Glyfada Beach Villas

Paxos

Glyfada Beach
Glyfada Beach MG 1611
Interiour
Balcony With Sea View
Location Ionion Studio With Pool
View From Ionion Studio
Breakfast Or Lunch With This View
Our Sunbeds And Umbrellas On Monodendri Beach
Swimming Pool Located Inside Nature
View In The Evening
Glyfada Beach
Glyfada Beach MG 1611
Interiour
Balcony With Sea View
Location Ionion Studio With Pool
View From Ionion Studio
Breakfast Or Lunch With This View
Our Sunbeds And Umbrellas On Monodendri Beach
Swimming Pool Located Inside Nature
View In The Evening

Paxos skjulte perle

Da Spiros Dendias besluttede sig for at skabe et lille hjørne af paradis på familiens gamle olivenplantage, var det mest af alt en kærlighedserklæring til deres elskede Paxos. Med en forkærlighed for traditionel arkitektur og traditioner byggede de 16 skønne villaer, som nu udgør det vidunderlige Glyfada Beach Villas.

Luksus med autentisk atmosfære

Villaerne ligger spredt ud over et bakket område på 3,5 hektar omgivet af gamle oliventræer, cypresser og blomster samt det krystalklare Ioniske Hav og her er fuldstændig roligt. Villaerne er enkelt indrettet, men alligevel med en form for afslappet luksus og charme. Så snart I træder indenfor i villaen, føles det som at komme hjem. Der hviler en autentisk og familiær atmosfære over stedet, noget som er familien magtpåliggende at bevare, da de selv nød at komme på ferie her som børn og unge.

Glyfada Beach Villas består som nævnt af 16 villaer, som er inddelt i forskellige kategorier alt afhængig af, hvor mange gæster de tillader. Men bare rolig, her er både villaer for jer, der er afsted som par og leder efter et perfekt sted at slappe af og for jer, der rejser som familie. OBS: Grundet selve udlægningen af stedet, er Glyfada Beach Villas ikke velegnet for gangbesværede eller familier med små børn (under 5 år).

I kan vælge mellem to stemningsfulde taverner, den ene ligger helt ned til vandet, og her serveres morgenmaden, så I kan nyde udsigten til Det Ioniske Hav og en lille hyggelig stenstrand. Her ligger også en beach bar i forbindelse med restauranten. Restauranterne serverer hovedsagelig græske specialiteter og klassiske græske retter, herunder det traditionelle græske morgenbord med frisk yoghurt, honning og græsk kaffe.

Her er ligeledes 2 skønne pool-områder, begge med en fantastisk udsigt til Det Ioniske Hav, det græske fastland og Korfu. De to pools er, ligesom stranden, de foretrukne mødesteder for hotellets gæster, men her er altid en afslappet stemning og forholdsvis roligt. Solsenge og parasoller er til rådighed og kølige forfriskninger serveres indenfor få meter, så her er virkelig de perfekte steder at nyde solen og en god bog.

Loggos ligger lige om hjørnet

Fra Glyfada Beach Villas er der kun 15 minutter på gåben ind til den vidunderlige fiskerby, Loggos. Dette er en lille billedskøn perle, og her finder I helt sikkert den autentiske græske ø-stemning, som Paxos er garant for. I Loggos ligger der små sjove butikker i de smalle gader og lokale købmænd, hvor I kan proviantere til dagene på stranden, vandreturen i de frodige dalstrøg på Paxos eller en hyggelig aften på balkonen hjemme i villaen. Loggos har ligeledes et fint udvalg af hyggelige taverner, små caféer og stemningsfulde barer, der gerne ligger omkring den hyggelige havnefront med udsigt til Det Ioniske Hav.

Alting er tæt på

Paxos størrelse gør det nemt og billigt at komme rundt til nogle af de andre stemningsfulde byer på øen samt de største seværdigheder. Foruden Loggos kan det anbefales at besøge charmerende Lakka og hyggelige Gaios. Der er spændende vandreture på Paxos, blandt andet til den naturlige klippebro, Tripitos Arch. Bådture rundt om øen med stop ved nogle af de isolerede strande og de dramatiske klippehuler langs kysten er ligeledes en overvejelse værd, ligesom en dagstur til de vidunderlige sandstrande på naboøen, Antipaxos, er en sand fornøjelse.

Sådan bor I

Under opholdet på Glyfada Beach Villas, vil I som udgangspunkt blive indkvarteret i en af deres dejlige Glyfada Beach Villaer. I har jeres egen villa til rådighed, bygget i traditionel græsk stil med et lille køkken, opholdsrum, soveafdeling samt et dejligt badeværelse med bruseniche, hårtørrer, toilet- og badeartikler. Villaen føles som at træde ind i et græsk hjem med en fin blanding af lyse farver, sten- og flisegulve, møbleret med stole, sofabord og sofa. Enkelt men alligevel stilfuldt.

Fra opholdsrummet er der adgang til en dejlig møbleret balkon med udsigt til Det Ioniske Hav eller den frodige dal, der omgiver villaerne. Her har i mulighed for at sidde med en kop kaffe og slappe af med en bog eller nyde skyggen og en kølig forfriskning ud på eftermiddagen.

Alle villaer er indrettet med safetyboks, kaffe- og te-faciliteter, minikøleskab samt aircondition.

Rejser I som familie med 2 voksne og 1-2 børn, vil I blive indkvarteret i en af Glyfadas dejlige Glyfada Beach Family Villaer, hvor I har to værelser samt to badeværelser med bruseniche. Derudover har I en stor balkon hvor I kan sidde og nyde udsigten til vandet eller de frodige bakker omkring Glyfada.

Glyfada Beach Villas benyttes på følgende rejser:
 • Afstand strand
  Gåafstand meter

 • Afstand by
  ca 15 min gåtur

 • Fitness
  Nej

 • Pool/Børnepool
  Ja / Nej

 • Restauranter
  2

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Nej

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Lufthavn
  -