Korfu

Zefiros Hotel

Paleokastritsa, Korfu

3Hdiyid62j911
Zefiros Corfu Hotel Gallery 14 1030X685
Hotellet ligger i gåafstand til fint udvalg af græske taverner, livlige caféer og småbutikker
Zefiros Corfu Hotel Gallery 13 1030X685
På hotellet har de en hyggelig græsk bistro, hvor der serveres morgenmad og i løbet af dagen, græske specialiteter, is, drikkevarer og cocktails
Zefiros Corfu Hotel Gallery 7 1030X685
Hotel Corfu Zefiros Double Room 5 1030X684
I indkvarteret i et af de hyggelige Double Rooms
Hotel Corfu Zefiros Double Room 6 1030X684
Hotellets helt særlige atmosfære er bragt med ind på værelset, der er indrettet i en afslappet græsk stil
Zefiros Corfu Hotel Gallery 2 1030X685
Zefiros Corfu Hotel Gallery 6 1030X685
Zefiros Corfu Hotel Gallery 12 1030X685
Corfu Griekenland
Corfu1 1170X750
3Hdiyid62j911
Zefiros Corfu Hotel Gallery 14 1030X685
Zefiros Corfu Hotel Gallery 13 1030X685
Zefiros Corfu Hotel Gallery 7 1030X685
Hotel Corfu Zefiros Double Room 5 1030X684
Hotel Corfu Zefiros Double Room 6 1030X684
Zefiros Corfu Hotel Gallery 2 1030X685
Zefiros Corfu Hotel Gallery 6 1030X685
Zefiros Corfu Hotel Gallery 12 1030X685
Corfu Griekenland
Corfu1 1170X750

Hotelophold i klassiske rammer

Allerede ved ankomsten til Zefiros Hotel mærker du historiens vingesus. Opført i 1935 og bygget i den traditionelle stil kendetegnende for Korfu, er bygningerne officielt klassificerede som historiske. De nuværende ejere er tredje generation og garanter derfor, at sjælen i det historiske hotel vedbliver at være en vigtig del af totaloplevelsen på Zefiros Hotel.

Stemning og atmosfære

Her er tale om et minihotel med 11 værelser, spartansk indrettet med traditionelle møbler, fordelt på tre etager, og I skal vælge dette hotel for beliggenheden og stemningen i højere grad end faciliteterne. I hotellets stueetage har de en klassisk græsk bistro, hvor der serveres morgenmad og i løbet af dagen, græske specialiteter, salater, is og et fint udvalg af drikkevarer og cocktails.

I gåafstand til det meste

Zefiros Hotel ligger i centrum af den stemningsfulde by, Paleokastritsa, så I har let adgang til byens fine udvalg af hyggelige taverner og afslappede caféer, og ikke mindst kort afstand til flere forskellige strande, hvor I kan vælge at medbringe jeres eget håndklæde eller leje en solseng med parasol.

Familien valgte at opføre hotellet i Paleokastitsa da det anses for at være et af de smukkeste naturområder på Korfu. Det betyder naturligvis også, at der er mange spændende udflugtsmuligheder fra byen til nogle af de små landsbyer i området eller en bådtur til nogle af de mange strande, der kun kan besøges fra havet. For de aktive er området velegnet til dykning på grund af de stejle klippesider og klare vand, og holder I jer helst over vandet, kan det anbefales at snøre vandrestøvlerne og tage på eventyr i den fantastiske natur omkring byen.

For de historieinteresserede kan det anbefales at tage en dagstur til Korfu by, hvis historiske bydel, venetianske fort og smalle gader gemmer på små hyggelige specialbutikker, skønne restauranter og stemningsfulde barer.

Sådan bor I

På Zefiros Hotel vil I som udgangspunkt blive indkvarteret i et af deres hyggelige Double Rooms. I fornemmer hurtigt hvorledes hotellets helt særlige atmosfære er bragt med ind på værelset, der er spartansk indrettet i en afslappet stil med lyse farver og klassiske træmøbler fra Korfu. I har ligeledes et dejligt badeværelse med bruser, hårtørrer, toilet- og badeartikler. Her er naturligvis Wi-Fi, TV, safetyboks, kaffe- og te-faciliteter samt en vifte i loftet. Værelset har adgang til en balkon, hvor I kan nyde en kop kaffe i skyggen eller slappe af med en bog.

