandlere, t