Parga

Valtos Beach Hotel

Parga

221
222
229
49
207
208
220
195
194
228
199
198
204
197
203
144
146
221
222
229
49
207
208
220
195
194
228
199
198
204
197
203
144
146

En herlig oase lige ved stranden

Langs med den klippefyldte græske vestkyst ligger billedskønne og charmerende Parga med de klassiske røde teglstenstage og stemningsfulde havnefront ud til en lille bugt med flere glimrende strande indenfor gåafstand. Her, midt i nogle af de smukkeste omgivelser i Grækenland, har vi fundet vores egen lille oase, Valtos Beach Hotel.

Perfekt ramme for en god ferie

Valtos Beach Hotel ligger i en lille vig, lige ud til den kilometerlange Valtos strand, og allerede ved ankomsten til hotellet er det svært ikke at blive draget mod stranden og det azurblå hav. De 82 værelser ligger fordelt i forskellige bygninger, omgivet af gamle oliventræer og frodige klippesider, så det minder om en miniatureudgave af Parga by. Ligesom hotellet er værelserne en fin blanding af det traditionelle og der moderne, og flere af dem har hel eller delvis udsyn til vandet og de omkringliggende klippesider.

Hotellet har et dejligt pool-område med liggestole og parasoller samt håndklædeservice. Poolen er populært blandt hotellets gæster, og et naturligt samlingssted efter en dag på stranden. Her er ligeledes en hyggelig pool-bar, hvor der serveres kølige forfriskninger og lette måltider i løbet af dagen. Er I mere til at nyde solen og slappe af på stranden, er der kun ganske få meter ned til hotellets liggestole på stranden. Og bare rolig, der er ikke længere til en svalende forfriskning og lækre græske specialiteter her, idet Valtos Beach Hotel har en stemningsfuld beach bar på stranden med en fantastisk og uforstyrret udsigt til havet.

Naturligvis ligger der også en fin restaurant på Valtos Beach Hotel, hvor der, udover morgenmad, serveres et bredt udvalg af lokale såvel som internationale menuer i løbet af dagen.

For de helt små er der en lille legeplads, bordtennis mm.

I gåafstand til charmerende Parga

Fra Valtos Beach Hotel går der en lille vej ind til centrum af Parga by, hvor I har et stort udvalg af spisesteder, små specialbutikker og minimarkeder, hvor I har mulighed for at proviantere til timerne på stranden eller en hyggestund på balkonen. Omkring Pargas havn finder i en række atmosfærefyldte taverner og restauranter, og der er en summende stemning ud på eftermiddagen og om aftenen. Længere oppe i de små gader ligger hyggelige caféer og barer, populært blandt rejsende. Det tager cirka 15 minutter at krydse den lille forhøjning ind til Parga by.

Ligeledes i gåafstand fra hotellet har I, udover Valtos stranden, adgang til to andre gode strande, bystranden, Krioneri samt Priso Krioneri stranden, som kan benyttes, hvis I ønsker lidt afveksling eller alligevel er inde i byen.

Det historiske islæt kan I opleve på en kort gåtur til den venetianske fæstning på en klippe ud for byen eller til borgen Anthousa på en bakketop over byen.

Mange gode udflugtsmuligheder

Trænger I til at komme ud at opleve noget mere af den smukke Epirus region omkring Parga, er der gode muligheder. Med båd kan I besøge nogle af de mere isolerede strande i området eller tage på dagstur til øen Antipaxos, der har glimrende sandstrande.

Har i mod på at leje en bil og bruge en dag på at tage på opdagelse, er der ligeledes nogle rigtig store naturoplevelser og kulturelle oplevelser ved Europas svar på Grand Canyon nemlig Vikos kløften og de spektakulære klostre ved Meteora.

Hvis I er på udkig efter nogle af de bedste strande på de Ioniske øer, arrangeres der dagsture til Antipaxos, der ligger en kort sejltur fra Gaios

Sådan bor I

Opholdet på Parga Beach Hotel vil som udgangspunkt være i et af deres rummelige Superior Double rooms.  Værelserne er indrettet i lyse nuancer med enkelte møbler, skab, et mindre skrivebordsarrangement samt eget badeværelse med bruseniche.

Værelserne har ligeledes en dejlig møbleret balkon eller terrasse, hvor I kan starte dagen stille og rolig med en kop kaffe eller nyde jeres morgenmad, læse en god bog eller sidde med en kølig forfriskning efter en dag i solen. 

Værelset har naturligvis også Wi-Fi, TV, safety box, minikøleskab og aircondition på værelset samt hårtørrer og badeprodukter på badeværelset.

Rejser I sammen som familie vil I som udgangspunkt blive indkvarteret i et af hotellets dejlige Junior Suites, der er indrettet med 1 dobbeltseng samt en sovesofa og ellers samme faciliteter som et Superior Double room. Her har I naturligvis også mulighed for at samles på den tilhørende balkon eller terrasse.

Valtos Beach Hotel benyttes på følgende rejser:
 • Afstand strand
  0 meter

 • Afstand by
  400 meter

 • Fitness
  Nej

 • Pool/Børnepool
  Ja / Nej

 • Restauranter
  1

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Nej

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Lufthavn
  70 km