Rejser I som familie med 2 voksne og 2 børn, vil I blive indkvarteret i et af hotellets Family Rooms.

 • Afstand strand
  50 meter

 • Afstand by
  0 meter

 • Fitness
  Nej

 • Pool/Børnepool
  Nej / Nej

 • Restauranter
  1

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Nej

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Lufthavn
  25 km

Bella Venezia Hotel

Korfu

Bella Venezia Main
Corfu5
Garden View3
Corfu2 (1)
Bella Venezia Main
Corfu5
Garden View3
Corfu2 (1)

Historisk hotel i flotte omgivelser

Bella Venezia Hotel er en sand lille abrikosfarvet perle indrettet i en fredet neoklassisk bygning, der tidligere har fungeret som en imponerende og farverig residens for en af øens vigtigste familier, et konsulat og som nationalbank. Historiens vingesus mærkes tydeligt både indenfor på hotellet og udenfor i Korfus gamle bydel, der er på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

En rejse i tiden

Med stor respekt for hotellets historiske detaljer har de nuværende ejere formået at skabe en afslappet atmosfære i kombinationen mellem det oprindelige, traditionelle og det moderne. Indretningen byder eksempelvis både på kuriøse møbler og lamper samtidig med, at alle 30 værelser har Wi-Fi og ortopædiske senge med miljørigtige Coco Mats madrasser og puder.

Morgenmaden serveres i den klassiske morgenmadsrestaurant. Der er mulighed for at tage maden ud i den skønne gårdhave omgivet af grønne planter, træer, farverige blomster og hængende bougainvillea. Den vidunderlige have er et naturligt mødested for hotellets gæster, og et perfekt sted at sidde med et glas vin eller en cocktail inden middagen.

Bella Venezia Hotel har ligeledes en snackbar, der serverer drikkevarer og lette måltider.

I gåafstand til det meste

Beliggenheden i Korfu bys historiske bydel indbyder til at gå på opdagelse i de gamle smalle gader, hvor specialbutikkerne er indrettet i gamle villaer og palæer, og hvor de historiske seværdigheder kun er få minutter væk. Kigger I op, vil I det ene øjeblik se, at de lokale fortsat har hængt tøjet til tørre mellem bygningerne, så det skaber en landsbystemning og rundt om hjørnet befinder I jer på en stor plads eller en arkade med butikker.

I har også et bredt udvalg af fremragende spisesteder, stemningsfulde caféer og livlige barer lige udenfor døren, så det næste kan være svært at vælge et favoritsted. Her møder I de lokale såvel som andre rejsende, og stifter bekendtskab med det herlige græske køkkens traditionelle elementer tilsat en vis portion italiensk inspiration fra dengang Korfu var under venetiansk kontrol. Det kan næsten ikke blive bedre.

Sådan bor I

På Bella Venezia Hotel vil I som udgangspunkt blive indkvarteret i et af deres hyggelige Venezian Loft Comfort Double Room. Indretningen er, som resten af hotellet, en blanding af varme farver, smagfulde træmøbler, ortopædiske senge samt et lille skrivebordsarrangement. Badeværelset har enten bruseniche eller badekar, forskellige luksus badeprodukter samt hårtørrer og morgenkåbe. Fra værelset er der udsyn til haven eller byen.

På værelset har I Wi-Fi, TV, safetyboks, minikøleskab samt te- og kaffefaciliteter.

Rejser I sammen som familie med 2 voksne og 2 børn vil I blive indkvarteret i 2 Venezian Loft Comfort Double Rooms eller i hotellets Master Suite.

