Hotel Sunshine Kamari Beach

Kamari, Santorini

4S1A2616
Hotel Sunshine Santorini ligger ud til den populære strand, Kamari Beach
4S1A2619
4S1A2647
Kamari Beach anses for at være den bedste strand på Santorini
4S1A2734
Sunshine er på mange måder en lille fredfyldt oase
4S1A2771
4S1A5049
I bliver indkvarteret i et af de dejlige Standard Double Rooms
4S1A5052
4S1A7991
4S1A2747
4S1A7861
Istock 509866966
Shutterstock 618809360
Hotellets restaurant ligger på stranden, så alle måltider indtages i herlige lyse omgivelser med direkte udsyn til det Ægæiske Hav
4S1A2616
4S1A2619
4S1A2647
4S1A2734
4S1A2771
4S1A5049
4S1A5052
4S1A7991
4S1A2747
4S1A7861
Istock 509866966
Shutterstock 618809360

Fantastisk placering på Kamari Beach

Hotel Sunshine Santorini ligger direkte ud til den populære sorte lavasten strand, Kamari Beach, der af mange anses for at være den bedste strand på Santorini. Allerede ved ankomsten til hotellet drages man af den sorte strand, der står i skærende kontrast til det azurblå vand og den vilde bjergside, da afgrænser stranden mod syd.

Charmerende hotel med en afslappet stemning

Sunshine er på mange måder en lille fredfyldt oase, hvor de spektakulære omgivelser er nøje afstemt med den minimalistiske stil og afdæmpede farvenuancer, der går igen over hele hotellet. Her er de nødvendige faciliteter, der er med til at skabe rammen om en afslappet ferie, og så lidt til. I 2017 gennemgik Sunshine en større modernisering.

Hotellets restaurant ligger bogstavelig talt på stranden, så alle måltider indtages i herlige lyse omgivelser med direkte udsyn til det Ægæiske Hav og lyden af bølgerne, der slår ind mod stranden. Her fokuseres der på det græske køkken samt specialiteter fra Santorini, så hvad enten det er det store græske morgenbord, en let salat til frokost eller noget uimodståelig grillet fisk til aften, er der ikke mange steder i byen, I vil kunne nyde den samme udsigt.

Den gode stemning finder I ligeledes ved pool-området, der fungerer som hotellets naturlige mødested. Efter en forfriskende dukkert kan I slappe af og nyde solen på en af de mange solstole, mens I er omgivet af træer og blomster samt en fantastisk udsigt til bjergene bag byen. Trænger I til en forfriskning er der ikke langt til pool-baren.

Er I mere til at slappe på stranden, har hotellet sit eget private strandafsnit nedenfor restauranten, hvor solstole og parasoller er gjort klar til jer. Hotellet har håndklædeservice ved stranden såvel som ved poolen.

I gåafstand til alting

Hotel Sunshine ligger i gåafstand fra alting i Kamari, og er omgivet af spændende restauranter og atmosfærefyldte taverner og caféer. Ligeledes har I indenfor ganske få minutters gang et fint udbud af små supermarkeder, småbutikker og forskellige aktiviteter. Foran hotellet er der adgang til den hyggelige strandpromenade, hvor der især om aftenen er en hyggelig stemning.

Aktiviteter i området

Der går lokale busser til hovedstaden på Santorini, Fira, og byen Oia, der begge er kendte for at have nogle af de smukkeste solnedgange i Grækenland. Byerne ligger på toppen af de næsten lodrette bjergsider, der udgør den vestlige del af Santorini. Her er ligeledes et stort udbud af restauranter og butikker.

Det er ligeledes muligt at besøge nogle af de mange vingårde i nærheden af Kamari, der gerne deler deres spændende historie og deler ud af smagsprøver på deres produkter – husk at tage en taxi.

For de aktive er der et stort udvalg af muligheder på vandet og under havoverfladen samt rigtig gode vandrestier til nogle af øens historiske steder, som for eksempel ruinerne af det historiske Thera og nogle af de spektakulære udsigtspunkter rundt om på øen.

Sådan bor I

I forbindelse med opholdet på Hotel Sunshine Santorini bliver I som udgangspunkt indkvarteret i et af deres dejlige Standard Double Rooms. Værelset er enkelt indrettet i friske lyse farvekombinationer, lyse træmøbler og skrivebordsarrangement samt en lille fransk altan.

Et fint badeværelse med bruseniche, badeartikler og hårtørrer, samt alle moderne bekvemmeligheder som Wi-Fi, TV, Kaffe- og Te faciliteter, safety Box, aircondition mv.

Rejser I sammen som familie vil I ligeledes blive indkvarteret i deres Standard Double Rooms, men fordelt på 2 værelser.

Hotel Sunshine Kamari Beach benyttes på følgende rejser:
 • Afstand strand
  0 meter

 • Afstand by
  Gåafstand

 • Fitness
  Nej

 • Pool/Børnepool
  Ja / Nej

 • Restauranter
  1

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Nej

 • Balkon/terr.
  Nej

 • Lufthavn
  15 minutter