Bella Venezia Hotel benyttes på følgende rejser:
 • Afstand strand
  - meter

 • Afstand by
  0 meter

 • Fitness
  Nej

 • Pool/Børnepool
  Nej / Nej

 • Restauranter
  Morgenmadsrestaurant

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Nej

 • Balkon/terr.
  Nej

 • Lufthavn
  2 km

Akrotiri Beach

Paleokastritsa, Korfu

Akrotiri 5
Panoramic7
Balconypremium
Classic Room2
Classic
Mainrestaurantbreakfast
Beach (1)
Beach Hotel
Breakfastinroom
Lunch
Panoramic9
Scuba Diving
Akrotiri 6
Akrotiri 8
Akrotiri 2
Akrotiri Beach Ammo Bar
Akrotiri 9B
Akron Beach2
Akron Beach3
Akrotiri 4
Sunset2
Akrotiri 5
Panoramic7
Balconypremium
Classic Room2
Classic
Mainrestaurantbreakfast
Beach (1)
Beach Hotel
Breakfastinroom
Lunch
Panoramic9
Scuba Diving
Akrotiri 6
Akrotiri 8
Akrotiri 2
Akrotiri Beach Ammo Bar
Akrotiri 9B
Akron Beach2
Akron Beach3
Akrotiri 4
Sunset2

Hotelophold i spektakulære omgivelser

John.jpg
Hotellet er beskrevet af
John Lau Jensen
Product Manager i Check Point Travel
John har håndplukket dette hotel i Grækenland på baggrund af den fantastiske beligghenhed og udsigt og de meget fine faciliteter, som stedet tilbyder. Akrotiri Beach er kort sagt et resort i topklasse.

Paleokastritsa er i vores øjne et af de smukkeste områder på det nordvestlige Korfu. Små landsbyer ligger spredt ud langs den dramatiske klippefyldte kystlinje, godt skjult mellem skyggefulde oliventræer og skovbeklædte bjergsider. Midt i disse naturskønne omgivelser ligger Akrotiri Beach Hotel majestætisk placeret på en klippe ude over vandet med en storslået udsigt til Det Ioniske Hav fra begge sider af hotellet.

Mange gode udflugtsmuligheder​

Har i mod på at leje en bil og bruge en dag på at tage på opdagelse, er der ligeledes nogle rigtig store naturoplevelser, gode vandreture og kulturelle oplevelser i Paleokastrisa området.

Hvis I er på udkig efter nogle af de isolerede strande langs med kysten, arrangeres der dagsture til flere strande fra hotellet eller byen.

En gang om ugen arrangeres der gratis bus til den gamle bydel i Korfu by, der er på UNESCOs liste over Verdens Kulturarv. Her kan I gå på opdagelse i de smalle gamle gader, nyde en forfriskning på en af byens smukke pladser eller se nærmere på det historiske venetianske fort. Der går ligeledes bus fra Paleokastritsa til Korfu by eller I kan tage en taxi.

fales at tage en dagstur til Korfu by, hvis historiske bydel, venetianske fort og smalle gader gemmer på små hyggelige specialbutikker, skønne restauranter og stemningsfulde barer.

Sådan bor I

Under opholdet på Akrotiri Beach Hotel bliver I som udgangspunkt indkvarteret i et af deres stilfulde Classic Sea View Rooms. Indretningen er moderne græsk stil med referencer til klassiske græske detaljer i farvevalget og udsmykningen. Værelset er enkelt møbleret med et mindre skrivebordsarrangement, sofa og sofabord samt et skab med plads til bagagen. Fra værelset er der direkte adgang til et dejligt, lyst badeværelse med bruseniche, hårtørrer og badeprodukter.

Værelserne har ligeledes en dejlig møbleret balkon med udsigt til de smukke landskaber ved Paleokastritsa, Agia Triada stranden og Alipa lystbådehavnen. Her har I et perfekt sted at starte dagen stille og rolig med en kop kaffe, nyde en god bog i skyggen eller sidde med en kølig forfriskning efter en dag i solen. 

Værelset har naturligvis også Wi-Fi, TV, safety box, minikøleskab og aircondition samt te- og kaffefaciliteter.

Rejser I sammen som familie vil I som udgangspunkt blive indkvarteret i et af hotellets rummelige Family Rooms, der er indrettet med 1 dobbeltseng samt 2 enkeltsenge i et separat værelse og ellers samme faciliteter som et Classic Sea View Room. Her har I naturligvis også mulighed for at samles på den tilhørende møblerede balkon og nyde udsigten.

 • Afstand strand
  50 meter

 • Afstand by
  gåafstand

 • Fitness
  Nej

 • Pool/Børnepool
  Ja / Ja

 • Restauranter
  Ja

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Nej

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Lufthavn
  25 km